Camilla Norlen, 22.05.2023 (13:32:15)

Hej Peter
Jeg vil så gerne købe “Ella skal i børnehave” men kan kun finde den som lydbog eller e-bog. Kan man slet ikke købe den som rigtig bog længere?
Mvh camilla

Svar: Hej Camilla
Bogen har været udsolgt fra forlaget i mange år. Men jeg har et eksemplar, du kan købe. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Maria , 04.03.2023 (04:42:40)

Hej! Jag är svensk och läste dina böcker i skolan när jag var runt 11 kanske och älskade dem. Framför allt Alvdrottningens Riddare. Jag skulle gärna vilja skaffa dem både för nostalgin och för att ha till mina barn i framtiden, men jag kan tyvärr inte hitta dem någonstans. Mvh Maria

Svar: Hej Maria
Så herligt at du kan lide mine elverbøger! Jeg har bind 3, 5, 6, 7 og 8 billigt til salg af den svenske udgave af Âlvdrotthingens riddare (og bind 1 og 2 af den danske udgave, om du er interesseret i dem). Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale hvordan du kan købe dem.
Mvh Peter

Anne Christine Seidelin, 12.07.2022 (14:00:35)

Kære Peter. Jeg arbejder lige nu på Frederiksberg Bibliotek hvor vi har samme problem som alle biblioteker har: Dine bøger er vildt populære og derfor meget slidte. Hvordan ser det ud med et genoptryk? Vi ville så gerne have nye af dine letlæsningsserier; især Det fortryllede slot og alle dem med Elverdronningens riddere, børn og skæbne. Skriv gerne til mig på anse12@frederiksberg.dk

Patrick, 21.03.2022 (18:48:14)

hej Peter. Det er Patrick igen. jeg savner det fortryllede slot er der andre serier med pind pop og manke? eller kommer der en bog 13 i det fortryllede slot?
hilsen Patrick 8år

Svar: Hej Patrick
Jeg er glad for du kan lide min serie om Det fortryllede slot. Desværre kommer der ikke flere. Men jeg har skrevet nogle andre serier med børn, der kommer på eventyr i fremmede verdener. Serien 'Katla og Knøs' handler om to børn, der kommer til dværgenes verden, alfernes verden, de dødes verden og flere andre steder. Der er otte bind i den serie. Serien 'Den magiske falk' handler og to piger og en dreng, der møder en forhekset prins, der tager dem med til andre verdener. Der er fire bind i den serie. Dem kan du jo prøve at læse, hvis du har lyst. Man kan låne dem på biblioteket.
Mange hilsner
Peter

Patrick, 21.03.2022 (18:23:25)

hej Peter jeg er 8år jeg elsker sejren det fortryllede slot kommer der en 13.

Sofie Andreassen, 24.07.2021 (22:28:20)

Hej Peter.
Vores datter “faldt” over din serie elverdronningens riddere på hendes skole bibliotek og hun er dybt betaget af dem. Det lykkedes os gennem en lang periode at få fat på alle otte bøger. For et stykke tid siden fandt vi ud af at du har lavet serien elverdronningens børn de er godt nok svære at få fat på. Nu har jeg fundet ud af her til aften at du også har lavet en serie der hedder elverfolkets skæbne, den er helt umulig for mig at finde andet end på lydbog. Vi har en datter der er ved at lære og læse og hun får stavet sig igennem virkelig meget af bogen og derfor søger vi dem helst fysisk. Har du evt nogle bøger fra elverdronningens børn og elverfolkets skæbne liggende som man kan købe ?
Mvh. Sofie

Mail: pums_@hotmail.com

Louise Torekov, 28.01.2021 (12:29:02)

Kære Peter
Min datter på 8 har kastet sig over Eleverdronningens børn, da hun fandt "En ukendt verden" på et loppemarked. Hun har med stor fornøjelse hørt Katla og Knøs som lydbog. Jeg kan se på de andre indlæg, at du måske har de andre bøger i serien liggende og sælger dem. Hun vil nemlig helst have dem som fysiske bøger. Vi krydser fingre for at du har dem :-) Det er en skam de ikke længere sælges i papirform fra forlaget.
Mvh. Louise

Svar: Kære Louise
Dejligt at høre din datter kan lide mine bøger! Jeg har stadig nogle af titlerne, men ikke dem alle. Hvis du sender mig en mail på pgotthardt@stofanet.dk med de titler, du efterlyser, kan jeg se, hvad jeg har tilbage.
Venlig hilsen
Peter

Rikke skov, 26.11.2020 (19:43:59)

Hej Peter. Vi læste for en del år siden jul på den gamle herregård, nu er vores bog på mærkelig vis blevet væk. Er det muligt at købe et eksemplar gennem dig? Da den ikke kan købes længere .
Med venlig hilsen Rikke Skov

Svar: Hej Rikke
Det må være drillenissen, der har taget den. Bortset fra det har jeg stadig et par eksemplarer. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hllsen
Peter

Anders, 14.06.2020 (20:54:37)

Hej Peter
Tusind tak for utroligt mange fantastiske bøger og serier! Min hustru og jeg har læst mange af dem for vores drenge på 7 og 4. Det er en kæmpe gave at kunne udvide deres univers med så fine fortællinger.
Vi har netop læst "Finn og hans mænd og den Røde heks". Skønne fortællinger fra den Irske sagnskat. Igen, tak for et kæmpe stykke research.
Her kommer mit spørgsmål. Hvor skal jeg lede/begynde, hvis jeg vil finde både vikinge- og danske folkesagn i et format jeg kan læse højt?
På forhånd tak, de bedste hilsner
Anders

Svar: Hej Anders
Tak for de pæne ord! Og dejligt at høre I har så stor glæde af mine bøger.
Der findes flere forskellige genfortællinger for børn af de oldnordiske fortællinger om guder og helte. Jeg vil foreslå jer at spørge på det lokale børnebibliotek, de vil gerne hjælpe jer med at finde den rigtige.
Danske folkesagn kniber det lidt mere med - de fleste samlinger er beregnet for voksne. Men det kan de sikkert også hjælpe jer med på biblioteket. Der er også et par af mine bøger, der genfortæller danske sagn. Det er 'Heksedansen i Harrebjerg kirke' og 'Genfærdet i den sorte karet'', begge to billedbøger. Og i højtlæsningsbogen 'Jul på den gamle herregård' er der indlagt en række sagn om genfærd, nisser, åmanden, onde herremænd og andet godt.
Mange hilsner til jer alle sammen!
Peter

Christian Olsen, 09.02.2020 (20:22:23)

Hej Peter

Min søn på 5,5 år og jeg er helt vilde med katla og knøs bøgerne. Vi mangler de sidste to bøger. Hvor kan vi købe dem henne? Mvh Christian

Svar: Hej Christian
Dejligt at høre I kan lide serien! Jeg har et lille lager af bøgerne, som du kan købe. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Keld Grave kg.grave@outlook.dk, 08.11.2019 (14:45:37)

Mit oldebarn er begyndt at læse "Det fortrylle slot" i fysiske bøger, og har kun nr. 1-2-11, og vil meget gerne have resten. Hvor kan de købes?
MVH Keld Grave

Svar: Hej Keld
Jeg har stadig et lille lager af serien, som du er velkommen til at købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Tamara Keskinen, 14.02.2019 (19:33:08)

Hej,
Min dotter Edit, 9 år älskar dina böcker om Alvdrottningens riddare! Vi bor i Finland i Svenska Österbotten och på det lokala biblioteket har vi fått tag på alla utom två: den brinnande borgen å den gyllene draken. Vi har med stor spänning läst dina böcker tillsammans hela familjen på sommarstugan och de är så härliga å spännande! Skulle så gärna köpa hela serien åt dottern. Hon tycker inte annars om att läsa (endast dessa böcker tycks vara av intresse)
Var kan vi köpa serien? De verkar inte vara till salu nånstans??
Med varma hälsningar från Jakobstad/Finland

Svar:
Hej Edit och familj
Trevligt att höra att I tycker om mine böcker! Pappersutgåvan av riddarserien är tyvärr utsålt från förlaget. Men jag har 'Borgen' och 'Draken' på lager, om I vil köpa dem. (I så fall send en mail til pgotthardt@stofanet.dk). Och man kan nu få mina två andra serier om alverna som e-böcker. Alvdrottningens barn 1-8 och Alvernas öde 1-4. (Och dessutom min serie 'Det förtrollade slottet). I hittar dem på websitet saxo.com - sök Gotthardt och välj TYPE e-bøger och SPROG svensk.
Många hälsningar
Peter

Lene Christensen, 22.01.2019 (11:09:00)

Hej Peter
Jeg arbejder på en skole, hvor vi har serien "Elverdronningens børn".
VI mangler nr 3 "Jaget vildt" i serien, er det en man kan købe ved dig?, og hvad ville den koste?.

Svar:
Hej Lene
Jeg har desværre ikke flere eksemplarer tilbage. Men jeg kan se på bogbasen.dk at der er et brugt eksemplar af 'Jaget vildt' til salg. Det var måske en mulighed.
Venlig hilsen
Peter

Emil Lindell, 08.12.2018 (21:05:41)

Hej Peter.
Jag är en 27 år gammal ungdom från Finland som fick intresse för dina böcker efter att hittat 7 böcker om Alvdrottningens Riddare på en loppmarknad. De underbara bilderna intresserade mig mycket och efter att jag börjat läsa dem kände jag att på alla sätt och vis så måste jag skaffa fler av dem. Jag började söka på internet efter dina böcker men det verkar som att jag är lite för sent ute. Väldigt få böcker finns att hitta på i de lokala bilbioteken och på internet är alla för det mesta på danska.

Elvernes land, Elverfolkets skæbne, Den gyldne skål, Elverdronningens børn är några av det bok serier jag söker efter som just nu. Jag hoppas jag hittar dom, böckerna om Alvdrottningens Riddare har varit underbara att läsa och hjälpt med att lyfta upp mitt humör från ett djupt hål. De vackra bilderna och spännande äventyren har hjälpt min fantasi och sömn mycket.

Jag önskar God Jul till dig och tack för berättelserna du har skrivit.
Bästa hälsningar från Emil Lindell
Finland

Svar:
Hej Emil
Tak for din venlige hilsen! Skønt at høre, du tycker om mine bøger. Man kan købe mange af dem som e-bøger. Nogle af dem også på svensk, blandt andet Alvernas öde 1-4. Du kan se dem alle sammen på saxo.com hvis du skriver Peter Gotthardt i søgefeltet og derefter vælger type: e-bøger.
God jul og mange hälsningar også til dig!

Linda Ærbo Hansen, 19.11.2018 (23:15:21)

Hej Peter. Med mine 52 år er jeg lidt udenfor målgruppen, men jeg hygger mig med at lytte til dine bøger om elverne, dejligt afstressende med en god historie. Jeg er nået til Elverdronningens børn 8: Den sidste rejse og undre mig over at jeg ikke kan finde den som lydbog nogen steder. Mvh Linda (52 år)

Svar:
Hej Linda
Dejligt at høre du kan lide mine elverserier! Man bliver aldrig for gammel til mine bøger. Det er rigtigt nok, at bind 8 ikke findes som lydbog. Jeg kan ikke sige hvorfor. Så hvis du vil have afslutningen med, må du låne den fysiske bog 'Den sidste rejse' på biblioteket.
Venlig hilsen
Peter

Frits Sørensen, 07.11.2018 (21:19:56)

Jeg søger bogen: Kong Arthur og ridderne af det runde bord. I din udgave fra 2010. Vi vil invitere vores ældste barnebarn Bertram med for at se forestillingen: Kong Arthur der opføres af Det Kgl. Teater, i maj/juni 2019 på Moesgaard Museum. Det må være meget oplagt at Bertram læser bogen inden forestillingen, for at få lidt ridder-historie. Håber at modtage er positivt svar - tak.
Venlig hilsen
Frits Sørensen

Svar:
Hej Frits
Bogen er udsolgt fra forlaget, og jeg har heller ikke selv flere eksemplarer, så jeg kan desværre ikke hjælpe jer. Men det er jo også en mulighed at låne bogen på biblioteket. God fornøjelse med forestilingen!
Venlig hilsen
Peter

Annette Krag, 08.10.2018 (13:38:55)

Hej.
Jeg er skolebibliotekar og vores skole har desværre mistet bind 8 af Elverdronningens riddere, Den gyldne drage
Det er eleverne kede af og vil gerne vi køber en ny. Så vidt jeg kan se har boghandlerne ingen og derfor vil jeg gerne vide, om du har et eksemplar der er til salg?
Venlig hilsen
Annette

Svar: Hej Annette
jeg har desværre ikke flere eksemplarer af bogen tilbage, og den er ganske rigtigt udsolgt fra forlaget. Så eleverne må spørge efter den på folkebiblioteket, hvor de enten har den eller gerne skaffer den fra et andet bibliotek.
venlig hilsen
Peter

Noa og Mette , 07.09.2018 (13:08:45)

Hej Peter
Jeg hedder Noa og går i 2 klasse på Korskilde Skolen. Jeg har spurgt min bibliotekar Mette, hvornår den næste bog i "Prinsesse Enhjørning" kommer. Det ved hun ikke, så nu spørger vi dig: Hvornår kommer den næste???
Med venlig hilsen Noa og Mette

Svar:
Hej Noa og Mette
Der er otte bøger i serien, og de er udkommet alle sammen.


nr. 5 hedder Trolddom og tåge
nr. 6 hedder Jagten på enhjørningen
nr. 7 hedder Giftige ord
nr. 8 hedder Ild over Storskoven

Venlig hilsen
Peter

anna, 04.09.2018 (13:14:50)

Hej peter gotthartdt. da du var på vores skole nivå skole syd hørte jeg nogle af dine boger de var gode og sjove. jeg har et spørsmål til dig hvordan finder du på så gode bøger. nogle gange finder jeg på nogle historier selv.

Svar:
Hej Anna
Tak for sidst. Det var en spændende dag med mange gode spørgsmål fra jer. Jeg får tit en idé til en historie fra de bøger, jeg læser. Hvis det for eksempel er et eventyr med en dreng der bliver til en ulv, så finder jeg måske på en historie om det samme, eller måske om en ulv der bliver til et menneske. Held og lykke med dine egne historier!
Venlig hilsen
Peter

Jytte Andersen, 15.05.2018 (14:27:02)

Hej Peter
Jeg kan skimme lidt, at du tager dig tid til at besøge folkeskolerne.
Kommer du til Nordjylland? Og hvad koster det?
vh
Jytte Andersen

Svar:
Hej Jytte
Jeg har været mange steder, også i hovedlandet. Hvis du sender en mail til mig pgotthardt@stofanet.dk kan vi tale nærmere om et eventuelt besøg.
Venlig hilsen
Peter

Tom/Thomas, 08.05.2018 (09:12:14)

Tusen hjertelig takk for al informasjon:)

gode bøker:)

Tom, 07.05.2018 (10:06:06)

Hvordan er det og være forfatter i dag?

Hva tjener du på å være forfatter?

Svar:
Hej Tom
At være forfatter i dag er som det altid har været - både sjovt og svært. Det er sjovt at finde på en historie og skrive den, så den bliver trykt og andre kan læse den (og helst synes den er god!). Men det er også svært at fortælle historien på den rigtige måde, så den både er spændende og nem at læse - jeg skal sørge for at der ikke er kedelige afsnit i historien, og jeg skal finde de rigtige ord, og det kan godt være et stort arbejde. - En god ting ved at være forfatter i dag er, at folk i dag har flere penge end i gamle dage (For eksempel for 100 år siden), så de har lettere ved at købe bøger. Og en rigtig god ting er det, at vi lever i et frit land, hvor man kan skrive hvad man mener, uden at blive straffet for det.

Det er meget forskelligt, hvad jeg tjener som forfatter. Hvis der bliver solgt mange eksemplarer af en af mine bøger, tjener jeg måske meget, men hvis der ikke bliver solgt ret mange, tjener jeg meget lidt. Så det sklifter hele tiden. Man bliver ikke rig af at være forfatter, men jeg tjener heldigvis nok til, at jeg kan klare mig.
Venlig hilsen
Peter

Thomas, 27.04.2018 (10:00:21)

Når startet du din kariere som forfatter

Svar: Min første bog udkom i 1984, for 34 år siden. Den hed ’Finn og hans mænd og den røde heks’. Men min karriere startede allerede da jeg var barn. Mine forældre læste mange historier for mig, og jeg læste også selv en masse bøger. På den måde kunne jeg se, hvordan forfattere finder på handlingen og hvordan de skriver deres sætninger. Jeg skrev også selv nogle små historier, og jeg fandt på nogle eventyr, som jeg kunne fortælle for andre. Så jeg lærte lidt efter lidt, hvordan man får en historie til at fungere godt. Det kunne jeg så bruge, da jeg som voksen selv ville være forfatter.
Venlig hilsen
Peter

linus, 14.04.2018 (12:34:18)

jeg er stor fan

Svar:
Hej Linus
Jeg er glad for at høre, du er en stor fan af mig og mine bøger. God fornøjelse med dem.
Mange hilsner
Peter

Ronny, 21.03.2018 (07:55:05)

Hej Peter.

Super ærgeligt, vi har nemlig 1 - 6 i trykt udgave, e-bog er bare ikke det samme

Hej Peter.
Du får dette tit tror jeg :)
Men det er simpelthen umuligt at finde bind 7 + 8 af elverdronningens riddere. er dette noget du tilfældigvis ligger inde med? og som man kan købe af dig?
Bedste Hilsner
Ronny
Svar:
Hej Ronny
Jeg har desværre ikke flere eksemplarer af de to bøger. Men man kan få hele serien som e-bøger.
Venlig hilsen
Peter

Ronny, 20.03.2018 (19:03:48)

Hej Peter.
Du får dette tit tror jeg :)
Men det er simpelthen umuligt at finde bind 7 + 8 af elverdronningens riddere. er dette noget du tilfældigvis ligger inde med? og som man kan købe af dig?
Bedste Hilsner
Ronny

Svar:
Hej Ronny
Jeg har desværre ikke flere eksemplarer af de to bøger. Men man kan få hele serien som e-bøger.
Venlig hilsen
Peter

Gitte, 24.02.2018 (09:00:34)

Hej Peter.
Min datter ønsker sig bøgerne "Det fortryllede slot", men jeg kan kun finde dem som lydbøger - ved du om de forhandles nogle steder som almindelig bøger??
Mange hilsner
Mikkelines mor, Gitte

Svar:
Hej Gitte
De trykte bøger er udsolgt fra forlaget, men jeg har heldigvis et lager af alle bind i serien, som jeg gerne sælger af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet,dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

mikkel, 13.02.2018 (10:56:17)

jeg har en historie som jeg gerne vil fortele dig om den heder julemandens magiske bog så du må gerne svare om du vil høre den

Svar:
Hej Mikkel
Det vil jeg bestemt gerne. Du kan sende historien til min mail-adresse, det er pgotthardt@stofanet.dk Så kan jeg læse den der.
Venlig hilsen
Peter

Anette Petersen , 04.02.2018 (15:13:06)

Jeg har forgæves forsøgt at skaffe bind to af Elverdronningens børn: skoven uden veje.
Mit barnebarn er glad for det første bind og nu vil han gerne have bind to.
Jeg kan kun finde den som lydbog eller ebog. Han vil gerne have en alm udgave.
Har du tilfældigvis et ex jeg kan købe, vil jeg blive glad.
Venlig hilsen Jonathans mormor.
Anette Petersen

Svar:
Hej Anette
Jeg har desværre ikke flere eksemplarer tilbage af bind 2, og den trykte bog er ganske rigtigt udsolgt.
Venlig hilsen
Peter

Birgitte L Jense , 21.01.2018 (09:12:57)

Hej Peter
Min søn er vild med de moderne klassikere, som du har skrevet med Sussi Bech, og det er jeg også. Er der flere på vej? Og hvad med at tage De 3 musketerer og Den sidste mohikaner under behandling?
Mvh
Birgitte

Svar:
Hej Birgitte
Dejligt at høre I kan lide mine genfortællinger! Desværre udkommer der ikke flere. Serien gik ikke så godt, som vi havde håbet. Der findes mange andre genfortællinger af klassikerne, så det er svært at sælge nye, selv om de måske er bedre.
Venlig hilsen
Peter

Susanne diemer, 17.01.2018 (19:23:02)

Hej Peter
Minebørn har fulgt elverfolkets eventyr i alle tre bogserien. Dog havde min søn et spørgsmål, som jeg ikke kunne svare på. I den sidste serie (elverfolkets skæbne) kommer svartelverne vores helte til undsætning i ørnekløften, anført af Følfods kusine Krystal. Er dette den samme Krystal som ridder Valnød bliver gift med i "Den gyldne drage"? Vi mangler at læse "de glemte grave", så det kan være at svaret er i denne bog. Min søn tror, at Malm er Ridder Valnød, da han syndes de ligner lidt hinanden. Jeg syndes helelr ikke, at man høre mere til hvorledes det går med Krystal og Ridder Valnød. På forhånd tak for svaret.
Mvh
Thor og Susanne

Svar: Hej Thor og Susanne
Ja, Krystal er den samme svartelver, der optrådte som den sorte ridder og blev kæreste med Valnød. Men hun har ikke Valnød med, da hun kommer til Ørnekløften. Man kunne godt tro, at Malm er et nyt navn for Valnød, men Malm er en svartelver, får man at vide i sidste kapitel af 'Det forstenede hjerte'. Så det er rigtigt, at man ikke hører mere om hvordan det går med Valnød og Krystal. Men man kan jo gætte på, at de bliver gift og bor hos svartelverne, mens Følfod og hendes venner er på rejse i 'Elverdronningens børn'. Hvis I har lagt mærke til det, så er Anemone og Morkel heller ikke med i 'Elverfolkets skæbne', selv om de kommer tilbage til slottet sammen med Følfod og de andre i sidste kapitel af 'Den sidste rejse'. Bøgerne i elverserierne er kun på 6000 ord hver, så når jeg skriver dem, må jeg passe på ikke at have for mange personer med - kun dem, der betyder noget for handlingen. Så der er mange personer, man ikke hører mere om. Men så kan læseren jo selv digte videre på, hvordan det går med dem. - Jeg håber I har fået svar på jeres spørgsmål. Og når I er helt færdige med elverserierne, så var det måske en idé at læse serien 'Katla og Knøs'. Den tror jeg, I også vil synes godt om.
Venlig hilsen
Peter

Martina Piihl, 15.11.2017 (09:42:59)

Hej Peter
Min søn Christian kan desværre ikke deltage i dag, hvor du besøger hans skole i Vejle. Det er han meget ked af, for han er stor fan af dig og elsker alle dine bøger. Han har lavet en lille hilsen til dig, som hans lærer har lovet at give dig, og han håber på at du vil skrive en autograf til ham.
Rigtig god dag og tur, og tak for god og spændende læsning - hele vores familie nyder dine bøger.
Venlig hilsen
Martina

Svar:
Hej Martina og Christian
Dejligt at høre I kan lide mine bøger! Det var en skam du ikke kunne være med i dag, Christian. Jeg ville gerne have hilst på dig. Men jeg har skrevet en hilsen til dig, som jeres lærer kan give dig, når du kommer i skole igen.
Mange hilsner
Peter

Tina Sternberg Petersen, 28.09.2017 (11:36:18)

Hej Peter
Jeg er folkeskolelærer og har 0. klasse, 1. klasse og 2. klasse på biblioteket.
De er alle VILDE med bøgerne om "Eventyr fra elverlandet".
Indtil videre har vi læst "Ridderen af det røde hyben", "Troldkvinden sorte ravn" og "Sværdet i dragehulen".
Jeg vil gerne læse flere af "Eventyr fra elverlandet", men jeg kan simpelthen ikke finde flere.
Vil du ikke nok skrive til mig, hvad de andre bøger hedder og hvor jeg kan få fat i dem?
På forhånd tak
Venligst Tina

Svar:
Hej Tina
Dejligt at høre bøgerne vækker lykke! Desværre er der kun de tre bøger i serien. Men du kan eventuelt prøve at læse serien 'Elverdronningens riddere ' for børnene. Det første bind hedder 'Det fortryllede skjold'. Der er mere tekst, men den er letflydende og god at læse op (siger dem der har prøvet det). Der er også en letlæsningsserie om elverne (lix 7). Den hedder 'Elvernes land' og den første bog hedder 'De magiske bær'.
Venlig hilsen
Peter

Helle Borregaard, 19.09.2017 (20:26:42)

Kære Peter
Tusind tak for hurtigt og grundigt svar. Det er selvfølgelig grunden.
Mvh Helle

Helle Borregaard , 18.09.2017 (21:12:42)

Hej Peter
Jeg er mor til to drenge, som sætter stor pris på dine bøger. Men vi mystificeres lidt af lighederne mellem Katla og Knøs og Jagten på sværdet. De er 99% ens. Af nysgerrighed - hvad er historien bag?
På forhånd tak.
Mvh Helle Borregaard

Svar: Hej Helle
Rart at høre drengene kan lide mine bøger! 'Jagten på sværdet' er en letlæst udgave af 'Katla og Knøs', ligesom man for eksempel gør med klassikere som 'Robinson' og 'Skatteøen'. Teksten i 'Jagten' er læseteknisk tilrettelagt så den har et lix-tal på 11, hvor originalserien har et dobbelt så højt lix-tal. Så teksten er både kortere og enklere, men Tommys flotte illustrationer er naturligvis genbrugt. Og forlaget har givet serien en ny titel, for at undgå at nogen tror det bare er et nyt oplag af orginalserien. Det kan måske nok virke lidt forvirrende, men det er altså forklaringen.
Venlig hilsen
Peter

Opret indlæg i gæstebog


Gamle indlæg

Alexander, 27.07.2023 (19:14:40)

Hejsa

Jeg leder efter en bog med titlen “Den gamle tykke tiger” som angiveligt skulle være skrevet af dig og en del af kattejagt-serien. Sælges den stadigvæk nogen stedet?

Camilla Mærsk , 15.03.2023 (09:37:43)

Hej Peter
Jeg arbejder på et skolebibliotek og mangler meget elverdronningens børn - sværdet forbandelse.
Jeg kan kun finde den som e-bog, så mit håb er, at du måske solgte bøger på siden her? Kender du steder, hvor man kan købe serien?

De bedste hilsner
Camilla

Maria , 04.03.2023 (04:40:22)

Hej! Jag är svensk och läste dina böcker i skolan när jag var runt 11 kanske och älskade dem. Jag skulle gärna vilja skaffa dem både för nostalgin och för att ha till mina barn i framtiden, men jag kan tyvärr inte hitta dem någonstans. Mvh Maria

Anette, 12.09.2022 (18:06:08)

Kære Peter.
Jeg har "opdaget" dig for et års tid siden. Nøj hvor har du været produktiv 😊
Mit barnebarn Lukas 9 år og jeg Anette 57 år, har haft og har stadig mange fantastiske timer i selskab med dine historier.
Tak for dem.
Venlig hilsen Anette

schuff, 12.08.2022 (19:56:24)

Hej,

Er du interesseret i et lån, hvis ja, kontakt lidya finansieringsselskab, du skal vende tilbage til os for øjeblikkelig behandling af lånet gennem nedenstående detaljer:

Kontakt os venligst via e-mail.
E-mail: realityloanfirm5@gmail.com
Whatsapp-telefon: +1(216) 541-1721

Ansøg om et lån på 3 %

Ellinor , 30.07.2022 (21:27:28)

Hej Peter, mit navn Ellinor og jeg er 14 år gammel. Jeg har været rigtig glad mange af dine bøger, men der er en som jeg har været specielt glad for i min barndom. Det er Enhjørningen Sølvhorn og den lånte jeg ofte på skolebiblioteket, men nu da jeg er stoppet på skolen er jeg meget ked af at jeg ikke længere af mulighed for at læse i bogen. Jeg har prøvet at se om man kunne købe den, men det lader til at den er udsolgt fra forlaget. Har du tilfældigvis selv et eksemplar tilovers som du sælger? Det ville gøre mig rigtig glad.
Med de venligste hilsner Ellinor

Kristen, 25.05.2022 (14:19:53)

Hej jeg er så glad for at dele dette, jeg kan stadig ikke takke dig nok kraftfulde præst Ola,
Min mand tog afsted til en yngre dame, fordi jeg ikke var i stand til at føde på grund af PCOS. Jeg var så knust. Jeg var ensom, jeg græd meget, jeg prøvede endda at tage mit liv.
Så for omkring 3 måneder siden fortalte min ven mig om denne store mand, præst Ade, som hjalp hende med at gøre hendes ægteskab perfekt.
Jeg gik på nettet og forskede mere om ham. Jeg var ikke så sikker, men jeg besluttede at give ham en chance, han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig, alt ville være i orden.
Han fortalte mig alt, hvad jeg skulle betale, hvilket var et bekvemt gebyr, og det gjorde jeg, og han gjorde sit arbejde og sendte mig videobevis og fortalte mig, at jeg skulle vente 24 timer på, at han ville være tilbage.
Jeg ventede 24 timer og ingen opkald og heller ikke dukkede Shawn (min mand) op. Jeg følte mig bedraget, da det var forbi 24 timer.
To dage senere hørte jeg ringeklokken tidligt om morgenen, og til min største overraskelse var det Shawn, min mand ved døren, der undskyldte over for mig for at have svigtet mig.
Jeg er så glad, for vi har et lykkeligere liv, end vi havde før. Det stoppede ikke der, jeg er stolt over at sige, at jeg er gravid i 3. uge, tak så meget præst Ade, jeg er evigt taknemmelig.

kontakt ham via e-mail: drola.banjo@gmail.com
WhatsApp +234 814 095 0088

Denver og Dorte, 12.01.2022 (21:22:40)

Kære Peter,
Min søn på 7 og jeg er netop blevet færdige med at læse dine tre bøger om Mejse og Ravn, og jeg vil takke dig mange, mange gange for de fantastiske historier, som vi virkelig har nydt sammen! I mine øjne er bøgerne i samme klasse som Ronja Røverdatter og Brødrene Løvehjerte!
Men vi er nu i et tomrum, hvor vi savner Mejse og Ravn, og efter mange timers søgning kan jeg ikke gennemskue, om du har skrevet flere til samme aldersklasse, som egner sig til højtlæsning - og om de overhovedet kan anskaffes som rigtige bøger. Mon du kan hjælpe os på vej til et nyt eventyr? Med mange venlige hilsner fra Denver og Dorte

Signe, 13.12.2021 (12:45:27)

Kære Peter
jeg har med stor fornøjelse læst flere serier af dine bøger sammen med mine børn, som er 6 og 8 år. Jeg er selv begyndt at skrive en bog, en lidt længere historie, men tiltænkt det samme publikum. jeg vil høre om du har nogen gode råd? eller om du på nogen måde kunne være interesseret i at læse et par af mine kapitler og give mig lidt feedback?

med venlig hilsen Signe

ruby, 29.05.2021 (05:05:00)

Dette vidnesbyrd er værd at dele med verden. Jeg er her for at fortælle verden om Dr. SANTOs gode gerninger. Mit navn er Ruby Bolton fra Storbritannien. Min mand forlod mig og mine børn til en anden ældre kvinde. Det var ikke så let for mig .. Jeg elsker min mand så meget, og jeg mistede ikke håbet, og jeg blev ved med at bede, og Gud svarede endelig mine bønner ... jeg søgte online efter en stavekontrol for at hjælpe mig med at forene mig og min kæreste tilbage for evigt, og jeg så så mange vidnesbyrd om, hvordan DR SANTO har hjulpet så mange mennesker online, og jeg besluttede at prøve ham ... Jeg kontaktede ham og forklarede ham. Han bad mig om ikke at bekymre mig om, at han vil bringe min mand tilbage inden for 24 timer. Han konsulterede sine kræfter og forsikrede mig om ikke at bekymre mig. Han udførte sit arbejde og kastede trylleformularen, og til min største overraskelse kom min mand tilbage samme dag og tiggede og græd, ligesom Dr. SANTO sagde. Han bad mig om tilgivelse, og han lovede aldrig at forlade mig af en eller anden grund. Vi er glade og vi lever sammen som en. Kontakt Dr SANTO nu og vær lykkelig for evigt. mist ikke håbet og held og lykke ..

E-POST TIL ::: Drsanto4 @ gmail. com
WHATSAPP OG OPKALD ::: +2348141975095

Maria, 05.05.2021 (12:13:39)

Hej Peter
Jeg elsker din bøger.
Kommer der flere bøger i serien Den gyldne Skål?
Hilsen Maria

vivian, 02.03.2021 (05:35:45)

Jeg er så begejstret for at dele dette fantastiske vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min tidligere mand tilbage ........ Hilsen til enhver, der læser dette vidnesbyrd. Jeg er blevet afvist af min mand efter tre (3) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en fortryllelse af ham, og han efterlod mig og børnene til at lide. en dag, da jeg læste igennem internettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne stavekaster (Dr. Ogun) har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg svarede ham på hans adresse, og han fortalte mig, at en kvinde havde en fortryllelse af min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter 2 dage at jeg vil have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at fortælle jer alle, at denne stavehjul har magten til at bringe elskere tilbage, hjælp i din virksomhed, forfremmelse, goodluck osv., fordi jeg nu er tilfreds med min mand. Tak til Dr. Ogun, endnu en gang for at hjælpe mig i mit ægteskab, bedes du kontakte ham via, solutiontempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper. Vil du ikke hvad han gør her SpellLottery SpellHIV curerenovation spellEtc ... Han vi hjælper dig med hvad du har brug for tak Send bare en besked til ham via e-mail løsningtempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper., Ring / whatsapp ham via .. +2347011196745

vivian, 24.02.2021 (20:58:48)

Hej venner, jeg er her for at sige et fantastisk og forbløffende vidnesbyrd om en stor stavehjul, der hjalp mig. Mit navn er Vivian Anderson fra Canada. At få min elsker tilbage er, hvad jeg mindst forventede og aldrig kunne forestille mig. Jeg og min elsker har været gift i fem år, og vi har levet lykkeligt, men pludselig ændrede han sig helt og vendte sig væk fra mig, og jeg vidste aldrig, hvad der foregik, jeg prøvede at spørge ham, men han nægtede at fortælle mig hvad problemet er, og efterhånden som han gik, søgte han skilsmisse. Jeg var så bekymret og forvirret, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få ham tilbage, men det var ikke let, jeg troede alt håb var tabt, og under min søgen efter en vej ud fortalte en af ​​mine venner, der havde et lignende problem mig om en stor trylleformular, der hedder Dr ogugu, som hjalp hende med at få sin ven tilbage også. Jeg tror aldrig på tryllekunst i hele mit liv eller en magi, fordi jeg aldrig troede, det ville fungere, men jeg prøvede at give denne mand en chance og til min største overraskelse kastede han en trylleformular for at bringe min kæreste tilbage, men i dag er vi tilbage sammen til et dejligt hjem med to smukke børn.Tak Dr 0gugu Vi er glade sammen igen, og jeg benytter lejligheden til at fortælle enhver, der passerer en lignende situation, eller hvis du har brug for Cure for at kontakte ham på +2347011196745 E-mail :: solutiontempledrogugu @ gmail .com

Marie Harris Gill, 21.01.2021 (11:49:30)


Jeg havde brug for at få adgang til min kæreste, fordi jeg formoder, at han blokerede mig på whats-app og Facebook. Jeg blev træt af at hacke hans telefon selv, men det var ikke muligt, så jeg blev sendt til (int.hackers002@gmail.com), der med succes hackede telefonen og gav mig alle de resultater, jeg havde brug for. så er her for at sætte pris på int.hackere til et job, vil Gud velsigne dig

Chamilla Østergaard, 08.01.2021 (22:26:04)

Kære Peter Gotthardt.
Jeg har en datter på 6 år, der er helt vild med din billedbog Enhjørningen Sølvhorn. Vi har lånt den mange gange på vores lokale bibliotek. Jeg har forsøgt at finde bogen for at købe den til min datter, men kan se, at den er udsolgt fra forlaget. Har du muligvis en udgave på lager, jeg kan købe af dig?
Venlig hilsen Chamilla Østergaard

stine rasmussen, 02.12.2020 (17:17:56)

Hej Peter.
Ved du hvor jeg kan finde det fortryllede slot i fysiske bøger da jeg har en søn der ønsker sig hele serien.
Hilsen Stine

Henrik Edström, 01.12.2020 (18:22:21)

Hej Peter

Vi letar efter dina böcker Alvdrottningens riddare på svenska men hittar dom inte någonstans, har du några tips?

Mette Larsen, 24.11.2020 (16:23:00)

Hej Peter

Nu nærmer julen sig igen, og kassen med julebøger er fundet frem - en af vores kæreste bøger er Rikke og Rokke redder julen, som bliver læst igen og igen år efter år. I den forbindelse har vi søgt og ledt efter dine andre bøger om Rikke og Rokke, som vi gerne vil købe - desværre ser det ud til, at de er udsolgt fra forlagene. Ved du om, de evt bliver gentrykt (Rikke og Rokke og julemandens rensdyr + Rikke og Rokke og den mystiske juletyv) eller der er andre steder, man måske kunne være heldig finde dem.
Glade julehilsner fra fam. Larsen

Oxi wiwi, 13.11.2020 (06:49:17)

Jeg vil gerne takke ALASHIRA for din hjælp. Min kone forlod mig for et par måneder tilbage, og jeg havde brug for hende i mit liv, fordi jeg elsker hende så meget. Jeg kontaktede ALASHIRA, da jeg læste om ham på Google, hvordan han returnerer kærlighed. Han gav mig forsikring og fortalte mig, at han havde brug for ting, som jeg leverede, og inden for de næste to dage efter at have trylleformuleret, kom hans kone tilbage til mig. Tak ALASHIRA Du kan kontakte ham med følgende detaljer. dralahalah@gmail.com eller Whatsapp +23480115720823 han er en god mand, kontakt ham i dag ..

Izak Storm Zommer, 20.08.2020 (21:36:24)

Hej Peter. Jeg hedder Izak og er lige blevet 11 år. I sommer ferien har jeg anmeldt Elverdronningens Riddere på biblioteket. Den er fantastisk og jeg blev helt opslugt af den. Jeg sagde æv, når min mor sagde jeg ikke måtte læse mere. Det var den, der fik mig til at begynde at læse af egen fri vilje. Det er den mest fantastiske serie, jeg har læst i hele mit liv. Tak! - og bliv ved med at skrive tak:-)

Izak Storm Zommer, 05.07.2020 (21:12:56)

Hej Peter
Mit navn er Izak og jeg er 11 år. Jeg har læst mange af dine serier. Elverdronningens riddere er fantastisk. Jeg siger øv når min mor siger at jeg ikke må læse mere. Den har fået mig til at læse af egen fri vilje. Jeg læser cirka en af dine bøger om dagen. Jeg bliver helt opslugt. Elverdronningens riddere er den bedste serie jeg har læst hele mit liv. Tak!!
Venlig hilsen
Izak

judita, 03.07.2020 (03:37:49)

Hej alle sammen .. Jeg var gift i 4 år, efter disse år begyndte tingene
bliver grim, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang. det fik
værre på et tidspunkt, som han anmodede om skilsmisse. Jeg prøvede mit bedste for at gøre ham
skift mening og bliv hos mig. Men han flyttede ud af huset og stadig
gik videre med at indgive en skilsmisse. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men
stadig fungerede intet. Gennembrudet kom, da en ven præsenterede mig for
denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med. jeg har
aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt
fordi jeg var desperat og havde intet valg. Han holdt specielle bønner og
brugte rødder og urter. Inden for 24 timer ringede han til mig og var ked af alt det
følelsesmæssigt traume han havde kostet mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter
at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel dr. ældste Eric gjorde for mig og min
familie. Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer på tværs af
verden, og de har haft gode nyheder. Jeg har stor tro på nogen derude
har brug for hans hjælp. Whatsapp: +19564101694 eller e-mail ham også her ..elderic123 @ gmail.com, så gør en ekstra indsats for at gemme din
ægteskab / forhold, kan du også kontakte ham, hvis du har problemer ..
1) vil have din eks tilbage.
2) Du har altid mareridt.
3) Forfremmes på dit kontor
4) Vil du have et barn.
5) Du vil være rig.
6) du ønsker at beholde din mand / mand for dig alene for altid.
7) Vil du have kontrol over dette ægteskab
8) Vil du blive tiltrukket af mennesker
9) Manglen på børn.

10) Du vil vinde lottr

Gery , 10.05.2020 (22:09:28)

Jeg er så begejstret for, at mit ødelagte ægteskab er blevet genoprettet, min ex mand er tilbage, efter at han og mine 2 børn har forladt mig til en anden kvinde.Jeg var så glad for at møde Dr. AlAM, hvordan han hjalp mange mennesker med at bringe deres kæreste tilbage, så jeg kontaktede ham for at hjælpe mig også. Dette er, hvordan Dr. ALAM hjælper mig med at bringe min mand tilbage .. En stor tak til dig, ALAM, fordi Inever troede, at min ex-mand ville komme tilbage til mig så hurtigt med din skæbne. Du er vær den største verden, hvis du er her og har brug for din eks-kæreste til at vende tilbage, eller din mand flytter til en anden kvinde, græd ikke mere, kontakt nu dette magtfulde hjul. Kontakt ham på WhatsApp Dr. ALAM på +2348115720823 eller dralahalah@gmail.com af online..Han er venlig mand så kontakt ham ..

Karin Jensen, 13.04.2020 (09:23:19)

Hej Peter
Jeg har lånt din bog"Dragen i Fabelskoven", som jeg med stor fornøjelse læser højt for mit barnebarn på snart 4 år. Det er en super dejlig fortælling om fabeldyr. Jeg vil rigtig gerne købe bogen, men den er tilsyneladende udsolgt. Mon du kan hjælpe? :-)
Venlig hilsen
Karin

Jan, 02.11.2019 (12:30:39)

Hej Peter.
Mit barnebarn er begyndt at læse dine bøger, det fortryllede slot. Hun har desværre kun nr 1. Jeg har prøvet at finde bøgerne men uden held. Kan du evt oplyse mig om hvor jeg kan finde alle 12 bind da det ikke skal være e-bog eller lydbøger.
Mvh. Jan

😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎, 24.09.2019 (16:59:43)

Du bole

bb, 23.09.2019 (12:56:15)

haha

hvad laver du og din far, 23.09.2019 (12:39:19)

lololololkolllllllllllllllhib0otfg9h8jrd

Jytte Jensen, 09.06.2019 (15:58:59)

Mine 4 børn er helt tryllebundet af dine vikinge bøger, kommer der snart flere eller hvordan er udsigten for dette?

Warren Chandler, 21.04.2019 (14:51:46)

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

Warren Chandler, 21.04.2019 (14:45:07)

Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

René Fjeldstad kibe, 02.04.2019 (15:13:51)

Hej Peter.
Min datter ønsker sig så brændene bogen Truslen fra Mesterbogen første tryk, men vi har forgæves søgt nettet tomt.
Hun har 1-2 men mangler nr 3
Du skulle vel ikke tilfældigt have en liggende som kan købes eller ved hvor den evt kan skaffes

Rémi, 14.03.2019 (18:07:26)

Hej Peter
Slutter vikingevenner med nummer 7 eller kommer der flere bøger i serien? Jeg kan godt lide dine bøger, jeg har læst næsten alle
hilsen Rémi

Linda , 12.03.2019 (09:13:17)

Hej Peter
Min datter på 8 elsker dine bøger om "Elverfolket". Og ænskede sig dem inderligt i fødselsdagsgave, men da fandt vi jo desværre ud af at de er udgået på forlaget. Og at købe dem som e-bøger, det er ikke bøger for min datter - det skal være RIGTIGE bøger:-)
Kender du til et "hemmeligt" sted, der måske har bøgerne, så vi kan købe dem??? Vi krydser fingre:-)
Mvh
Linda

René Fjeldstad Kibe, 05.03.2019 (14:31:16)

Hej Peter.
Min Datter har længe alle mulige steder forsøgt at finde din bog, Truslen fra mesterbogen,men den første udgave fra 2006 !
De andre to har hun fundet og købt.
Har du nogen ide om hvor den evt kan findes og købes ?

Mange Hilsner.
Rene og Julie.

Mathilde 9år, 31.01.2019 (16:05:21)

Hej Peter.
Kan du godt skrive lidt flere bøge om Katla og Knøs? Jeg er vild med dem og næsten ferdig med nr. 8!

Mvh Marhilde

Maria, 18.11.2018 (20:03:28)

Hej Peter
Jeg er på jagt efter endnu en bog, som du har skrevet - Jul på den gamle herregård. Sælger du den?
Tak for gode bøger, som i den grad fanger børn (og voksne )
Mange hilsner Maria

Frits Sørensen, 07.11.2018 (21:16:46)

Jeg søger bogen: Kong Arthur og ridderne af det runde bord. I din udgave fra 2010. Vi vil invitere vores ældste barnebarn Bertram med for at se forestillingen: Kong Arthur der opføres af Det Kgl. Teater, i maj/juni 2019 på Moesgaard Museum. Det må være meget oplagt at Bertram læser bogen inden forestillingen, for at få lidt ridder-historie. Håber at modtage er positivt svar - tak.
Venlig hilsen
Frits Sørensen

Pernille Heibøll, 07.10.2018 (21:32:44)

Kære Peter
Jeg sidder med bogen Dans, drama, musik og ballade i Bagerstræde, hvor du har skrevet mange tekster. Jeg har ledt efter Hans Dal, men kan ikke finde ham. Da jeg vil spille skuespillet med hele min skole her i November. Jeg kan bare ikke finde alle noderne til musikstykkerne nogle steder. Jeg har CDen og teksterne i bogen, men det vil være så skønt om jeg kunne finde noderne, så vi selv kan spille de skønne musiknumre. Kan du mon være mig behjælpelig på en eller anden måde? Noder, navne, emailadresser på kontaktpersoner... eller? Med håb i hjertet, glade hilsner Pernille Heibøll Jeg kan træffes på mobil 27283197 eller mail: pernillebakkelandet@gmail.com

TATIANNA, 04.09.2018 (13:28:17)

HEJ PETER.
VI SKAL LAVE EN FOLDEBOG OM DIG DET SYNES JEG DU SKULLE VIDE.
JEG SYNES DIN SERIE DEN GYLDNE SKÅL ER FANTASTISK JEG HAR KUN LÆST 1.MEN DEN ER STADIG RIGTIG GOD.
MVH TATIANNA

TATIANNA, 04.09.2018 (13:14:54)

Hej Peter gotthardt. Jeg hedderTATIANNA jeg var der ikke i fredags fordi jeg havde fri men jeg har et spørsmål til dig. Har du en kone og har du børn?
Jeg glæder mig til at du ser denne besked.

MVH TATIANNA

Trine Gregersen, 04.09.2018 (08:43:58)

Kære Peter. Min datter elsker din bog "Gudernes Hest". Hun vil gerne købe den selv i stedet for at genlåne den igen og igen på skolebiblioteket :-) Jeg kan ikke finde den nogen steder. Har du evt. et eksemplar vi må købe? Bedste hilsner, Trine Gregersen

Signe Kalmberg, 23.08.2018 (10:35:35)

Hej Peter
Vi her på Ringsted Bibliotek leder efter din genfortælling af Robinson Crusoe (Carlsens moderne klassikere) 2. stk. Men vi kan kun finde dem som E-bøger. Vi skulle bruge dem til booktalks/ inspiration når vi tager ud i kommunens 3./4. klasser. Jeg vil høre om det evt. er nogle du ligger inde med, som vi kunne købe af dig? Mange hilsner Signe

Anna Joensen, 17.08.2018 (10:25:56)

Hej Peter, vi elsker dine bøger og Nina (10 år) har snart læst dem alle. Når du har været inde i faget i så mange år, kunne du måske anbefalde nogle bøger, som man kunne læse. Jeg synes der ikke så nemt at finde spændende og letforståelige borger for børn. Som du skriver "Ligesom andre mennesker læser børn helst bøger som de forstår, og som handler om noget der interesserer dem".

mikkel, 11.04.2018 (08:43:59)

hej

Maria Kleis, 08.04.2018 (19:49:08)

Hej Peter

Min søn i 1.klasse har slugt serien “sværdet i stenen”, han har pludselig ikke ville stoppe efter de obligatoriske 20 min 😊 Men hvornår udkommer bog 8,det kan jeg ikke finde noget svar på nogle steder

Mvh Maria

Andreas, 06.12.2017 (23:00:52)

Hej Peter.
Jeg har en niece, som ikke ønsker sig andet end dine bøger om Elverdronningen og Elverfolket til jul. Desværre er de udsolgt fra forlaget, så de fåes kun som lydbøger. Hun er heldigvis af den gamle skole, der foretrækker trykte bøger. Har du nogen idé om, hvor jeg kan skaffe dem - evt. brugt?
Mange hilsner,
Onklen

Annemette Lorenzen, 08.08.2017 (12:04:55)

Hej Peter
Min datter, Syne, bruger det meste af hendes tid i sin seng, PGA sygdom. Men heldigvis finder hun så utrolig meget glæde i at læse. Hun sluger den ene bog efter den anden. Din serie Elverdroninngens ridder, har dog fået en hel speciel plads i hendes hjerte. Hun har haft lånt den på biblioteket et par gange.
Hun ønsker sig så inderligt, at den skal stå på hendes bogreol, men jeg har ledt og ledt - den er udgået over alt!!!!!
Ved du, hvor jeg kan få hele serien i fysisk bogform, helst hardback.
Håber du kan hjælpe.
Tusind tak for dig!

Svar: Hej Annemette
Dejligt at høre Syne har glæde af mine bøger. Jeg har nogle af bindene tilbage, men desværre ikke dem alle sammen. Der er for øvrigt to serier mere om elverne, den ene har jeg stadig komplet til salg, hvis det har interesse. Hvis vi skal aftale nærmere om et eventuelt salg, kan du skrive til pgotthardt@stofanet.dk

venlig hilsen
Peter

Johanne , 07.06.2017

Tak!!

Johanne fra Johannesskolen , 07.06.2017

Hej Peter jeg er desværre er jeg syg i dag og det er jeg meget ked af fordi du kommer og besøger min skole i dag PS jeg elsker dine bøger

Svar:
Hej Johanne
Dejligt du kan lide mine bøger. Men trist at du ikke kan være med i dag. Men jeg kan bede en af dine klassekammeater tage en autograf med til dig.
Venlig hilsen Peter

Rasmus, 29.05.2017

kære Peter
jeg kunne godt tænke mig at høre om der ikke kommer flere bøger i serien om Elverfolkets skæbne hvis ja hvornår så? kh rasmus
ps jeg syndes de er rigtig gode

Svar:
Kære Rasmus
Dejligt du kan lide bøgerne! Der kommer desværre ikke flere bøger i serien. Men jeg har skrevet en anden serie, som hedder 'Prinsesse Enhjørning'. Den handler mest om en enhjørning, men der er også nogle elvere med. Den serie kunne du jo prøve at læse.
Venlig hilsen
Peter

villads johansson, 22.05.2017

hej peter kunne du ikke begynde at skrive sange PS jeg elsker dine historier vh villads johansson

Svar:
Hej Villads
Dejligt du kan lide mine historier!
Jeg har skam skrevet nogle sange. De er på to cd'er, den ene hedder 'Ballade i Bagerstræde' og den anden 'Møs frøen'. (Der er også nogle sange af andre sangskrivere på dem). Du kan låne dem på folkebiblioteket.
Hilsen Peter

jakob, 22.05.2017

hej peter. jeg kan godt lide dine bøger men jeg syntes at de er for korte. mvh jakob

Svar:
Hej Jakob
Godt du kan lide mine bøger! De er ganske rigtigt ret korte. Det er for at man kan læse dem allerede i anden klasse. Men jeg har også skrevet nogle længere bøger - Det sorte spyd, Heksefuglen, Una og enhjørningen, De døde kommer om natten, Jagten på mesterbogen, Mesterbogen på afveje, Truslen fra mesterbogen, Varulven venter i mørket, og Kong Arthur og ridderne af det runde bord. Dem kan du jo prøve at låne på biblioteket.
Venlig hilsen
Peter

marianne løvgreen, 17.05.2017

Hej Peter
Jeg er dansklærer på Solvangskolen, og vil blot høre hvordan vi kan få dig ud på vores skole ?
Mvh Marianne

Svar:
Hej Marianne
Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi sagtens lave en aftale om et besøg.
Venlig hilsen
Peter

frida, 10.05.2017

hej jeg elsker dine bøger især serien elverdronningens børn

Svar:
Hej Frida
Dejligt at du kan lide mine elverbøger! Der er også en fortsættelse, som hedder 'Elverfolkets skæbne' 1-4. Den handler også om Følfod og hendes venner.
Hilsen Peter

Sander, 05.05.2017

Er du i gang med en ny bog

Svar:
Hej Sander
Jeg er i gang med en serie, der hedder 'Vikingevenner'. Og lige nu er jeg ved at skrive den femte bog i serien. Bagefter skal jeg skrive to bøger mere, så serien bliver på syv bøger i alt.
Hilsen Peter

Johaane , 05.05.2017

hej peter jeg elsker dine bøger
og iser dine elver bøder jeg er i gang med at læse Det Blod Røde Tårn

Svar:
Hej Johanne
Dejligt at høre du kan lide elverbøgerne!
Hilsen Peter

Felix Fisker Frederiksen, 05.05.2017

hvad er din ynglings ret farve og har du nogle børn

Svar:
Hej Felix
Min yndlingsret og farve kan du læse i mit svar lige nedenunder. Og vi har en søn, som er voksen nu.
Hilsen Peter

johanne og nanna, 05.05.2017

hej peter vi er igang med en skole-opgave om dig
-hvor du bor?
-hvad er din ynglings ret?
-har du en kone?
-og hvad er din ynglings-farve?
(ps) vi elsker dine bøger :-)

Svar:
Hej Johanne og Nanna
Dejligt I kan lide mine bøger! De er også det vigtigste, når man skal lave en opgave om mig.
Min kone og jeg bor i Helsingør. Min yndlingsret er hønsekødsuppe, og jeg kan lide alle farver, men den allerbedste er den gyldengrønne farve som helt nye bøgeblade får, når solen skinner gennem dem.
Mange hilsner
Peter

Nanna , 03.05.2017

hej peter mit navn er Nanna og jeg elsker de der elverbøger du har skrevet
jeg drømmer tit om dem
selvom jeg
er 10 år kan jeg ret godt lide emnet elvere (ps) jeg vil rigtig gerne have at du bliver ved med at skrive elverbøger for jeg har allerrede læst hele serien
du er en rigtig god forfatter

Svar:
Hej Nanna
Dejligt at du kan lide mine elverbøger! Der kommer dog ikke flere - nu er der tre elverserier (Elverdronningens riddere, Elverdronningens børn og Elverfolkets skæbne) - det er 20 bøger, og man skal stoppe inden der bliver for mange gentagelser.
Men jeg har skrevet en anden serie, der hedder Prinsesse Enhjørning, og der er også nogle elvere med, blandt andet hendes ven elveren Bregne. Den kan du jo prøve at læse.
Mange hilsner Peter

Magnus, 03.05.2017

ej ham der Johnny det var mig mit vragtie navn er Magnus men elsker dine bøger er i gang med at lave et projekt i skolen med min ven Sander han skiver også til dig. Jeg vil spørge hvor når er du født og vilken af dine bøger kan du bedst lig af dine bøger plz svar elsker dine bøger har jeg jo sagt men kan du komme hen til vøres skole Johannesskolen i hillerød
Hilsen Magnus og Sander ps Sander han også skravet til dig :D

Svar:
Hej Magnus og Sander
Det lyder spændende med jeres projekt! Jeg er 70 år, og min bedste bog synes jeg selv er 'Una og enhjørningen'. Jeg sender en mail til Sander, så kan I jo spørge om mere, hvis I vil.
Jeg vil rigtig gerne komme til Johannesskolen og fortælle om mine bøger. I kan snakke med jeres klasselærer om det. Hvis læreren synes det er en god idé, så kan han eller hun sende en mail til mig for at aftale et besøg. Min mailadresse er pgotthardt@stofanet.dk
Mange hilsner
Peter

Sander, 03.05.2017

Hej peter Gotthardt mig og min ven
er i gang med et projekt om dig
vil du hjælpe mig kan du sende
en Emil til mig på
Sand7456@skyen.nu

Svar:
Hej Sander
Det skal jeg nok.
Hilsen Peter

Emil, 28.04.2017

Du laver nogle gode bøger har læst o af dem og er igang med en til og må jeg få din autograf

Svar:
Hej Emil
Rart at høre du kan lide mine bøger! Du får en autograf, når jeg kommer på skolen den 9. maj.
Hilsen Peter

August, 28.04.2017

Hej jeg er stor fan af dig og læst alle dine bøger

Svar:
Hej August
Det er jeg glad for at høre. Jeg håber du kunne lide dem!
Hilsen Peter

Nicolai, 28.04.2017

Kan vi bede om en masse oplysninger til dig ved hensyn til dine bøger og hvordan du skriver dem. Hilsen Nicolai

Svar:
Hej Nicolai
Det får I alt sammen at vide, når jeg kommer på jeres skole tirsdag den 9. maj.
Hilsen Peter

Martin, 28.04.2017

Hej jeg vil gerne have din artugraf

Svar:
Hej Martin
Det kan du få, når jeg kommer på jeres skole. Så er der autografer til alle.
Hilsen Peter

Emil, 28.04.2017

Vornår kommer du ud på min skole

Svar:
Hej Emil
Jeg kommer til Fredensborg skole tirsdag den 9. maj og fortæller 3. klasserne om mine bøger. Vi ses der! Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen.
Hilsen Peter

Nicolai, 28.04.2017

Jeg elsker dine bøger har nemlig læst nogle af dem eller kun en men den var rigtig god. Det var Elver Droningesriddrere

Svar:
Hej Nicolai
Jeg er glad for at høre, du kunne lide den.
Hilsen Peter

Nicolai, 25.04.2017

Jeg har ikke læst alle dine bøger

Svar:
Hej Nicolai
Så må du se at komme i gang!
Hilsen Peter

Emil, 25.04.2017

Hej jeg har læst alle dine bøger

Svar:
Hej Emil
Så har du været meget flittig. Men måske har du glemt et par stykker?
Hilsen Peter

Emil, 25.04.2017

Hej peter gotthardt jeg vil gerne have din artugraf vor bor du hilsen Emil

Svar:
Hej Emil
Jeg bor i Helsingør. Min autograf kan du få, hvis jeg kommer ud på din skole og fortæller børnene om mine bøger. Så skriver jeg nemlig autografer bagefter.
Hilsen Peter

Nicolai, 25.04.2017

Hvor kommer du fra ps jeg vil have din autugraf

Svar:
Hej Nicolai
Jeg bor i Helsingør. Min autograf kan du få, hvis jeg kommer ud på din skole og fortæller børnene om mine bøger. Så skriver jeg nemlig autografer bagefter.
Hilsen Peter

Malthe Lind Andersen, 20.04.2017

Hej Peter
Jeg er en dreng i 2. klasse på Uglegårdsskolen i Solrød Strand. Jeg har læst alle bøgerne i serien "Det fortryllede slot", og vil høre dig om der kommer flere end de 12 bøger der er udgivet nu?

Hilsen
Malthe

Svar:
Hej Malthe
Jeg synes det er flot du har læst hele serien. Jeg håber du kunne lide dem. Og serien er slut, så der kommer ikke flere bind.
Mange hilsner
Peter

Emil Kvist Nielsen, 12.04.2017

Hej Peter Gotthardt

Jeg har læst alle de otte bind om "Elverdronningens Riddere". De var rigtig spændende, fordi der var en masse nye ord i dem, og jeg lærte derfor hele tiden nye ord. Det var også ret sjovt, at alle navnene var noget fra fx naturen. Det var også nogle meget flotte billeder, som tit hjalp mig med at fortælle mig, hvordan handlingen var.

Venlig hilsen Emil

Svar:
Hej Emil
Jeg er glad for at høre, du kan lide min serie! Og også de flotte tegninger, som Jan Kjær har lavet til bøgerne. Der findes to serier mere om elverne. De hedder 'Elverdronningens børn' og 'Elverfolkets skæbne'. Dem tror jeg også, du vil kunne lide.
Venlig hilsen
Peter

Rikke Leth, 22.03.2017

Hej Peter
Kan jeg mon købe Elverdronningens børn nr. 7 + 8 direkte hos dig?
KH Rikke Leth

Svar:
Hej Rikke
Ja, jeg har et lager af dem. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Lene jensen, 09.03.2017

Hej Peter
Jeg mangler 5 og nr 12 af det fortryllede slot.
Kan du hjælpe

Svar:
Hej Lene
Ja, jeg har et lager af hele serien. Send en mail til pgotthardt@stofanet.dk så kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Arne, 30.01.2017

Hej Peter!
Tager du ud til skoler og holder foredrag om dit forfatterskab?

VH
Arne

Svar:
Hej Arne
ja, jeg tager tit og meget gerne ud og fortæller om mine bøger. Så hvis du er interesseret, kan du sende en mail til pgotthardt@stofanet.dk så vi kan aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Natasja Perotti, 27.01.2017

Hej Peter

Min datter (7 år) har læst den første bog i serien om Elverdronningens riddere, men nu kan jeg ikke finde resten af bøgerne i serien nogen steder og de er udgået fra forlaget. Jeg synes det er en helt perfekt serie til en pige, der ikke er så piget - og det mangler faktisk, så jeg forstår slet ikke, at de ikke bliver genoptrykt! Jeg vil derfor høre, om du har nogen på lager, som jeg kan købe?

Mvh. Natasja Perotti

Svar:
Hej Natasja
Man kan købe hele serien som e-bøger, men de trykte bøger bliver desværre ikke genudgivet. Der er 8 bind i serien, og jeg har nogle af dem, men mangler bind 3 og 6. Hvis du vil købe de andre, så skriv til pgotthardt@stofanet.dk .
Måske var det også noget for din datter med nogle af mine andre serier, der har samme sværhedsgrad og spænding som elverridderne? Serien 'Elverfolkets skæbne' 1-4 har jeg til salg. Jeg har også hele serien 'Katla og Knøs' 1-8 til salg, og ligeledes alle 12 bind af serien 'Det fortyllede slot'. Og i boghandlen kan man stadig få papirudgaven af serien 'Den gyldne skål' 1-8 og serien 'Prinsesse enhjørning'. Du kan læse lidt om dem andetsteds her på min side.
Venlig hilsen
Peter

Hej Peter

Tusind tak jeg glæder mig til at læse bøgerne.

Hilsen Mathias
Hej Peter gothardtunnellen

Det er nogle gode bøger du skriver.
Jeg læser jagten på sværdet og glæder mig til bog nummer 4, kommer den snart ?
Mange hilsner Mathias er år 12

Svar:
Hej Mathias
Jeg er glad for at du kan lide mine bøger! Bind 4 af serien om Jagten på sværdet er lige netop udkommet. Den hedder 'Hos jætterne'. Der er i alt otte bind i serien, og de sidste fire bind udkommer i løbet af i år.
Mange hilsner
Peter

Jette Mortensen, 01.12.2016

Kære Peter Gotthardt.
Jeg er dagplejer og er på jagt efter bøgerne med Rikke og Rokke.
Jeg har før lånt en af dem og det er rigtig god højtlæsning i december.
Jeg kan ikke finde dem nogle steder. Er de udsolgt alle steder og, hvis ja, er der en chance for at de bliver genoptrykt :-)
God jul...

Svar:
Hej Jette
De tre bøger om Rikke og Rokke bliver desværre ikke genoptrykt. Jeg har et lille lager af nr. 3, 'Den mystiske juletyv', som du kan købe af mig. Hvis du er interesseret, så send en mail til pgotthardt@stofanet.dk , så kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Karina støier, 18.11.2016

Hej Peter. Vi er en familie som er blevet forelsket i dine elver bøger, men på biblioteket har de dem ikke hjemme i rækkefølge. Så det er lidt forvirrende. Kender du et sted hvor man kan købe dem alle 1-8 samlet? Vores to største Nikoline på 10 og Jonathan på 6 ønsker sig dem nemlig i julegave? Mvh Karina. Og tak for hygge og eventyr på bogform :)

Svar:
Hej Karina
Dejligt at høre I kan lide mine tre serier om elverne! Man kan købe dem alle sammen som e-bøger. De trykte bøger er desværre ikke længere i boghandelen, men jeg har et lille lager af nogle af dem, som du kan købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
venlig hilsen
Peter

Tina Henriksen, 12.11.2016

Hej Peter.
Har en dreng som er blevet glad for historierne om "Den magiske falk". Har nr. 1 + 2 og ved at 3 + 4 findes som E-bog. Men vil gerne have dem i fysisk form. Udsolgt fra forlag, men bliver de genoptrykt igen?

Mange hilsner
Tina Henriksen

Svar:
Hej Tina
Rart at høre din søn kan lide Falke-serien. Den bliver ikke genoptrykt, men jeg har et lille lager af bøgerne, og du kan godt købe bind 3 og 4. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Herdis , 24.10.2016

Hejsa Peter. Mit barnebarn er vild med enhjørninger, og ønsker sig historier om dem. Hvilken alder passer Prinsesse Enhjørning til, hvor kan jeg få fat på dem og hvad koster de?

Med venlig hilsen

Bedstemor

Svar:
Hej Herdis
Serien om prinsesse enhjørning passer til oplæsning fra 6 år og selvlæsning fra 2. klasse. Du kan fx købe dem via saxo.com eller spørge efter dem hos boghandleren. Der er foreløbig fire bind i serien. Den første bog hedder Storskovens vogter, og den koster 239 kr. hos saxo.com.
venlig hilsen
Peter

Hanne, 20.09.2016

Hej Peter
Jeg vil vide om (og hvornår) der kommer nye bøger i serien og Ridder Agern og Ridder Hyben. Har en dreng der er helt pjattet med de tre du har udgivet og som nysgerrigt spørger til alle de andre skjold i bogen :)

Svar:
Hej Hanne
Jeg må skuffe jer med, at der desværre ikke kommer flere bøger. De tolv forskellige skjolde på bindet er kun udsmykning. - Men jeg har også skrevet en længere serie, der hedder 'Elverdronningens riddere' - (højtlæsning fra 5-6 år, selvlæsning fra 8 år). Der er 8 bøger, samt to serier mere om ridderne. Dem kunne I jo prøve ved lejlighed.
Mange hilsner
Peter

Mathilde, 09.08.2016

Hej Peter
Jeg leder efter et sted hvor jeg kan købe dine serier:
Elverdronningens riddere
Elverdronningens børn
Elverfolkets skæbne
Det fortryllede slot
Og ville høre om du kendte et sted jeg kunne finde dem
Venlig hilsen
Mathilde

Svar:
Hej Mathilde
Man kan købe alle bøgerne som e-bøger, for eksempel hos saxo.com. Papirbøgerne er udsolgt i boghandlen, men jeg har et lager af de fleste af dem. (Der mangler et par stykker). Hvis du vil købe dem af mig, kan du sende en mail til pgotthardt@stofanet.dk , så kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Anne christensen, 16.06.2016

Kære Peter
Min datter på 9 har læst alle dine klassikere så vi venter i spænding på om der kommer flere!
Venlig hilsen
Anne

Svar:
Kære Anne
Hvis du tænker på bøgerne i serien 'Carlsens moderne klassikere', så kommer der desværre ikke flere end de tre.
Venlig hilsen
Peter

Hanne Matras, 12.06.2016

Hej min søn og jeg har læst "en verdensomsejlning under havet" og "ridderne af det runde bord. Nu leder vi efter et sted hvor vi kan købe "Robinson Crusoe". Ved du hvor vi kan finde den?
Mvh Hanne

Svar:
Hej Hanne
Jeg har et lille lager af bogen til salg. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Jeanette, 28.05.2016

Kære Peter. Jeg forsøger, at få min datter til at finde glæden ved at læse, da jeg selv holder meget af at læse. Jeg vil rigtigt gerne købe bøger til hende og nu har hun fattet interesse for Det fortryllede slot, men jeg kan ikke finde noget sted, hvor bøgerne kan købes. Kan du hjælpe ? Vh. Asta og jeanette

Svar:
Kære Jeanette
Det er så heldigt, at jeg har hele serien på lager til salg. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Lue, 10.05.2016

Det var sjovt at have dig over til kbp

Svar:
Hej Lue
Tak! Jeg synes også det var sjovt at møde jer og svare på alle jeres gode spørgsmål.
Hilsen Peter

Maj Wissing, 07.05.2016

Kære Peter
Min datter Ada er meget glad for din nye serie om Enhjørningen Ena, men på side 12 i Det mørke Palads ser det ud til, at en kommentar til illustrationen har sneget sig ind i teksten, hvilket gør det lidt forvirrende at læse.
Hvornår regner du forresten med, at bog 4 i serien kommer?
Mange hilsner
Maj Wissing
majwissing@gmail.com

Svar:
Kære Maj
Ja, det har du da ret i. Det er den slags, der ikke må ske. Pinligt! Der er en forlagsredaktør, der får røde ører.
Men bortset fra det er jeg glad for, at Ada kan lide serien. Bind 4 hedder 'Troldenes dronning' og er udkommet. Der kommer i alt otte bøger, og bind 5 til 8 udkommer i løbet i et års tid.
Mange hilsner til dig og Ada
Peter

Mikkel Gorm , 05.05.2016

Hej Peter! Jeg har de sidste 8 år MEGET ofte læst Frøen Frede på frierfødder som godnathistorie for mine børn. Nu er min ven Frederik i den lykkelige situation at han skal giftes med sin Emilie- kaldet Mille på lørdag D.7.5. Din dejlige bog er desværre udgået fra Forlaget, jeg har ledt overalt. Derfor ville jeg høre om du evt har en ekstra kopi jeg må købe?. De måtte gerne få vores, men ungerne er stadig glade for den, og den er blevet lidt slidt.

Bh
Mikkel Gorm

Svar:
Hej Mikkel
Brylluosgaven er reddet! Jeg har et par eksemplarer på lager. Send mig en mail på pgotthardt@stofanet.dk så vi kan aftale nærmere.
Hilsen Peter

Magnus, 17.04.2016

Hej Peter!

För ett tag sedan köpte jag delarna 2-8 av Alvdrottningens riddare på svenska men har inte lyckats få tag i del 1 ännu. Den verkar inte finnas till försäljning i någon butik vad jag kan se.

Har du någon aning om var man kan hitta den? Eller bör jag leta i antikvariat eller dylikt?

Vänliga hälsningar, Magnus

Svar:
Hej Magnus!
Jeg har tyvärr ikke flere eksemplarer af den svenske udgave. Du får nok lede i antikvariat. God jagt!
Venlig hilsen Peter

Mads kbp 3kl. Dem du møt den 3/15, 15.03.2016

Hej med dig mange tak fordi du kom i vores skole

Svar:
Hej alle sammen
Tak i lige måde for en hyggelig formiddag.
Hilsen Peter

Sara & Jens , 15.03.2016

Tusen tak for de du ville komme og besøge os på KBP vi har fået så maget af vide tusen tusen tak hilsen Sara & Jens

Svar:
Hej Sara og Jens - og alle I andre i 3. og 4. klasse!

Tak i lige måde. Jeg synes det var smadderhyggeligt at møde jer og svare på alle jeres gode spørgsmål.
Hilsen Peter

Kaj-Maja, 14.03.2016

Hey Peter hvad laver du

Svar:
Hej Kaj-Maja
Jeg skriver bøger.
Hilsen Peter

isabella, 14.03.2016

Hej jeg kender WILLIAM jeg kan godt forstå at han syndes at du er en god forfatter. Min ønglings er den med ENHJØRNINGENS TÅRER den er spænde Fordi at der sker noget hvor de bliver fanget og at de kommer ind til den der konge jeg kan ikke helt rigtig huske hvad han hed men det er også spændene at de finder de små enhjørninger og det er en god ide at du har valgt at det er et slot de kommer ind i og at det ikke er en eller andet som alle vælger. Men min anden ønglings er den med med hvor de kommer ind i en vikinge verden.og vi ses kh isabella

Svar:
Hej Isabella
Dejligt du kan lide 'Enhjørningens tårer'. Jeg synes også selv det blev en vellykket bog, også det med kong Tigerhjerte, som jeg fik idéen til fra en gammel kinesisk roman. Og så er jeg lige begyndt på en ny serie om vikinger. Den kan jeg jo fortælle jer lidt om i morgen,
Hilsen Peter

Mikkeline, 14.03.2016

Hej jeg går i Williams klasse og jeg gløder mig til at du kommer i morgen kh Mikkeline

Svar:
Hej Mikkeline
Og jeg glæder mig til at besøge jer.
Hilsen Peter

Albert, 14.03.2016

Hej Peter dine bøger er rigtig gode og jeg elsker dragernes hjerte den er rigtig god skriver du ikke snart en ny bog det kunne være fedt så vil jeg læse den for den bliver sikkert rigtig god få du er sådan en god forfatter kh Albert 3.kl kbp

Svar:
Hej Albert
Dejligt du kan lide mine bøger! Jeg er i gang med flere nye bøger, det skal jeg nok fortælle jer om i morgen.
Hilsen Peter

Sara, 14.03.2016

Hej,peter du er så sej. Hvor mange bøger har du skaevet i alt? DU ER BARE SÅ SEJ!!!!

Svar:
Hej Sara
Hvor mange bøger jeg har skrevet, det skal jeg nok fortælle jer i morgen.
Hilsen Peter

Laura, 14.03.2016

Hej jeg hedder Laura og jeg gå i 3 klase jeg hører at Williamog dig har aftalt vi skal ses i mange. kh Laura

Svar:
Hej Laura
Jeg glæder mig til at besøge jer i morgen.
Hilsen Peter

Mads, 14.03.2016

Du er den bedste forfatter i verden

Svar:
Hej Mads

Vildt!
Hilsen Peter

Lue og mathilde, 14.03.2016

Hej vi er wiliams klassekramerter mathilde og lue vi glæder os til at du kommer i morgen kh lue og mathilde

Svar:
Hej Lue og Mathilde
Jeg glæder mig også til i morgen, når jeg skal besøge jer.
Hilsen Peter

Mikkel og Mads , 14.03.2016

Hej med dig

Svar:
Hej Mikkel og Mads
Hej med jer!
Hilsen Peter

Denice, 14.03.2016

Hej Peter William har skrivet til dig jeg syns at det er fedt at du har en hjemmeside jeg glæder mig til i morgen når du kommer på skolen kh denice

Svar:
Hej Denice
Jeg glæder mig også til at besøge jer.
Hilsen Peter

Mikkel og Mads, 14.03.2016

Hej vi kender William fra Køge bugt privat skole Mikkel og jeg og hele klassen glæder sig til at se dig i morgen

Svar:
Hej Mikkel og Mads
Jeg glæder mig også til at møde jer alle sammen.
Hilsen Peter

Robin, 14.03.2016

Hej jeg går i williams klasse jeg glæder mig meget til at du kommer i morgen kh robin

Svar:
Hej Robin
Jeg glæder mig også til at møde jer alle sammen.
Hilsen Peter

Mads, 14.03.2016

Hej Peter jeg går i Williams klasse og jeg glæder mig rigtig meget til du kommer og besøger min klasse. Dine bøger er meget spændene og gode Kh Mads.

Svar:
Hej Mads
Godt at høre du kan lide mine bøger! Jeg glæder mig til at besøge jer i morgen.
Hilsen Peter

Emil , 14.03.2016

Hej Peter du kommer og besøger min klasse i morgen

Svar:
Hej Emil
Ja, det gør jeg, og jeg glæder mig til at møde jer.
Hilsen Peter

Patrick, 14.03.2016

Det er fedt at du kommer i morgen vi ses

Svar:
Hej Patrick
Vi ses!
Hilsen Peter

William, 14.03.2016

Hej Peter, jeg sidder her i min klasse og har fået lov til at skrive. Vi glæder os SINDSYGT meget til i morgen! Og nogen af os fx mig har selvfølgelig købt en bog så vi kan få en autograf Kh 3 klasse

Svar:
Hej William
Jeg glæder mig også til at møde jer. Det var en rigtig god idé du fik! Og I skal nok få autografer.
Hilsen Peter

Maria Lykke Jensen, 13.03.2016

Hej Peter,
Jeg har 2 drenge, der er helt forgabt i dine Elverdronningens børn bøger, efter de har læst den ene på skolebiblioteket, så jeg har nu søgt med lys og lygte efter dem, og mangler nu 4 eksemplarer, men de er udsolgt alle steder, ved du evt. hvor jeg kan finde dem? det drejer sig om: Elverdronningens børn 1, 3, 4 og 6.
På forhånd tak for hjælpen
Med venlig hilsen
Maria Lykke Jensen

Svar:
Hej Maria
Dejligt at høre dine drenge kan lide elverbøgerne! Jeg har et lager af bind 1, 4 og 6, men desværre ikke flere af bind 3. (Man kan for øvrigt også få hele serien som e-bøger). Hvis du vil købe de tre bind af mig, så send en mail til pgotthardt@stofanet.dk så vi kan aftale nærmere.
venlig hilsen Peter


Conni , 05.03.2016

Hej Peter. Jeg vil gerne give mit barnebarn der er meget begejstret for dine bøger Den forheksede ø men det er helt umuligt at finde den kan du hjælpe mig mvh conniconniolsen@yahoo.dk





Svar:
Hej Conni
Heldigvis har jeg et lille lager, så du kan købe bogen af mig. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen Peter

Morten, 01.02.2016

Hej Peter
Min storebror Peter elsker at læse dine bøger om Elverfolket.
Mvh Morten :)

Svar:
Hej Morten
Ja, det kan jeg se. Du kan jo også prøve at læse dem.
Hilsen Peter

Peter, 01.02.2016

Hej Peter
Jeg elsker at læse dine Elver bøger. :)
Mvh Peter

Svar:
Hej Peter
Det er jeg glad for at høre.
Hilsen Peter

Den hemmelige fyr, 01.02.2016

Hej jeg ville spørge om du snart skriver en ny bog og vis du gør hvornår kommer den sår ud hilsen den henmelige fyr

Svar:
Hej hemmelige fyr
Der udkommer snart en ny bog om prinsesse Enhjørning, den hedder 'Det Mørke Palads'. Og der kommer meget snart to letlæste bøger mere om ninja-drengen Neko, de hedder 'Neko på flugt' og 'Nekos sværd'.
Hilsen Peter

Patrick, 01.02.2016

Hej Peter Jeg har læst dine elver bøger historierne er super gode.

Jeg havde tænkt på om du evt ikke kunne lave nogle bøger i samme stil bare med en eller flere trolde.

Jeg synes nemlig godt elverne kan blive lidtt for fine i det og det.

Jeg tror du sikkert kan lave en spændende bog serie med en eller flere små frække trolde.

Mvh. Patrick.

Svar:
Hej Patrick
Dejligt du kan lide mine elverbøger! Og tak for din idé med bøger om frække trolde. Du har ret i det kunne blive sjovt. Men lige skriver jeg serier om enhjørninger og om vikinger, så det er ikke sikkert jeg skriver en troldeserie.
Hilsen Peter

Malika, 30.01.2016

hej Peter tusind tak for dit svar. jeg glæder mig til at du kommer forbi vores klasse på trekløverskolen.

hilsen Malika

Freja, 29.01.2016

Hej Peter vores klasselære har læst højt op fra Heksefuglen da vi var noget til kapitel 2 kunne man ikke stoppe så vi læste ca. 4 kapitler var dag. den var rigtig GOD! Hvis man skal give den bøger fra 1-6 ville jeg give den 6 bøger!! god arbejd løst. Hilsen Freja :)

Svar:
Hej Freja
Det må jeg nok sige! Dejligt I synes så godt om bogen.
Hilsen Peter

Jacob, 29.01.2016

Hej Peter hvilken ynglings bog er din? min er elverdronningens børn 4.Mange hilsner Jacob.

Svar:
Hej Jacob
Den bedste af mine egne bøger synes jeg er 'Una og enhjørningen' eller måske 'Den sorte ridder'. Den bedste af alle andre bøger hedder 'The Faerie Queene' og er skrevet af Edmund Spenser.
Hilsen Peter

Malika, 29.01.2016

hej Peter
jeg er igang med serien
Det fortryllede sot og de er fantastiske. laver du flere bøger i serien Det fortryllede slot?
hilsen Malika!


Svar:
Hej Malika
Godt at høre du kan lide serien! Der kommer ikke flere end de 12, jeg har skrevet.
Hilsen Peter

Alma, 29.01.2016

Hej Peter jeg er i gang med din serie elverdronningens riddere den er rigtig god jeg skal til bog 4 hilsen Alma

Svar:
Hej Alma
God fornøjelse med den!
Hilsen Peter

Jacob, 29.01.2016

Hej Peter hvilke ynglings serie? Mange hilsner Jacob.

Svar:
Hej Jacob
Det er svært at sige. Jeg gør mig stor umage med mine serier, for at de alle sammen skal blive gode. Men det må enten blive 'Elverdronningens riddere' eller 'Den gyldne skål'.
Hilsen Peter

Frederik, 29.01.2016

Hej Peter glæder mig til at læse dine nye bøger hilsen Frederik

Svar:
Hej Frederik
Og jeg glæder mig til at du, og mange andre, læser dem. Jeg skriver mine bøger fordi jeg synes det er sjovt at de bliver læst.
Hilsen Peter

jasmin, 29.01.2016

Hej Peter jeg elsker gyser historier håber du vil skrive nogle flere mange hilsner Jasmin.

Svar:
Hej Jasmin
Lige nu skriver jeg flere bøger i serien om Prinsesse Enhjørning. Men jeg håber da også at lave en gyser mere på et tidspunkt.
Hilsen Peter

Mille, 29.01.2016

Hej Peter jeg er glad for dit svar jeg håber jeg kommer til at læse din nye bog mange hilsner Mig

Svar:
Hej Mille
Det håber jeg også. Jeg kan godt lide at nogen læser mine bøger.
Hilsen Peter

Mads, 29.01.2016

hej peter glæder mig virkelig til at læse flere af dine bøger

Svar:
Hej Mads
Det er jeg glad for at høre.
Hilsen Peter

Frederik, 28.01.2016

Hej Peter
Jeg syntes at dine bøger er fantastiske (specielt Katla og Knøs).
Men har du nogensinde tænkt dig at skrive en bog om en revolution (ligesom The Hunger Games). Eller måske en bog om dinoer som Jurassic Park.
Hilsen Frederik

Svar:
Hej Frederik
Dejligt at du kan lide mine bøger! Og tak for idéerne. Jeg tror nu nok, jeg holder mig til de serier, jeg er i gang med - den med prinsesse Enhjørning, og en ny serie der nok skal hedde VikingeVenner. - Faktisk skrev jeg engang en historie der hed Dino Danny, om en dreng der blev forvandlet til en dino. Men den blev aldrig til en bog.
Hilsen Peter

Tobias, 27.01.2016

Hej Peter hvor gammel er du

Svar:
Hej Tobias
Jeg er født i 1946 og har ikke haft fødselsdag endnu i år. Så kan du regne ud, hvor gammel jeg er.
Hilsen Peter

Julie , 26.01.2016

Kære Peter jeg hade allerede bogen ena og enhjørning + troldkvindens jærgere du er vildt god og har virkelig overgået dig selv wow!?! alser i troldkvindens jærgere jeg har ikke læst ena og enhjørningen inu

Svar:
Kære Julie
Dejligt at høre du synes så godt om Troldkvindens jægere. Jeg synes også selv den blev rigtig vellykket.
Hilsen Peter

William, 24.01.2016

hej igen Peter min lære har sagt at det er helt fint hvis du kommer på vores skole men hun vil spørge om det er gratis kh william

Svar:
Hej William
Ja, du kan hilse jeres lærer fra mig og sige, at besøget er gratis. Og hvis hun skriver til min mailadresse pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale en dato, hvor jeg kan komme. Det glæder jeg mig til.
Hilsen Peter

julie, 24.01.2016

hej peter jeg elsker at læse i dine bøger jeg har netop læst prinsesse enhjørning storskovens vogter færdig den var super god og jeg vil spøger om der kommer flere i serien til prinsesse enhjørning og lige en ting til du har virkeligt tænk dig om med enhjørningens tårer

Svar:
Hej Julie
Dejligt at høre du kan lide mine bøger! Den næste bog om prinsesse enhjørning er udkommet, den hedder 'Troldkvindens jægere'. Den tredje bog udkommer snart og hedder 'Det mørke palads'. Tegneren er i gang med at tegne til bind 4, og jeg er ved at skrive bind 5. Og senere kommer der et par bøger til, inden serien slutter.
Hvis du kan lide enhjørninger, så prøv at låne min bog 'Una og enhjørningen' på biblioteket. Det er en af mine bedste bøger, synes jeg selv.
Hilsen Peter

William, 21.01.2016

Kære Peter Jeg har læst at du besøger klasser, det ville være fedt hvis du kunne besøge min klasse(3.klasse Køge bugt privatskole i Solrød) mange hilsner fra William 9 år

Svar:
Hej William
Det kunne jeg godt tænke mig. Du eller din far kan jo prøve at tale med din klasselærer om idéen. Og hvis hun (eller han) synes om idéen, kan vi aftale et besøg.
Mange hilsner
Peter

William, 21.01.2016

Kære Peter
Jeg synes dine bøger er gode. Jeg har læst elverdronningens ridder, elverdronningens børn og er igang med elverfolkets skæbne. Min far og jeg har talt om at efter elverfolkets skæbne vil jeg begynde på Katla og Knøs. Jeg er stor fan

Svar: Kære Willian
Dejligt at høre du kan lide mine bøger! Og du kan glæde dig til Katla og Knøs, det er en af mine bedste serier, synes jeg selv.
Mange hilsner
Peter

Siri, 20.01.2016

Dine bøger er fantastiske

Svar:
Hej Siri
Tak! Det er jeg rigtig glad for at høre.
Hilsen Peter

Magnus, 20.01.2016

Jeg vil også læse katla og knøs

Svar:
Hej Magnus
God fornøjelse med den!
Hilsen Peter

Magnus, 20.01.2016

Jeg kan godt lide dine bøger men jeg kan bedre lide J. K. Rowling altså Harry potter

Svar:
Hej Magnus
Ja, hvis man kan lide at fordybe sig i en rigtig tyk bog, så er det jo godt med Harry Potter.
Hilsen Peter

Mads reck, 20.01.2016

Gotthardt jeg skal læse din bog katla og knøs tak for a du kommer på Holmegårdsskolen

Svar:
Hej Mads
Jeg håber du synes om den! Og jeg glæder mig til at møde jer.
Hilsen Peter

viktor, 20.01.2016

jeg går på holmegårdskolen

Svar:
Hej Viktor
Og du går i 4 A, kan jeg se. Så mødes vi den 3. februar.
Hilsen Peter

Magnus, 20.01.2016

Jeg gård også på holmegaardskolen med Mads, jeg gård i 4.a :D

Svar:
Hej Magnus
Så mødes vi om to uger den 3. februar. Det glæder jeg mig til.
Hilsen Peter

Tau, 20.01.2016

Hej Peter gotthart du har skevet 99 bøger og du er 70 år er du ikke jeg har læst 2 af dine bøger hilsen tau fra holmegårdskolen

Svar:
Hej Tau
Det er nu ikke helt rigtigt, men tæt på. Det rigtige svar skal du nok få når vi mødes på skolen.
Hilsen Peter

Mads, 20.01.2016

Kommer du på Holmegårdsskolen for der gå jeg gælder mig til at møde dig hilsen mads

Svar:
Hej Mads
Ja, og jeg glæder mig til at møde jer, og til at svare på jeres spørgsmål.
Hilsen Peter

Magnus, 20.01.2016

Hvor gammel er du

Svar:
Hej Magnus
Når vi mødes på skolen, skal jeg nok svare på alle jeres spørgsmål.
Hilsen Peter

Frida, 20.01.2016

Hej hr gotthardt
Har du nogle børn?
G hvad hedder de

Svar:
Hej Frida?
Går du på Holmegårdsskolen? Så ses vi i næste uge, og så skal jeg nok svare på alle de spørgsmål I har.
Hilsen Peter

Panda, 19.01.2016

Jeg elsker pandaer skriv en bog om pandaer

Svar:
Hej Panda
Det må du hellere selv gøre. Du ved sikkert mere om pandaer.
Hilsen Peter

Hej hr gotthardt jeg ville sigde at jeg kan lide dine bøger men. Hilsen Piggy holmegaardskolen

Svar:
Hej
Dejligt at høre! Bliv ved med det.
Hilsen Peter

alberte H N, 18.01.2016

Hej Peter
Jeg elsker dine bøger der hedder Det fortryllede slot og Kasper kanin.Jeg glæder mig til at du kommer hen i vores klasse på Trekløver skolen afdel græse bakkeby. Med venlig hilsen alberte

Svar:
Hej Alberte
Dejligt at du kan lide mine bøger! Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen på skolen.
Hilsen Peter

Hej Peter
Er du igang med nogle nye bøger hvis du er hvad hedder de ??? :)

Svar:
Hej Luna og Jennifer
Ja, jeg er i gang med flere bøger. Men dem skal jeg nok fortælle jer om, når vi mødes på skolen.
Hilsen Peter

Cecilia Björklund, 18.01.2016

Hej
Jeg er interesseret i at høre om dine bøger, Elverdronningens børn bliver genoptrykt. Som skolebiliotekar må jeg bare sige, at dine bøger står i meget høj kurs og er nærmest konstant udlånt. Desværre er nogle af dem blevet skadet og jeg kan ikke købe nye.
VH. Cecilia

Svar:
Hej Cecilia
Bøgerne bliver desværre ikke genoptrykt. (Man kan få hele serien som e-bøger, men det er jo noget andet). Men jeg stadig nogle af bindene på lager. Send en mail til mig på pgotthardt@stofanet.dk og skriv hvad du mangler, så ser jeg om jeg har dem.
Hilsen Peter

Petricia, 18.01.2016

tak for dit svar

Coco, 17.01.2016

hvad for en bog er din ynlings bog du har skrevet VH Coco

Svar:
Hej Coco
Det er svært at sige, jeg synes at mange af dem er rigtig gode. Men skal jeg vælge en bestemt, bliver det 'Una og enhjørningen'. Den handler om en pige der hjælper en enhjørning med at flygte fra nogle jægere, og så sker der en hel masse andet.
Hilsen Peter

Bo, 16.01.2016

Hej Peter, jeg elsker dine bøger specielt elver historierne, men har du tænkt på måske lave en serie om tids eller rumrejser.

Jeg kunne godt tænke mig at læse noget i den stil, som er skrevet i den vildt gode læse stil, som du skriver.

Mvh. Bo.

Svar:
Hej Bo
Jeg er glad for at du kan lide mine bøger og min måde at skrive på. Men jeg er bedre til eventyr end til rumrejser og science fiction. Så jeg holder mig til det, jeg er bedst til.
Hilsen Peter

Hjalte, 16.01.2016

Tak for svar.

Tobias, 15.01.2016

Vil du skrive en bog om mig

Svar:
Hej Tobias
Det må du vist hellere selv gøre.
Hilsen Peter

Tobias, 14.01.2016

Hej Peter jeg har en ide til en bog titel englens børn så kan man lave en serie op til 8 bind og i den sidste kan det været de kæmper mod en demon der har navnet Clay
Vh Tobias

Svar:
Hej Tobias
Ja, det kunne godt blive spændende. Men Clay er da et pænt navn, så dæmonen kunne bedre hedde Hugtand eller noget andet barsk.

Hilsen Peter

Tobias, 14.01.2016

Hej Peter gotthardt vil give en autograf i en af mine bøger du har skrevet hilsen tobias fra trekløverskolen afdeling græsebakkeby

Svar:
Hej Tobias
Ja, hvis du tager bogen med, vil jeg gerne skrive i den.
Hilsen Peter

Petricia, 13.01.2016

Hej Peter gotthardt vi er igang med at læse en af dine bøger i klassen den hedder Heksefuglen den er ret spændene men jeg ville gerne spøger om hvordan man køber dine bøger?
kh Petricia

Svar:
Hej Petricia
Man kan købe mine bøger i en boghandel eller på internettet på saxo.com undtagen dem der er udsolgt. Man kan også købe mange af dem som e-bøger til at læse på en tablet eller Ipad.
Hilsen Peter

Amalie , 13.01.2016

Hej Peter
vi er i gang med at få læst Heksefuglen i klassen. Jeg vil bar vide hvordan du fik ideen til den Kh amalie

Svar:
Hej Amalie
Det skal jeg nok fortælle til jer alle sammen, når vi mødes den 1. februar på jeres skole.
Hilsen Peter

HJALTE, 13.01.2016

Hej Peter. Jeg elsker dine bøger. Laver du flere af gys for store og små. Hilsen Hjalte.

Svar:
Hej Hjalte
Dejligt at høre du kan lide mine bøger. De bøger jeg er i gang med nu er ikke gysere. Men man ved aldrig om jeg skriver nogle senere.
Hilsen Peter

Jennifer N F, 13.01.2016

Hej Peter
Jeg har hørt at du kommer på Græsebakkebyskolen. Så jeg vil spørge om du vil tage din første bog med så vi kan se den og høre noget om den? Nogle af os er stor fan af dine bøger så må vi få en autograf ?
venlig hilsen Jennifer

Svar:
Hej Jennifer
Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen, og jeg skal nok tage min første bog med. Og der er autgrafer til alle, der vil have det.
Hilsen Peter

Cecilia, 13.01.2016

Hej Peter skal du snart skrive en ny bog for jeg vil rigtig gerne høre mere om din nye bøger og læse dem? DBH Cecilia

Svar: Hej Cecilia
Jeg her i gang med to bøger lige nu. Den ene er den femte bog i serien om Prinsesse Enhjørning, og den anden er første bog i en ny serie som skal hedde VikingeVenner.
Hilsen Peter

Lucas , 13.01.2016

jeg ville ønske at jeg havde alle dine bøger især ballade i monster ekspressen

Svar:
Hej Lucas
Ja, Ballade i monsterekspressen er en rigtig sjov bog, ikke mindst på grund af de flotte tegninger af Niels Roland.
Hilsen Peter

Jannik og William, 13.01.2016

Hej Peter vi glæder os til at du kommer og besøger vores klasse på trekløverskolen Kh Jannik og William

Svar:
Hej Jannik og William
Jeg glæder mig også til at møde jer alle sammen.
Hilsen Peter

silje, 13.01.2016

Hej Peter.
Skriver du stadig bøger for jeg har læst alle dine bøger og jeg syntes de er gode.
Venlig hilsen Silje.

Svar:
Hej Silje
Dejligt at høre du kan lide mine bøger! Jeg skriver stadig bøger og er i gang med et par stykker lige nu. Dem kan du jo glæde dig til at læse, når de kommer.
Hilsen Peter

Mille,10 år, 13.01.2016

hej søde Peter jeg er stor fan af dit arbejde og jeg vil gerne vide om der kommer en ny serie om elvere det er mit ynglings emne
mange store hilsner Mille

Svar:
Hej Mille
Dejligt at høre du kan lide det jeg laver! Der kommer ikke flere bøger i mine elverserier. Men der er nogle elvere med i min nye serie Prinsesse Enhjørning.
Hilsen Peter

Mads h , 13.01.2016

elsker dine bøger og jeg er en elev for 4.e men håber du laver flere klassiker

Svar:
Hej Mads
Herligt at høre du elsker mine bøger! Der er tre bøger i serien Carlsens Klassikere, og der kommer ikke flere.
Hilsen Peter

Frederik og Tobias, 13.01.2016

Hej Peter Gotthard er du igang med en ny bog eller serie?
KH Tobias og Frederik fra Trekløverskolen afdeling Græsebakkeby.

Svar:
Hej Frederik og Tobias
Jeg er i gang med to bøger lige nu. Den ene er femte bind af serien Prinsesse Enhjørning, og den anden er den første bog i en ny serie som skal hedde VikingeVenner.
Hilsen Peter

silje, 13.01.2016

Hvordan er det at skrive bøger

Svar:
Hej Silje
Det er rigtig sjovt, men nogle gange kan det godt være svært. Men det skal jeg nok fortælle mere om, når vi mødes på skolen.
Hilsen Peter

Jacob og William, 13.01.2016

skiver du flere af Elverdronningens børn ??

Svar:
Hej Jacob og William
Der er otte bøger i den serie, og der kommer ikke flere. Men der er en fortsættelse, som handler om hvad der sker, når de kommer hjem til elverlandet. Den serie hedder 'Elverfolkets skæbne' og er på fire bind.
Hilsen Peter

Alice , 09.01.2016

Hej Peter, har du et eksemplar af "Enhjørningens tårer" jeg kan købe. Min datter på 8 ønsker sig den så brændende :-) Fantastiske børnebøger du skriver, de giver virkelig læselyst. Skønt at være tilskuer til børn, der liiiige skal læse lidt mere, inden de kan lægge bogen fra sig ;-)

Svar:
Hej Alice
Dejligt at høre din datter er så glad for mine bøger! Jeg har et lager af hele serien om Det fortryllede slot, som man kan købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Adina, 7år, 08.01.2016

Hej
Jeg vil gerne høre om der kommer flere bøger i serien Eventyr fra Elverlandet. Jeg har lige læst de første 3.
Mange hilsener fra Adina

Svar:
Hej Adina
Nej, der kommer ikke flere. Men jeg har nogle andre serier med elvere, som du sikkert vil kunne lide. Der er en læse-let serie på fire bøger, som hedder Elvernes Land. Og så er der tre lange serier, som hedder Elverdronningens Riddere, Elverdronningens Børn og Elverfolkets Skæbne.
Mange hilsner
Peter

Frederik J, 04.01.2016

Hej Peter.
Jeg elsker at skrive bøger og lave film. Det gør jeg med min fætter Nicolas, vi har en youtube kanal sammen.
Men det problem jeg har er at når jeg sidder og finder på historier så kommer de altid til at minde for meget om Hobbitten (jeg bruger Hobbitten som inspirationskilde). Har du nogle gode råd til hvordan man gør en historie til sin egen, så den ikke kommer til at minde for meget om noget der er lavet i forvejen som f.eks Hobbitten.
Hilsen Frederik J.

Svar:
Hej Frederik
Du kan starte med at læse nogle andre historier for at få inspiration flere steder fra. Grundlaget for en god historie er selve handlingen - hvad går det ud på?
I eventyr er der mange gode idéer til handlinger. For eksempel er helten fange hos en trold (eller en anden ond person), men trolden har en datter (eller en søn), som godt vil hjælpe helten med at flygte. - Eller heltens mor er syg, så han skal ud på en lang rejse for at finde en kur. - Eller heltens bror er fanget af en heks, og han skal af sted for at befri ham sammen med sin hest og sin trofaste hund.
Du kan også bruge andre væsner end dem i Hobbitten. I stedet for orker og elvere kan det måske være varulve og feer eller andre af de væsner, man kan finde i bøger om fabeldyr og sagnfolk.
Og sørg også for at helten ikke kun møder fjender, men også hjælpere undervejs. For eksempel en japansk næsetrold (en tengu), der lærer ham nogle seje kamptricks.
Jeg håber du kan bruge nogle af mine råd!
Mange hilsner
Peter

Vitus, 03.12.2015

Hej
Hvor kan jeg købe elverdronnigens riddere som bog?
Vh vitus

Svar:
Hej Vitus
Du kan købe hele serien af mig. Send en mail til pgotthardt@stofanet.dk så kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Jessica, 23.11.2015

Hej Peter!
Jag och min son Oskar 5 år har precis läst "Den gyllene bägaren" del 1 och 2. Väntar med spänning på del 3 och 4 som ska komma i mars. Kommer det fler böcker i den serien?
Oskar älskar böcker, vi har läst för honom sen han var liten och nu har han börjat vilja läsa kapitelböcker.
Hälsningar Jessica och Oskar

Svar: Hej Jessica och Oskar
Fint at Oskar tycker om mina böcker! Det finns 8 böcker i serien, men jag vet inte, när de sista 4 kommer. I får fråga förlaget: Berghs Förlag AB, Box 45084, 104 30 Stockholm. Tel: 08-31 65 59. E-post: info@berghsforlag.se
Hälsningar Peter

Katrine, 01.11.2015

Hej Peter

Jeg har snart læst alle dine bøger højt for mine piger. Pigerne har talt dig frem til at der er 12 skjolde i bogomslaget til "Eventyret om elverlandet", og mener derfor at der kommer 12 bøger i serien. De kigger forventningsfulde efter bog 4 når vi er på biblioteket.
Kommer der flere i serien?

Mange hilsener
Katrine

Svar:
Hej Katrine
Du kommer desværre til at skuffe dine piger. Der kommer ikke flere bøger end de tre. Skjoldene på indersiden af omslaget er kun til pynt. - Der er flere elvere i mine serien om Elverdronningens riddere og Elverdronningens børn, hvis I da ikke allerede har læst dem. Og min nye serie Prinsesse Enhjørning synes jeg selv har noget af den samme eventyrstemning, så den vil måske også være noget for jer.
Mange hilsner
Peter

Ragip Inal, 27.10.2015

Hvilken klassetrin eller alder er elverdronningens serie på?

Svar:
Hej Ragip
De fleste læser serien når de går i 2, 3 eller 4 klasse. altså fra 8 til 11 år. Det kommer lidt an på hvor god en læser man er. Man kan også læse dem i 5 klasse, men så er de måske lidt for hurtigt overstået.
Mange hilsner
Peter

Frederik , 17.10.2015

Hej Peter
Vi er mange i min klasse der elsker dine bøger om elverfolket. Vi tænkte på om du havde planer om en fjerde elver-serie.
Den kunne hedde "Elverfolkets historie" og handle om Gronblads kamp med Skyggekongen.
Vi er i hvert fald mange der ikke kan få nok af dine elver bøger.

Svar:
Hej Frederik
Dejligt at I kan lide mine elverbøger! Det lyder spændende med Grønblad og skyggekongen. Men der kommer nu ikke flere elverserier. Måske kunne I selv lave historien om Grønblad? - Jeg er i gang med min nye serie om enhjørningen Ena og hendes ven elveren Bregne, der kæmper mod den onde troldkvinde Skarntyde.
Mange hilsner til jer alle sammen
Peter

Silje Bonde, 13.10.2015

Kære Peter
Du er min yndlingsforfatter og jeg har stor glæde af at læse dine bøger. De bedste synes jeg er bøgerne om elverne. Jeg skriver selv historier og er inspireret af dine bøger. Jeg vil gerne være forfatter som dig. Jeg ville ønske du kunne besøge min skole eller vores bibliotek i Viborg. Med venlig hilsen Silje, 8 år

Svar:
Kære Silje
Det er dejligt at høre du har glæde af mine bøger. Og især at de kan inspirere dig. Det er rigtig godt for en forfatter at få idéer fra andre. Jeg har selv hentet meget inspiration fra mine egne yndlingsbøger. - Det kunne være rigtig sjovt at besøge din skole. Men jeg bor i Helsingør, og det er en temmelig lang rejse, så det kan jeg ikke love. Men held og lykke med skriveriet!
Mange hilsner
Peter

P.S. I min nye serie 'Prinsesse Enhjørning' er der også nogle elvere med, selv om de ikke er hovedpersoner. Det var måske også noget for dig?

Dorthe Krabsen, 02.10.2015

Hej Peter
Jeg købte for nogen år siden den første bog i serien Det fortryllede slot til min datter, hvorefter hun fik nogen flere i serien. Hun har desværre ikke kunne læse den før nu, da hun ikke er så stærk boglig. Men nu er hun i fuld gang med dem hun og jeg vil så gerne give hende dem hun mangler. Men opdager, at de ikke kan købes som fysisk bog mere. Håber du har flere på dit lager, der er tale om nr. 6 - 9 - 10 :)
Med venlig hilsen
Dorthe Krabsen

Svar:
Hej Dorthe
Jeg har et lager af hele serien, som du kan købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Maja Christiansen, 24.09.2015

Hej - min datter har arvet en bog fra sin kusine "Det fortryllede slot - sort magi". Hun var så grebet af bogen, at vi straks blev enige om at skaffe os de andre. Desværr eopdager jeg at de er udgået som bøger og nu kun kan købes som e-bøger eller lydbøger.

Du skulle vel ikke have nogle af bøgerne fra denne serie som man kan købe?

På forhånd tak og god dag :)

Svar:
Hej Maja
Dejligt at høre mine bøger vækker så stor lykke! Jeg har et lager af hele serien, som du kan købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Mette mølgaard , 22.09.2015

Hej. Vores datter på 10 har været i vores gemmer og fundet de 2 første bøger om mesterbokser, men vi kan desværre ikke finde bog 3.Truslen fra mesternogen. Ved du om den kan købes nogen steder, kan nemlig ikke finde den her på nettet.. . Hilsen Mette

Svar:
Hej Mette
Jeg har stadig et lager af bind 3, som du kan købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Hilsen Peter

Jeanette Andersen, 26.08.2015

Hej Peter,

Min søn på 7 har læst alle dine bøger om elverdronningens riddere og er nu i gang med elverdronningens børn. Vi har købt fra 1-5, men kan ikke finde 6-8 i nogen boghandlere. Ved du om der gemmer sig nogle eksemplarer et sted, hvor vi kan købe dem?

Tusind tak for dine gode bøger. Det er en sand fornøjelse at se hvordan alle mine børn bliver grebet af dine bøger.

Mvh Jeanette

Svar:
Hej Jeanette
Dejligt at høre dine børn er glade for mine bøger. Jeg har et lager af både Elverdronningens børn og fortsættelsen Elvefolkets skæbne. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere omkring købet.
Venlig hilsen
Peter

Morten Smed, 17.08.2015

Hej Peter.
Ved du om det er muligt at skaffe bøgerne om Guri Suppetud?
Vi er nemlig blevet bedsteforældre og da min kone hedder Guri, er de da et must til højtlæsningen .

Svar:
Hej Morten og Guri
Til lykke med jeres nye værdighed! Jeg har et lille lager af bøgerne. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Janie, 09.07.2015

Kære Peter. Jeg kiggede inden sommerferien om der var kommet flere af bøgerne sort magi. Har læst alle dem på min skole. Kommer der flere sort magi

Svar:
Kære Janie
'Sort magi' er den første bog i serien om Det Fortryllede Slot. Der er 12 bøger i serien, og der kommer ikke flere. Hvis de ikke har alle bøgerne på skolen, kan du låne dem på børnebiblioteket.
Mange hilsner
Peter

Britta, 29.06.2015

Hej Peter
Min datter fylder 10 år på fredag, og hendes største ønske er Det fortryllede slot 11 & 12
Hun er en ren læsehest og bøgerne står øverst på ønskesedlen!
Jeg har dog erfaret at bøgerne er udsolgt fra Forlaget, og ingen boghandler i mit nabolag har flere...

Kan du/I hjælpe mig, så jeg kan opfylde hendes ønske!?

På forhånd tak!
Britts

Svar:
Hej Britta
Rart at høre din datter er så glad for min Slots-serie! Jeg har et lager af de to bøger, som du kan købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Jette Greve, 26.06.2015

Hej Peter
Jeg håber, at du måske kan hjælpe mig, Vi mangler de sidste 4 bøger af det fortryllede slot, men kan ikke få dem hos boghandleren, kan du sige et sted hvor vi kan købe dem.
hvh jette greve

Svar:
Hej Jette
Man kan stadig få dem som e-bøger. Men jeg har også et lager af papirbøger, som du godt kan købe af. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

hej peter gotthardt
jeg ville gerne sige tak fordi du kom hen på vores skole hilsen sia

Svar:
Hej Sia
Ja, tak fordi jeg måtte komme. Jeg synes det var en hyggelig formiddag, og spændende at høre alle jeres spørgsmål.
Mange hilsner
Peter

Alberte, 27.05.2015

Hej peter,
Jeg syntes at dine bøger er super gode og jeg har selv læst den Sorte ridder. JJeg syntes at du gør historierne spændene og rigtig gode. Jeg tror helt klart at du er min ynglings forfatter.
Jeg skrier selv rigtig meget og jeg nyder det virkelig jeg tror også at jeg skal være forfatter. Kærlig hilsen Alberte

Svar:
Hej Alberte
Dejligt at høre du kan lide mine bøger! Hvis man vil være forfatter, er det godt at læse meget og skrive mange historier selv, som du gør. Held og lykke med det!
Mange hilsner
Peter

Mikkeline, 27.05.2015

hvor mang enører har du skrevet

Svar:
Hej Mikkeline
Hvis du tænker på bøgerne om Ena i serien om prinsesse enhjørning, så har jeg skrevet de to første. Men de udkommer først efter sommerferien, når tegneren har lavet tegningerne færdige.
Hilsen Peter

Mie/Mimgus igen, 24.05.2015

Kære Peter
Har labet et brev til dig, men ved ikke hvor du bor. Så håber jeg ser dig et eller andet sted.
Hilsen din fan Mie

Svar:
Hej Mie
Det var pænt af dig! Hvis jeg kommer til skolen igen, ses vi måske der. Ellers kan du sende brevet med posten, hvis du vil. Min adresse er Horsensvej 16 st th. 3000 Helsingør.
Hilsen Peter

Sandie igen, 23.05.2015

Hej igen Peter
Kan man låne den der bog med grevinde selvia på bibeltekst

Svar:
Hej Sandie
Jeg ved ikke, om de har bogen på skolebiblioteket. Det må du spørge dem om. Men de har den på folkebiblioteket. Du kan enten låne den på Kulturværftet i Helsingør eller bestille den på Bølgen, så du kan hente den næste dag. Bogen hedder 'Grevinden med den sorte maske'.
Hilsen Peter

Sandie fra Hellebækskolen , 23.05.2015

Hej Peter
Her i torsdags var du på min skole hellebækskolen jeg sad på næst forreste række med kastet på og en lilla bluse det var meget instrasant det du sagde jeg har selv skrevet snart 15 bøger på 2 år cirka jeg skriver meget lange historier og bøger alle jeg møder og mine venner og familie siger at jeg har talent og jeg kan bare skrive og skrive jeg har en slags bobbel hvor jeg ikke kan blive forstyrret jeg har hvertfald et kæmpe talent og håber at jeg kunne få nogen råd jeg drømmer om at blive forfatter hilsen Sandie fra hellebækskolen

Svar:
Hej Sandie
Dejligt at høre du kunne lide mit foredrag. Jeg synes også I havde mange gode spørgsmål. Det er flot som du kan skrive løs, det er også den bedste måde at blive bedre på. Hvis der er noget bestemt du vil spørge mig til råds om med dine historier, så må du gerne skrive til mig igen.
Mange hilsner Peter

Mie/Mimgus , 21.05.2015

Kære Peter
Din serie det fortryllede slot er meget god. Øv man ikke kan købe denne serie mere, men heldigvis har du jo mange andre gode serier. Tak for dit fordrage Idag. Det hele var meget spændene

Svar:
Hej Mie
Ja, serien om det fortryllede slot er ikke mere i boghandlen. Men jeg har et lager af bøgerne, som man godt kan købe. Hvis du er interesseret, så bed din mor eller far skrive til mig på pgotthardt@stofanet.dk, så kan vi aftale nærmere.
Hilsen Peter

Mie, 21.05.2015

hej Peter gotthardt du bar på min skole og det var en fantastisk oplevelse at møde dig du gav mig ide til en bog jeg ville skrive

Svar:
Hej Mie
Dejligt at høre du og de andre var glade for mit besøg. Jeg synes også det var vældig sjovt. Det lyder spændende med den bog - held og lykke med den!
Hilsen Peter

Pernille Pihl, 21.05.2015

Hvornår udkommer afskedens time bind 4 i dæmonporten?

Svar: Hej Pernille
Forlaget er ved at gøre bogen klar. Jeg ved ikke præcis hvornår den udkommer, men det bliver ret snart.

Hilsen Peter

Ps. Jeg har lige talt med dem på forlaget. Bogen udkommer 1. august. Men det varer lidt længere, før man kan låne den på biblioteket, hvis du har tænkt dig at gøre det.

Tania, 19.05.2015

Kære Peter.

Tusind tak for dine bidrag til mine børns verden. Min datter, Julia på 7 år, købte 1eren af "Elverdronningens børn" i forgårs. Hun slugte den samme dag og fik med det samme "abstinenser" efter nummer 2 - som så viser sig at være udsolgt overalt. Har du tilfældigvis kendskab til noget sted, hvor man stadig kan få fingre i denne og de andre i serien?

Mange venlige hilsner fra Tania

Svar:
Kære Tania
Dejligt at høre Julia er så glad for mine elverbøger! Man kan stadig få dem som e-bøger, fx hos saxo.com hvis I er interesseret i det format. Ellers har jeg selv et lager af papirbøgerne i serien. Hvis du vil købe af dem, så send mig en mail pgotthardt@stofanet.dk så kan vi aftale nærmere.
Mange hilsner
Peter

Christina, 15.05.2015

Hej Peter,

Jeg arbejder som lærer i en lille specialklasse hvor vi er vilde med dine bøger. Jeg vil så gerne ha fat i bogen en tosset fortælling om en kat og en kælling men den er udsolgt alle steder. Er jeg så heldig at du har nogle på lager? Min kollega er nemlig stor fan af dig og jeg vil så gerne gi hende bogen!
Hilsen Christina

Svar:
Hej Christina
Ja, jeg har stadig nogle eksemplarer af bogen, som du meget gerne må købe af. Hvis du sender mig en mail på pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.

Venlig hilsen Peter

Annette Fritzbøger, 22.04.2015

Hej Peter. Min søn bliver 4 år den 17/6. Han ELSKER din Ballade i Monsterekspressen og han kan den udenad og læser den for os som godnathistorie hver aften, og for børnehavebørnene. Vi har slidt bibliotekets bog op efter at have genlånt den måned efter måned efter måned. Jeg vil så gerne give ham den i fødselsdagsgave men den er udsolgt fra alle de forlag jeg har checket. Er det helt umuligt at skaffe den? vh Annette Fritzbøger, Fjenneslev, annette@villebaek.dk

Svar:
Hej Annette
Det var da herligt at høre den bog vækker så stor lykke. Jeg har faktisk et lille lager, som du gerne må købe af. Jeg sender en mail, så vi kan aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Mette Skafte, 16.04.2015

Hej Peter,
Du har besøgt Klostermarksskolen i Roskilde idag og min søn fortæller at du fortalte en spændende historie. Er det en af dine bøger og hvad hedder den? Og er der flere i samme serie?
Mange hilsner,
Mette & Frederik

Svar:
Hej Mette og Frederik
Historien om røverkællingen Mor Grib findes desværre ikke som bog. Men i serien 'Katla og Knøs' er der blandt andet en bande skrækkelige røvere, som de to børn skal prøve at narre. Den tror jeg også Frederik vil kunne lide.
Mange hilsner
Peter

Sofie duedahl, 26.03.2015

Hej Peter
tak for dig fordrag idag
det var virkelig spænende at høre dig fortælle om dig og dine bøger

Svar:
Hej Sofie
Tak i lige måde. Det var rigtig sjovt at svare på alle jeres mange gode spørgsmål.
Hilsen Peter

Andreas, 19.03.2015

Tusinde tak for dit foredrag i går, det var mega godt

Svar:
Hej Andreas
Tak i lige måde! Det var rigtig sjovt at møde jer og svare på jeres mange spørgsmål.
Mange hilsner
Peter

nynne og thilde j, 19.03.2015

hej Peter.
vi var til foredrag med dig i går, og vi synes at du var virkelig god. vi kunne virkelig godt lide dine enhjørninge bøger. vi er kæmpe fans kh Nynne og Thilde j

Svar:
Hej Nynne og Thilde
Tak for de pæne ord! Jeg synes også det var rigtig hyggeligt. I var gode både til at lytte og stille spørgsmål.
Mange hilsner
Peter

Caroline.s, 09.03.2015

kære Peter ;-) min mor har kommet meget på det bibliotek du engang arbejdede på hun syntes det er fedet at du er blevet forfatter fordi hun kan huske da du fartalte historier og hun elskede da du ville fortælle hende alle de gode historier Kh Caroline.s

Svar:
Kære Caroline
Ja, det var rigtig sjovt dengang, med alle de børn der kom for at høre historier. Det lærte jeg meget af, da jeg senere begyndte at skrive bøger.

Mange hilsner
Peter

caroline.sofie, 09.03.2015

hej peter :-) jeg vil gerne vide hvad det fortryllede skjold koster fordi den lyder virkelig spændene og jeg vil gerne have en extra bog på hylden det kunne være fedt hvis du kunne fortælle mig hvad den koster og så kunne det være fedt vis jeg fik læse lysten tilbage fordi jeg har ikke rigtig meget fantasi mere men hvis og kun hvis jeg en a dine virkelig gode bøger kunne det være at jeg fik noget fantasi ind i hovedet så kunne jeg måske også få en autograf til min bedste ven der hedder caroline.k der er nemlig nogen der har ødelagt den kh caroine.s

Svar:
Hej Caroline
Man kan købe bogen på den hjemmeside, der hedder saxo.com Der koster den 70 kr. Man kan også låne den på biblioteket. - Hvis du vil have en autograf til din veninde, så kan du bede din mor sende en mail til mig, så vi kan aftale det. Adressen er pgotthardt@stofanet.dk
Mange hilsner
Peter

Karina Hansen, 24.02.2015

Kære Peter.
Jeg skriver til dig fordi dine bøger har hjulpet min søn Bertram igang med at lære og læse. Han fik knækket læse koden da han læste nogle af bøgerne der er mærket med tigeren. Tusind tak fordi du har skrevet nogle fantastiske børnebøger. Du har virkelig ramt plet mht. Bertram på 8 år som havde svært ved at finde læselysten.
Kærlig hilsen Karina.

Svar:
Kære Karina
Det er dejligt at høre! Det er den slags, der gør det sjovt at skrive børnebøger. Bertram kan glæde sig til to nye Tigerbøger: Neko bliver ninja og Ninja i fare. De er lige udkommet.
Kærlig hilsen
Peter

Mikkeline og Max, 04.02.2015

Hej Peter. Hvor mange bøger har du skrevet?

Svar:
Hej Mikkeline og Max
Det fortæller jeg i morgen. Men ellers kan I jo prøve at tælle dem her på min hjemmeside. De er næsten alle sammen med.
Hilsen
Peter

Anders, 04.02.2015

har det været hårdt at skrive alle de bøger

Svar:
Hej Anders
Ikke hårdt, men et stort arbejde. Men i morgen skal jeg nok fortælle mere om, hvordan det er at skrive bøger. Vi ses.
Hilsen
Peter

mathilde w, 04.02.2015

hej Peter jeg tror dine bøger er helt vild gode og jeg håber jeg kommer til at læse dem. og glæder mig til i morgen. hvor du kommer på gurevej

Svar:
Hej Mathilde W
Jeg håber da også, du får lyst til at læse nogle af mine bøger. Og jeg glæder mig til at møde jer i morgen. Vi ses.
Hilsen
Peter

mikkel , 04.02.2015

jeg syns du er sej og elsker
dine børger jeg syns du skal blive ved med at lave børger hilsen mikkel du er for nice

Svar:
Hej Mikkel
Tak for de pæne ord! Du kan tro, jeg bliver ved med at skrive bøger. Vi ses!
Hilsen
Peter

magnus, 04.02.2015

jeg elsker dine bøger og hvor mange bøger har du lavet?

Svar:
Hej Magnus
Dejligt du kan lide mine bøger! I morgen fortæller jeg, hvor mange jeg har skrevet.
hilsen
Peter

Mathilde n, 04.02.2015

Hej jeg syntes at du er super sej. jeg kan rigtig godt lide dine bøger. jeg glæder mig til at se dig : Gurrevejen 3.l

Svar:
Hej Mathilde
Det er jeg glad for at høre. Vi ses i morgen!
Hilsen
Peter

mahek, 04.02.2015

hej jeg hedder mahek du er saj for du er forfatter jeg glæder mig til at se dig på gurrvej skolen

Svar:
Hej Mahek
Og jeg glæder mig til at hilse på jer alle sammen i morgen.
Hilsen
Peter

Valdemar, 12.01.2015

Hej Peter
Jeg har ikke læst så mange bøger før fordi jeg er ordblind. Dine bøger om elverne er de første bøger hvor jeg har læst en hel serje

Svar:
Hej Valdemar
Dejligt at du fik en god oplevelse med mine elvere! Jeg har også skrevet nogle andre serier, der er lige så lette. De hedder 'Katla og Knøs' og 'Den gyldne skål'. Dem kan du også prøve at læse, hvis du har lyst.
Mange Hilsner
Peter

tanja, 12.01.2015

hej peter jeg synes at du havet lavet en rigti god bog du fortalte os jeg synes du skulle udgive den :-)

Svar:
Hej Tanja
Dejligt du kan lide historien om røverkællingen Mor Grib. Jeg ved ikke, om den kan blive til en bog, men jeg prøver.
Hilsen Peter

tanja, 07.01.2015

hvorfor holde du pause med at skrive eventyr?

Svar:
Hej Tanja
Jeg skriver skam stadig eventyr. For eksempel de tre bøger med 'Eventyr fra elverlandet'.
Hilsen Peter

lise, 07.01.2015

dine bøger lyder spændene

jeg er stadig en cowboy

Svar:
Hej Lise
Det er jeg glad for at høre. Jeg gør mig også umage, når jeg skriver dem.
Hilsen Peter

Jamira gift kirabo, 07.01.2015

Hej peter

hvorfor valgte du Finn og hans mænd og den røde heks?
og jeg syntes også at dine bøger er gode,sjove og spændende :)

Svar:
Hej Jamira
Det var nogle eventyr jeg fortalte for børnene på det bibliotek, hvorjeg arbejdede engang. De kunne godt lide historierne, så derfor lavede jeg dem til en bog.
Hilsen Peter

Lauritz, 07.01.2015

Hej Peter. Hvor mange bøger har du skrevet

Svar:
Hej Lauritz
Mere end hundrede.
Hilsen Peter

Lucas Mortensen , 07.01.2015

jeg læser dine bøger i min fritid igen og igen den bedste er den der hedder det fortryllet Hilsen Lucas

Svar:
Hej Lucas
Dejligt at høre du kan lide mine bøger.
Hilsen Peter

ALEKSA, 07.01.2015

jeg har læst en en af dine bøger den ene heder det fotyllede slot den er meget god :)

Svar:
Hej Aleksa
Dejligt at høre. Jeg kan også godt selv lide bøgerne om 'Det fortryllede slot'.
Hilsen Peter

Aja, 07.01.2015

Hej Peter

Jeg syntes at du er god til at skrive bøger foreksempel har du skrevet eventyr og mange andre bøger
det var bare det

Svar:
Hej Aja
Det er jeg glad for at høre. Jeg skriver bøger, fordi jeg synes det er sjovt at børn læser dem og kan lide dem.
Hilsen Peter

Nicklaz, 07.01.2015

hej Peter.

jeg tror at jeg vil prøve at læse nogle af dine bøger og se om det er noget jeg egentlig har lyst til at læse mere af.

Svar:
Hej Nicklaz
Det var en rigtig god idé. God fornøjelse!
Hilsen Peter

Lucas Mortensen, 07.01.2015

Det er nogle gode bøger og syntes du skal lave nogle flere bøger :)

Svar:
Hej Lucas
Jeg er glad for at du kan lide mine bøger. Jeg er i gang med et par nye bøger. De handler om en dreng, der godt vil være ninja.
Hilsen Peter

Aja, 07.01.2015

Hej peter

Hvor lang tid har du været forfatter

Svar:
Hej Aja
Min første bog udkom i 1984, så jeg har været forfatter i 30 år.
Hilsen Peter

Lucas Mortensen, 07.01.2015

hvorfor valgte du at blive forfatter

Svar:
Hej Lucas
Fordi jeg godt kan lide at finde på spændende historier.
Hilsen Peter

Frederik Jensen, 25.12.2014

Jeg elsker at lave film og vil gerne blive film instruktør når jeg bliver stor.
Jeg er lige blevet færdig med at læse din serie Katla og knøs og jeg syntes den var vildt spændende. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at lave til film. Måske i to film. 1,2,3 og 4 kunne være del 1 og 5,6,7 og 8 kunne være del 2.

Svar:
Hej Frederik
Ja, det kunne være rigtig spændende at se Katla og Knøs på film! Så hvis du vil være instruktør, gælder det om at lære en masse om film og medier. Held og lykke med det!
Hilsen Peter

Louise Østergaard, 25.12.2014

Hej Peter jeg syntes din bog Una og enhjørningen er rigtig god og det er mange af dine andre bøger også

Svar:
Hej Louise
Dejligt at du kan lide mine bøger! Jeg synes også selv at 'Una og enhjørningen' er en af mine bedste bøger.
Hilsen Peter

Astrid, 12.12.2014

hej peter jeg glæder min til du kommer over på min skole ps har du skrævet nogle Scifi bøger det har vi nemlig om pps hvor mange bøger har du skrævet

Svar:
Hej Astrid
Jeg har ikke skrevet nogen science fiction bøger. Hvor mange bøger jeg har skrevet? Det kan du spørge mig om på torsdag, når jeg fortæller om mine bøger og svarer på alt det, I godt vil spørge om. Jeg glæder mig til at komme og hilse på dig og alle de andre børn.
Mange hilsner
Peter

Louise Løndorf, 11.12.2014

Det er den hæftede udgave (alm. bogform) af Det fortryllede slot, jeg ikke umiddelbart kan købe nogle steder, og det drejer sig om nr. 2, 3, 4 og 5, som ikke er til at opdrive :) Du skulle vel ikke ligge inde med disse selv, som du ønsker at sælge?Hilsen Louise

Svar:
Hej Louise
Jeg har faktisk et lager af Slots-bøgerne, og du kan godt købe de fem titler. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere. Så håber jeg din datter bliver glad!
Venlig hilsen
Peter

Louise Løndorf, 11.12.2014

Hej!
Min datter elsker dine bøger! Kan mon købe bøger direkte fra dig/din side? Jeg kan ingen steder finde Det fortryllede slot 2 m.fl.
Mvh.
Louise

Astrid , 01.12.2014

hej peter kommer du til hornbæk skole D 18 december 2014

Svar:
Hej Astrid
Ja, det gør jeg. Jeg glæder mig til at fortælle om mine bøger, svare på spørgsmål og skrive autografer til dem, der vil have det.
Mange hilsner
Peter

Michael Sørensen, 01.12.2014

Hej Peter.
Mine børn og jeg er simpelthen vilde med Rikke og Rokke, og har de sidste to bøger, som vi hver jul finder frem og læser. Desværre kan man ikke længere få den første bog med Rikke og Rokke, så den har vi endnu til gode at læse.
Har du planer om at skrive endnu en Rikke og Rokke bog?
Mvh. Michael.

Svar:
Hej Michael
Ja, de bøger er rigtig søde, i høj grad på grund af Niels Rolands skønne illustrationer. Men der kommer ikke flere end de tre. Jeg har stadig lidt tilbage af den første bog 'Rikke og Rokke redder julen'. Hvis du vil købe den, så send mig en mail på pgotthardt@stofanet.dk Så er julen forhåbentlig reddet!
Mange hilsner
Peter

Nikolaj, 26.11.2014

Hej Peter
Jeg er så glad for Elverfolkets skæbne bøgerne. Hvornår skriver du en ny bog i serien?
Kunne du moske tængke dig at komme ud på Margretheskolens skole biblotek.
Kærlig hilsæn Nikolaj

Svar:
Hej Nikolaj
Dejligt at høre du kan lide mine elverbøger. Men serien er slut, så der kommer ikke flere. Du kan prøve at læse min serie 'Katla og Knøs', den er også spændende. Jeg vil gerne komme på jeres skole. Du kan foreslå din klasselærer at sende en mail til mig på pgotthardt@stofanet.dk om det.

Mange hilsner
Peter

Thomas Frandsen, 24.11.2014

Wauw. Helt igennem wauw.
Jeg er far til eventurprinsessen Isolde, og vi fandt dine bøger på biblioteket for knapt et halvt år siden. Jeg har aldrig oplevet hende på den måde; vi læser altid godnathistorier, og jeg har altid selv været fantasy-nørd, men at hun en tilfældig eftermiddag hellere vil ha læst højt, end spille Playstation eller bygge med Lego, er noget nyt!
Du har en utrolig måde at fortælle historierne på, og det er let at lægge stemmer til de forskellige karakterer. Hun hviner af fryd når Brombær styrter gennem skoven som ulv, eller når Mikkel bare SLET ikke gider matematik. Vi skal hele forfatterskabet igennem, og det er ikke kun hende der glæder sig.

Tusind tak for alt.

Svar:
Hej Thomas og Isolde

Wauw siger jeg også. Det er herligt at opleve sådan en begejstring for mine bøger. Rigtig god fornøjelse fremover!

Mange hilsner
Peter

Stina, 20.11.2014

Hej Peter...
Jeg vil høre om du ved hvor jeg kan købe grevinden med den sorte maske da jeg ønsker mig den til min fødselsdag med venlig hilsen Stina 10 år Helsingør

Svar:
Hej Stina
Bogen er udsolgt hos boghandlerne. Men jeg har nogle, man godt kan købe. Du kan bede din mor eller far sende mig en mail til pgotthardt@stofanet.dk . Så kan de købe bogen som en gave til dig.
Mange hilsner
Peter

Nanna Amalie Andersen, 08.11.2014

Hej Peter,

Dine bøger er super gode. Jeg har læst alle dine bøger om elverne. Katla og Knøs har jeg også læst flere gange. Tusind tak for de gode bøger. Jeg glæder mig til mange flere.

Kh Nanna (9 år fra Jyllinge)

Svar:
Hej Nanna
Tusind tak for de pæne ord! Jeg er rigtig glad for at du kan lide mine bøger. Hvis du ikke allerede har læst bøgerne om 'Den gyldne skål' kan jeg anbefale dem. De er lige så gode som de andre, synes jeg selv.
Mange hilsner
Peter

Mikaela magnusson, 08.11.2014

Hej. Jag vill bara säga att vi älskar dina böcker om alvdrottingen. de passar min son på 7 lika mycke som min dotter på 5. Vi har alla böcker i serien utan den första "Den förtrollade skölden" nu hittar jag inte den i sverige. Hur kan jag få tag på den?
MVH Mikaela Magnusson, mika_pigelin@hotmail.com

Svar:
Hej Mikaela
Kul at höra I tycker om mina alver! Jag mailer till dig om det första bandet i serien.
Många hälsningar
Peter

Alice, 04.11.2014

hej peter jeg ville gerne spørge om du er igang med at skrive 2 del af den gyldne skål KH Alice

Svar:
Hej Alice
Jeg er ved at skrive de sidste bøger i serien. Der kommer otte i alt, og de fem første er udkommet. De tre sidste kommer i løbet af de næste fire-fem måneder.
De fire første hedder:
Dragens dom
Dødens bytte
Ruinens hemmelighed
Genfærdets grav

De fire sidste hedder:
Troldmandens plan
Rævenes gud
Slangens ham
Afskedens time.

Mange hilsner
Peter

3.-4. Klasse, 04.11.2014

Kære Peter

Vi glæder os til at høre dig i morgen, i Varde.

Kh 3.-4. Klasse

Svar:
Kære alle sammen!
Og jeg glæder mig til at komme og underholde jer. I dag har jeg travlt med at forberede mig.
Vi ses!
Mange hilsner
Peter

Anne, 25.10.2014

Hej Peter
Jeg vil blot sige, at jeg på anbefaling fra mine to sønner på 10 og 12 køber dine bøger og sender til mine dansk-ukrainske nevøer der bor i Indonesien, som en del af at de lærer dansk. Det er en fornøjelse at læse bøger med børnene som man også selv synes er gode. Tak for det! Hej fra Anne.

Svar:
Hej Anne
Det må jeg nok sige - at mine bøger kommer helt om på den anden side af jorden! Dejligt at høre både du og drengene kan lide mine bøger.
Mange hilsner Peter

Henriette, 17.10.2014

Hej Peter
Min søn på 9 år læste den sidste bog i elverfolkets skæbne idag og udbrød: hvor er det trist at det er slut, jeg kommer til at savne bøgerne. Det har han aldrig sagt før - har været så grebet af serien - tusind tak for gode bøger! Mit spørgsmål er om du tager ud på biblioteker og snakker med børn om dine bøger - hvis ja, hvor? Hvis ikke, kommer du på bogforum? mvh Henriette

Svar:
Hej Henriette
Det var da fantastisk! Og skænt at høre, at mine bøger kan vække så stor begejstring. Jeg ved ikke, om I kender mine andre serier. Ellers kan din søn prøve at læse 'Katla og Knøs' 1-8 og 'Den gyldne skål' 1-8. De er lige så gode, bare på en lidt anden måde, synes jeg selv.
Jeg kommer ikke på Bogforum. Men jeg tager tit og gerne ud og optræder på skolerne. Hvis du synes, kan du tale med din søns klasselærer om at arrangere et besøg. I så fald kan I sende en mail til mig på pgotthardt@stofanet.dk
Mange hilsner
Peter

ella groes, 09.10.2014

Hej Peter

Jeg sidder lige og laver boganmeldelse om din bog det fortryllede skjold. Det er en rigtig god bog.

Vh Ella 3b

Svar:
Hej Ella
Jeg er glad for at høre du kan lide bogen. Held og lykke med din anmeldelse!
Hilsen Peter

janie, 07.10.2014

hej kære Peter jeg synes du er god og i dag var du i Søndersø og elsker den bog som hedder sort magi

Svar:
Hej Janie
Dejligt at høre du kan lide min bog og mit foredrag! Jeg synes også det var hyggeligt at møde så mange søde og veloplagte børn i Søndersø.
Hilsen Peter

Suzan, 04.10.2014

Hej Peter

Findes Elverdronnings børn som et komplet samlingsbox man kan købe.

Svar:
Hej Suzan
Nej. Man må købe de otte bøger i serien hver for sig.
Hilsen Peter

Anne Svane Johannsen , 01.10.2014

Kære Peter

Jeg henvender mig til dig på vejne af Dansk Psykologisk Forlag. Vi er ved at udvikle et nyt undervisningsmateriale - Aktiv for mellemtrinnet, og vil i den forbindelse søge tilladelse til gengivelse af "chimpanse,chimpanse har du lyst til at danse?".
Kunne jeg muligvis få dig til at kontakte mig på asj@dpf.dk - så har jeg mulighed for at uddybe projektet for dig.

Jeg håber meget på, at høre fra dig.

Venlige hilsner
Anne

Alice Otilie Eriksen, 28.09.2014

PS - Alice her igen - jeg glemte at skrive at du er min yndlingsforfatter :)

Svar:
Herligt! Tak for de ord.
Hilsen Peter

Alice Otilie Eriksen, 28.09.2014

Hej Peter - jeg synes dine bøger er rigtig gode ! Og jeg vil spørge dig om du ikke kunne skrive nogle flere bøger om den magiske falk - for di de er rigtig gode !!
Hilsen Alice, 3A

Svar:
Hej Alice
Der kommer desværre ikke flere bøger om den magiske falk. Serien sluttede, da prins Carvallo fandt hjem til sit eget folk. Men du kan prøve at læse serien om 'Det fortryllede slot', hvis du ikke allerede kender den. Den handler også om tre venner, der kommer ud på spændende eventyr.
Hilsen Peter

Tobias, 21.09.2014

Hej Peter.
Jeg går i 2. klasse og læst rigtig mange af dine bøger. Mine yndlingsbøger er Katla & Knøs og Det Fortryllede Slot.
Jeg vil gerne spørge dig om du er igang med at skrive nye bøger?!?
Vh Tobias 8 år.

Svar:
Hej Tobias
Kender du serien 'Den gyldne skål'? Der er kommet fire bøger, og jeg er ved at skrive de fire sidste i serien. De første fire hedder 'Dragens dom', 'Dødens bytte', 'Ruinens hemmelighed' og 'Genfærdets grav'. Ellers er jeg lige begyndt på en ny serie om en pige, der bliver til en enhjørning. Men den kommer først engang til næste år.
Hilsen Peter

Christine, 19.09.2014

Hej Peter.
Jeg arbejder på en folkeskole i Hvidovre og er igang med at købe bøger ind til et litteraturprojekt (mellemtrinnet). En af genrene, som eleverne skal læse, er klassikere. Vi vil rigtige gerne have fat i nogle af dine genfortællinger i "fysisk" bogform. Jeg har dog kun kunnet finde bøgerne som E-bøger. Ved du mon, hvor jeg kan købe bøgerne?
Venlig hilsen
Christine

Svar:
Hej Christine
Bøgerne er desværre udsolgt fra forlaget. Jeg har et mindre antal frieksemplarer, som du kan købe nogle af. Men det afhænger jo af hvor mange eksemplarer du skal bruge. Hvis det har interesse, så send mig gerne en mail på pgotthardt@stofanet.dk
Venlig hilsen
Peter

Luise, 17.09.2014

hej Peter jeg er i gang med et skoleprosjekt der handler om dig og jeg har fået meget brug af din side om dig selv

Svar:
Hej Luise
Det lyder spændende. Godt du kan bruge min hjemmeside til din opgave. Hvis der er mere, du vil vide, må du gerne skrive og spørge.
Hilsen Peter

Ulla , 08.09.2014

Hej :-)
Min søn på 8 har lige opdaget dine bøger på E-Reolen, og er helt vilde med dem :-)
Tak for det.
Kh Mor Ulla

Svar:
Hej Ulla
Dejligt at din søn kan lide mine bøger. E-bøgerne er en fin ekstra mulighed for os forfattere til at nå ud til flere læsere.
Mange hilsner til jer begge to
Peter

Bente Bertelsen, 21.08.2014

Kære Peter. Vi taler om, hvorvidt du tager ud på skoler og holder foredrag. Hvis du gør, hvad er så mulighed og pris?
Med venlig hilsen Bente Bertelsen, Petersmindeskolen, Vejle

Svar:
Kære Bente
Jeg tager tit og gerne ud på skolerne. Hvis du sender mig en mail pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen Peter

Frederik Jensen , 20.08.2014

Laver du snart nogle nye gode bøger.

Svar:
Hej Frederik
Ja, der er lige kommet en sjov gyser der hedder 'Det skøre skelet'. Så kommer snart bind 5 i serien om Den gyldne skål, bogen hedder 'Troldmandens plan'. Og til næste år kommer to letlæste bøger om ninjaen Neko, og de første bøger i en ny serie om en enhjørning.
Mange hilsner Peter

Øjvind, 18.08.2014

Du laver gode bøger vil læse din nye serie ps er 11

Svar:
Hej Øjvind
Dejligt at høre du kan lide mine bøger!
Hilsen Peter

Klara, 16.07.2014

Hej Peter. Jeg har læst næsten alle dine bøger, og jeg er helt vild med dem. Du er én af mine yndlings forfattere. Jeg er 11 og skriver selv historier. Udkommer der snart en ny bog, fra din side??! Hilsen Klara.

Svar:
Hej Klara
Dejligt at høre du er så glad for mine bøger! Min næste bog er lige udkommet, den hedder 'Genfærdets grav' og er fjerde bind i serien om Den gyldne skål. Og de sidste fire bind i serien kommer sikkert i løbet af i år. Så dem kan du glæde dig til. Og så skal jeg i gang med en serie om enhjørninger.
Mange hilsner Peter

Agnete, 14.07.2014

Hej Peter. Vores datter på 3 år får læst dine bøger som godnatlæsning. Vi plejer at låne på biblioteket, men vil gerne købe "Max og Mille og den dumme dejlige sol". Den er imidlertid udsolgt fra forlagene, ved du hvor vi kan købe bogen?

Svar:
Hej Agnete
Godt at høre jeg også kan bruges til godnatlæsning! Jeg har et enkelt eksemplar af solbogen tilbage, som I kan købe. Hvis du sender mig en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
venlig hilsen Peter

Louise, 05.07.2014

Hej Peter jeg har lige læst Una og enhjørningen færdig og jeg syntes at den var rigtig god og jeg er helt vilde med dine bøger

Svar:
Hej Louise
Jeg er glad for at du kan lide mine bøger. Jeg synes også selv at Una blev en god bog, men jeg gjorde mig også meget umage med den.
Hilsen Peter

anne sofie, 14.06.2014

hej hej peter. naja fra min klasse her skrevet til dig hilsen anne sofie

Svar:
Hej Anne Sofie
Ja, det er jeg glad for. Det er hyggeligt når nogen skriver til mig.
Hilsen Peter

jens, 02.06.2014

det har jeg,den er så god

jens, 02.06.2014

hej peter jeg har læst mange af dine bøger de er virkelig godet du er min helt, for i skolen vælger jeg dig som min forfatter helle tiden jeg har lavet en liste over dine bøge men vil du ikke nok lave nogen flere af elverfolkets skæbne de er så gode pls venlig hilsen jens

Svar:
Hej Jens
Det er herligt at høre du er så glad for mine bøger! Desværre kommer der ikke flere bøger om Elverfolkets skæbne. Men du kan jo prøve at læse serien om 'Katla og Knøs', den er også spændende. (Hvis du altså ikke allerede har læst den).
Mange hilsner Peter

Hubert , 30.05.2014

Hej Peter det er hubert jeg er 11 år gammel og jeg har læst din bog der hedder LYSETS MAGT den er virkelig god og spændene men skriver du ik snart en bog mere alså en 9 hilsen hubert:-):-)

Svar:
Hej Hubert
Dejligt at høre du kan lide bogen! Serien slutter med bind 8, og der kommer ikke flere. Men du kan prøve at læse serien 'Elverfolkets skæbne', den er også rigtig spændende, synes jeg selv.
Mange hilsner Peter

naja, 28.05.2014

hej petter nu er jeg færdig med bogen om lysets magt jeg ved godt det er et dumt spøgsmål har du skrevet en 9

Svar:
Hej Naja
Det er aldrig dumt at spørge, hvis man vil vide noget. Der er ikke flere bind i serien om Katla og Knøs. Men du kan jo prøve at læse serien om 'Den gyldne skål', den handler også om en pige og en dreng på eventyr. Den første bog i serien hedder 'Dragens dom'.
Mange hilsner Peter

naja, 23.05.2014

du er så god til at skrive bøger jeg er i gang med at læse lysets magt nr 8 den er så god og du er så genial

Svar:
Hej Naja
Tak for de smukke ord! Genial - det kan jeg lide. Og rart at høre du er glad for 'Lysets magt'. Jeg synes også selv det blev en god afslutning på serien om Katla og Knøs.
Mange hilsner Peter

Hejsa..., 22.05.2014

Jeg arbejdede for nogle år siden i en børnehave hvor vi havde bogen om Da Emma blev til Emma... Jeg syns den var helt fantastisk og ungerne elskede at få den læst højt. Nu har jeg selv en datter på 4 år som begynder at interessere sig for hvor babyer kommer fra. Din skønne bog om Emma poppede op i min erindring og jeg tænkte at den måtte min lille pige eje.. Desværre kan jeg ikke finde den nogen steder der står alle vegne at den er udsolgt fra forlaget:0( Bliver den trykt igen? Eller ved du evt. hvor man kan få den?
Vh. Tenna

Svar:
Hej Tenna
Ja, det er en dejlig bog, også med de søde illustrationer! Den bliver ikke genoptrykt, men jeg har stadig et lille lager af den. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale pris og forsendelse.
Venlig hilsen Peter

anne sofie, 22.05.2014

Hej Peter jeg synes at du er god til at skrive bøger og du er min yndlings forfatter og jeg her læst Katla og knøs til bind 8 og indtil videre er den super.
Med venlig hilsen
Anne Sofie 8 år

Svar:
Hej Anne Sofie
Dejligt at du kan lide mine bøger! Når du er færdig med Katla & Knøs, kan du prøve at læse serien 'Den gyldne skål'. Den handler også om en pige og en dreng på eventyr.
Mange hilsner Peter

Astrid, 09.05.2014

Hej Peter
Jeg har læst alle dine bøger om elverdronningen. Jeg har også læst Jagten på mesterbogen og de andre. De er rigtig gode. jeg vil også gerne selv være forfatter, og jeg skriver og læser rigtig meget. M.v.h. Astrid 9 år.

Svar:
Hej Astrid
Jeg er glad for du kan lide mine bøger. Hvis man vil være forfatter, er det nemlig godt at læse meget, for så kan man få gode idéer til sine egne historier. Og man skal også øve sig i at skrive, jo mere man skriver, jo bedre bliver man til det.
Mange hilsner Peter

sara, 08.05.2014

Hej Peter jeg syntes du skulle vide at du har lavet en stave fejl i elver dronningens riddere 1 du skriver sejr i stedet for sejre skriv til mig hvis du vil sige noget til mig på email sarakavakli@hotmail.com klæde mig til at høre svar fra dig

Svar:
Hej Sara
Ups! Det har jeg ikke set. Vi er ellers tre mennesker, der kigger teksten igennem, før bogen bliver trykt. Det er for at få rettet alle fejlene. Men den havde vi altså ikke fanget.
Hilsen Peter

Frederik Jensen , 08.05.2014

Hej Peter
Jeg elsker dine elverbøger og det kunne være så fedt vis der kom en serie om kronblad og sæt skyggerne overtog landet. F.eks kunne skyggekongen marcherer med en udødelig hær mod Elverriget og overtage det.
Hilsen Frederik

Svar:
Hej Frederik
Ja, det er en fin idé du har fået. Det kunne være rigtig spændende med sådan en serie om elvernes fortid.
Hilsen Peter

Louise, 01.05.2014

Hej Peter
Kommer der flere bøger i serien det fortryllede slot?og hvad hed den første bog du skrev?

Svar:
Hej Louise
Der er 12 bøger i serien, og der kommer desværre ikke flere. Min første bog hed 'Finn og hans mænd og den røde heks - otte irske eventyr'. Den udkom i 1984.
Hilsen Peter

tanja, 24.04.2014

hej peter jeg har lavet en boganmeldelse om en af dine bøger og nu har halv delen af klassen en af dine bøger

Svar:
Hej Tanja
Det må have været en god anmeldelse! Jeg bliver helt nysgerrig: hvad var det for en bog, du anmeldte?
Hilsen Peter

Valdemar Tholstrup, 20.04.2014

Kære Peter,
Jeg vil bare sige tak for Elverdronningens børn. Det er første gang, jeg rigtig er blevet grebet af at læse :-).

Kærlig hilsen
Valdemar

Svar:
Kære Valdemar
Det er jeg rigtig glad for at høre. Jeg skriver bøger fordi jeg synes det er sjovt, at nogen læser dem og kan lide dem.
Mange hilsner Peter

Caroline, 10.04.2014

Hej Peter tak for dit svar og god påske ferie til dig også.

Caroline, 10.04.2014

Hej Peter jeg har lige været nede på biblioteket for at låne og mange af dine bøger er med hjem så nu er der nok til ferien

Svar:
Hej Caroline!
Så håber jeg, du får fornøjelse af dem. God påskeferie!
Hilsen Peter

Hej Peter
Først og fremmest vil jeg som børnebibliotekar lige sige TAK for nogle helt igennem fantastiske børnebøger - det er dejligt at se børn tage så godt imod dem.
Jeg skriver til dig her, da jeg på hjemmesiden ikke kan se noget om forfatterbooking. Tager du ud på institutioner og holder foredrag m.v? Og i så fald; hvilken prisklasse ligger du i?
Du kan skrive til mig på; peni@vardebib.dk
Mvh. Pernille Gade, Varde Bibliotek

Svar:
Hej Pernille
Tak for de pæne ord! Jeg tager gerne ud og fortæller om mine bøger, og prisen kan man altid forhandle om. Du hører fra mig.
Venlig hilsen Peter

Markus, 09.04.2014

Blev du mobbet i skolen?

Svar:
Hej Markus
Nej, heldigvis ikke. Jeg var god til dansk og historie, og det er nyttigt for en forfatter. Og på vejen til skole og hjem igen gik jeg og fandt på historier.
Hilsen Peter

Lord Hjelen, 09.04.2014

Heikan du fortelle litt mer om din barndom of familie. Det skal brukes i en skoleoppgave.

Svar:
Hei!
Jeg er føtt i 1946 og vokst op i en forstad til København. Der var en eng hvor jeg lekte mye med noen kammerater. Mine foreldre leste billedbøker for mig, og vi tog i skogen og på museum, så jeg hørte og så mange spendende ting som talte til min fantasi. I skolen var jeg god til sprok og historie, det er nyttigt for en forfatter. Jeg leste mye, især eventyr, og fandt også selv på historier, som jeg fortalte til min lillebror. - Min kona og jeg har en voksen søn og en katt. - Jeg håper du kan bruke dette i din opgave.
Mange hilsner Peter

Markus, 07.04.2014

Jeg vil skal lave et projekt om dig og vil gerne have lidt infi

Svar:
Hej Markus
Det lyder spændende. Prøv at gå ind i menuen til venstre under 'Om mig selv og mine bøger'. Der står meget om mig og mine bøger og hvordan jeg får idéer til dem. Hvis du vil vide mere om noget bestemt, så skriv og spørg, så svarer jeg gerne.
Hilsen Peter

Herr Furberg, 01.04.2014


HEIA DU ER HELT RÅ JEG ELESKER BØKENE DINE:)

Svar:
Hei!
Fint å høre!
hilsen Peter

Ulrik, 01.04.2014

Hei, jeg holder på og skrive en tekst om deg, er det noe spesielt som ikke står noen plass som jeg kan få skrive? :) Hadde vært fint. oppgave til skolen, boken Kongens hall, Katla & Knøtten.

Svar:
Hei Ulrik
Der står kun hvad der er på min hjemmeside. Men jeg vil gerne fortælle lidt mere her om serien. Idéen fik jeg fra to sagaer - Hrolf Krakes saga og Hervørs saga. I Hrolfs saga optræder varbjørnen Bjarke og hans ven, som er en bondegut. I Hervørs saga optræder skjoldmøen Hervør, som skal hente sværdet Tyrfing fra sin fars gravhøj. Dværge, alfer og jætter er fra den nordiske mytologi. Katla er en Beskytter, ligesom de oldnordiske fylgjer. At jætternes hjem er Jotunheimen, har du nok selv gættet. De tre blodsøstre er ligesom de valkyrier, der hentede de døde på slagmarken. De hængtes herre er inspireret af guden Odin, som fik menneskeofre, der blev hængt. Og ponyen Ædedolk er med, for at der også skal være lidt sjov.
Jeg håber du kan bruge dette til din opgave. Skriv gerne, hvis du vil vide mere.
Mange hilsner Peter

josephine, 31.03.2014

hvad laver du i din fritid????

Svar:
Hej Josephine
Jeg leger med katten eller ser et afsnit af en tv-serie. Om sommeren tager jeg til stranden og svømmer, ellers cykler jeg en tur i skoven. Derude får jeg tit en god idé til et kapitel i en bog, og så er det måske ikke fritid mere?
Mange hilsner Peter

Ida, 27.03.2014

Hej Peter!
Jeg vil så gerne skrive med dig lidt mere men Line vores dansk lære synes at det er for meget at vi skriver så meget til dig på en dag men vil kun skrive en ting til dig om dagen fra nu af men husk at ik frygt om dine hates men tænk mest på dine fans

Svar:
Hej Ida
Det er en god regel, jeres lærer har fundet på. Så tak for dagens brev fra dig. Og tak for dit gode råd. Det er helt rigtigt, at man skal tænke mere på de gode ting end på de dårlige.
Hilsen Peter

Louise, 27.03.2014

Hej Peter har læst mange af dine bøge især serie det fortryllede slot og jeg syntes at du er genial:)

Svar:
Hej Louise
Tak for de pæne ord.
Hilsen Peter

Mathilde, 27.03.2014

Hej Peter
Det er Mathilde igen det er fantastiske nave og du er også fantastisk god

Svar:
Hej Mathilde
Godt du kan lide de navne, jeg har givet elverne. Og tak for de pæne ord.
Hilsen Peter

niels, 27.03.2014

jeger igang med at læse en af dine bør den er god

Svar:
Hej Niels
Rart at høre du kan lide min bog. God fornøjelse med resten.
Hilsen Peter

neller/niels, 26.03.2014

hej igen jeg er nyskerri på vilken bog der er den mest kende bog af dine bør

Svar:
Hej Niels
Mine bøger om elverne er mest kendt - altså serien om Elverdronningens riddere og Elverdronningens børn.
Hilsen Peter

Ida, 26.03.2014

Kære Peter Vores lære Line er helt vild efter du har skrevet til 2-3. klasse er faktisk fan af dig har sommerfugle i maven efter du har svaret på mine beskeder

Svar:
Hej Ida
Det er dejligt for en forfatter at have nogle fans.
Hilsen Peter

niels, 26.03.2014

hej peter du er mega god til at skrive bør jeg er en af dem fra 2.3 klase kh niels

Svar:
Hej Niels
Tak for de pæne ord!
Hilsen Peter

Mathilde, 26.03.2014

Kære Peter jeg elsker dine bøger de er bare så gode jeg er en fra den der 2-3 klasse der skiver til dig. Nå jeg er ved at læse den bog der hedder en ukendt verden den er så god men hvorfor har flok så mærkelige navne ikke for at sige det ikke er gode navne det er det men hvorfor er det sådan nogle navne undskyld jeg spørger kh Mathilde

Svar:
Hej Mathilde
Dejligt du kan lide bogen om elverbørnene. Elverne har navne efter forskellige planter. Pigerne har blomsternavne - Følfod og Anemone. Drengene har navne efter bær - Brombær og Slåen (det er også et bær). Morkel er navnet på en svamp, det er fordi han samler svampe. Jeg fandt på de navne for at de skulle lyde mere eventyrligt. De er jo elvere og ikke mennesker.
Mange hilsner Peter

Ida, 26.03.2014

Kære Peter?
Bibioliteket har lagt en bog i kassen så de har taget fejl foordi de sagde det kun var dem bøger du har skrevet som var der i .. men Peter jeg er vild med dine andre bøger de er så kreative og spændende, jeg synes bare du skal have tommeltot op for du er fantastisk

Svar:
Hej Ida
Tusind tak for de smukke ord!
Hilsen Peter

Ida, 26.03.2014

Hej igen Peter!
åhh.. der er så meget jeg vil spørge om fordi jeg er en nysgerig pige :) Men hvad er din mest kendte bog du har skrevet ??

Svar:
Hej Ida
Mine bøger om elverne er mest kendt - *Elverdronningens riddere' og 'Elverdronningens børn'. Der er også mange der kender bøgerne om de tre veninder på eventyr i serien 'Det fortryllede slot'.
Hilsen Peter

Ida, 26.03.2014

Hej Peter!
Jeg synes HJÆLP Min bror er en zombie bogen er vildt god har læst den halvt færdig god fornøjelse med dine bøger kærlig hilsen Ida 3 kl.

Svar:
Hej Ida
Forfatteren til zombie-bogen hedder Annie Graves. Fint du kan lide den. Det er altid godt at læse en spændende bog.
Mange hilsner Peter

2-3 klasse, 26.03.2014

Hej Peter
Vi er en samlæst 2-3. Klasse. Vi skal netop nu igang med at læse nogle af dine bøger. Vi har bestilt en hel kasse fyldt af dine bøger. Den kom med bogbussen i tirsdags. Vi glæder os meget! Bedste hilsner 2.-3. Klasse og Line lærer ;0)

Svar:
Hej alle sammen!
Det er rigtig dejligt at høre, at I glæder jer til at læse mine bøger. Jeg håber I får fornøjelse af dem. Og hvis I vil vide noget om dem, må I gerne skrive og spørge.
Mange hilsner Peter

josephine , 24.03.2014

Elsker du at læse og skrive
skriver du historier fk. altså der var engang :-)
du var mega god idag synes jeg og det var rigtig spænende og du kunne næsten bogen ad du er en sej forfatter :-)

Svar:
Hej Josephine
Ja, jeg elsker at skrive, og jeg kan godt lide at læse. Så får jeg også gode idéer til mine bøger.
Jeg har skrevet mange historier, som er eventyr, selv om de ikke starter med ordene 'Der var engang ...'
Tak for de pæne ord. Jeg synes også det var spændende at møde alle jer børn på skolen.
Hilsen Peter

josephine , 24.03.2014

hej peter
Jeg synes dine bøger er rigtig gode og elsker at læse dem

hvor mange bøger har du læst/ lavet...

Svar:
Hej Josephine
Dejligt at høre du kan lide mine bøger.
Jeg har skrevet 108 bøger. Men jeg har læst mange flere. Det er 60 år siden jeg lærte at læse, så jeg har fået læst tusindvis af bøger på de 60 år.
Hilsen Peter

silke , 24.03.2014

jeg glæder mig til senere i dag hvor jeg skal dig på min skole (korskildeskolen)

Svar:
Hej Silke
Jeg har også glædet mig til at besøge jeres skole. Nu har jeg været der, og det var rigtig sjovt at møde så mange børn, der havde så meget at spørge om.
Hilsen Peter

$ilke, 24.03.2014

hej peter hvor mange bøger har du skrevet.
jeg læser meget dine bøger mest elverdronningens riddere god serie. kh Silke

Svar:
Hej Silke
Jeg har skrevet 108 bøger. Dejligt at høre du kan lide serien om elverne.
Hilsen Peter

Frederik Jensen , 19.03.2014

Hej Peter
Jeg er færdig med første del af min serie der hedder Dusørjægeren.
Vis det er okay med dig så kunne jeg godt tænke mig at sende den til dig i dag.
Hilsen Frederik

Svar:
Hej Frederik
Ja, gør bare det. Min mailadresse er pgotthardt@stofanet.dk
Hilsen Peter

Shahzad, 19.03.2014

Jeg har sendt min historie fra min iPad er det okay

Svar:
Hej Shahzad
Ja, det er da rigtig smart og nemt.
Hilsen Peter

Shahzad, 18.03.2014

Hej Peter Gotthardt jeg ville meget gerne spørger om at du vil læse nogen af mine historier som jeg har lavet

Svar:
Hej Shahzad
Det vil jeg gerne. Jeg går ud fra de er skrevet på computer. Så kan du sende teksten til min mailadresse pgotthardt@stofanet.dk
Venlig hilsen
Peter

Alexander, Emil og Frederik, 17.03.2014

Hej Peter
Jeg er ven med Frederik Jensen og Emil som har skrevet til dig mange gange.
Vi syntes at dine bøger er så gode og skriver selv bøger sammen.
Frederik køber altid elver bøgerne når de udkommer F.eks får han den forunderlige fløjte i morgen den 18 marts.
Vi har planer om at lave nogle af dine elver bøger som film.
Har du nogle ide om hvordan vi skal lave den ( husk på vier kun 11 år) vi vil gerne lave elverdronningens børn serien som otte kortfilm.
Hilsen Alexander, Emil og Frederik

Svar:
Hej alle tre
Det lyder rigtig spændende med jeres filmplaner! Jeg ved ikke så meget om lave film, andet end at personerne kan være mennesker klædt ud, eller små figurer eller de kan være tegnet. Prøv at gå på biblioteket og på nettet og få nogle idéer til hvordan man kan lave en lille film selv.
Og så er det nok en god idé at forkorte i handlingen, så der er færre personer, og der ikke sker helt så meget som i bogen. Det gør det nemmere at få lavet en færdig film.
Mange hilsner og held og lykke med jeres film!
Peter

Carl , 12.03.2014

Hej Peter
Mange tusind tak for dit svar. Jeg er igang med en bog der hedder Dusørjægeren. Det ville være en stor ære hvis jeg kunne sende den til dig så du kunne læse den.
Men jeg ved ikke hvordan man gør.
Venlig hilsen Carl

Svar:
Hej Carl
Den vil jeg rigtig gerne læse. Jeg går ud fra du skriver din historie på computer. Når den er færdig, kan du sende teksten til min mailadresse pgotthardt@stofanet.dk
Venlig hilsen Peter

Carl , 12.03.2014

Hej Peter
Jeg er stor fan af dine bøger. Jeg ville høre, om der kom en ny serie med katla og knøs fordi jeg syntes at det er den bedste serie jeg har læst.
Grunden til at jeg rigtig godt kan lide er fordi at den minder på en måde om hobbitten. Jeg ville også spørge om du har set hobbitten. Og en sidste ting har du skrevet bøger som der er onde drager i.
Venlig hilsen Carl

Svar:
Hej Carl
Dejligt at du kan lide mine bøger!
Der kommer ikke flere bøger om Katla og Knøs. Serien ender med at de redder kongen og landet. Så lever de sikkert resten af deres liv og fred og ro. Det er godt for dem, men det er jo ikke særlig spændende at skrive om. Men jeg er i gang med en ny serie, der hedder 'Den gyldne skål'. Den handler også en en dreng og en pige på farlige eventyr og nogle, som hjælper dem. Den kan du jo prøve at læse.
Jeg har set de to Hobbitfilm og jeg har læst bogen engang. Fornemt du synes mine bøger ligner den!
I serien om elverridderne optræder den gyldne drage, som er god. Og der er også en god drage i 'Den gyldne skål'. Men jeg har ingen onde drager. Ikke endnu, i hvert fald.
Venlig hilsen Peter

Lasse Olsen, 11.03.2014

Hej Peter

Jeg er i gang med en bog, som jeg ville lave til en film. Har du nogen idé om det skal være en med massere speciel effects, eller mere filmning? Det er en fantasy

Svar:
Hej Lasse
Det lyder spændende. Det vigtigste er altid en god og spændende historie, både når det er en film og en bog. Så du skal gøre mest ud af det personerne siger og gør for at føre handlingen videre. Specialeffekter skal man bruge når de passer ind i handlingen. For eksempel en borg der eksploderer, fordi troldmanden har brugt en alt for farlig magi. Eller en zombiedrage der kommer brasende ud af sin gravhule, fordi den vil hævne sig på dem, der slog den ihjel. Eller meget andet godt.
Held og lykke med din 'filmhistorie'!
Hilsen Peter

Frederik Jensen , 10.03.2014

Hej Peter
Tak for dit svar om dinomann. Vi tænkt at det skulle være en superhelt men nu har du givet os en rigtig god ide.
Dinomann kunne anføre en hær af dinosaurer imod dragekrigere altså en krigshistorie.
Tusind tak for dine gode råd
Hilsen Frederik

Emil, 10.03.2014

Hej Peter

Mig og min ven Frederik Jensen, der har skrevet til dig idag tidligere. Vi er igang med en dreng på 13 år, som hedder dinomann. Har du et forslag til hvad hans enhed skal være?

Svar:
Hej Emil
Nu ved jeg jo ikke, hvad jeres historie handler om. Kan det passe, at Dinomann er en kriger, der er anfører for en flok dinosaurer? Så kunne hans enhed for eksempel hedder Dræberkløerne eller Stålkæberne.
Hilsen Peter

Frederik Jensen , 10.03.2014

Hej Peter
Mange tak for dine gode råd. Dem ville jeg bruge til min nye bog Ulvejægere.
Men jeg forstod ikke rigtig det tredje råd med trolden.
Hilsen Frederik

Svar:
Hej Frederik
Det tredje råd er måske heller ikke så vigtigt endnu. Hvis du ikke forstår det, så spring det over.
Hilsen Peter

Frederik Jensen , 10.03.2014

Hej Peter
Jeg kan rigtig godt lide at skrive bøger, ligesom dig. Kunne jeg måske få nogle gode råd fra dig.
Hilsen Frederik Jensen

Svar:
Hej Frederik
Det lyder spændende! Jeg har tre gode råd, som jeg selv bruger:

Man skal læse en masse historier og se, hvad andre har fundet på. Så får man selv gode idéer til sine egne historer.


Når man har skrevet noget, skal man få en anden til at læse det. Hvis der er noget, de synes er underligt eller svært at forstå, skal man måske lave det om.

Man skal beskrive ting, så læseren kan se dem for sig. Skriv ikke 'Trolden var farlig og uhyggelig'. Skriv hellere 'Trolden skar tænder af raseri, og han havde en stor økse i hånden'.

Held og lykke med skriveriet!

Hilsen Peter

Frederik Jensen , 09.03.2014

Hej Peter
Hvornår kommer Elverfolkets skæbne bind 4 den forunderlige fløjte.
Kommer der måske også en ny elver serie, den kunne handle om kronblads historie altså elvernes forhistorie.
Hilsen Frederik

Svar:
Hej Frederik
Bogen er lige udkommet. Man kan købe den i en boghandel eller på nettet, og man kan snart bestille den på biblioteket.
Det er en fin idé du har fået med elvernes forhistorie. Men der kommer nu ikke flere elverbøger lige med det samme.
Hilsen Peter

Freya, 09.03.2014

Hej Peter har du skrevet svære bøger

Svar:
Hej Freya
De fleste af mine serier er ret lette. Men jeg har også skrevet nogle bøger, der er lidt sværere, for eksempel 'Heksefuglen' og 'Varulven venter i mørket' og 'Jul på den gamle herregård' og 'Feerne fra Rosendalen'. Men de er nu ikke særlig svære at læse.
Hilsen Peter

Freya, 09.03.2014

Der er mange fra min klasse der har skrevet til dig

Svar:
Hej Freya
Ja, og det er fint. Jeg kan godt lide at svare og fortælle lidt om mine bøger.
Hilsen Peter

Karoline, 06.03.2014

Hej Peter
Jeg syntes at det er ærgerlig at der ikke kommer flere bøger i serien det fortryllede slot. Hilsen Karoline

Svar:
Hej Karoline
Det synes jeg også. Men jeg er glad for at der i hvert fald blev 12 bøger i serien.
Hilsen Peter

Cat, 06.03.2014

Hej Peter kan du ikke skrive om dyr ??

Svar:
Hej Cat
Jeg har skrevet et par bøger med enhjørninger. Og i serien 'Det fortryllede slot' får en af pigerne en hund. Og der er en abe med i serien 'Den gyldne skål'. Så nogle bøger med dyr har jeg da skrevet.
Hilsen Peter

Mai, 06.03.2014

Hej Peter
Jeg vil lige spørger om du kunne forslå en bog eller en serie til mig. Jeg læser fantasi og gyser. Jeg har også læst et par Af Josefine ottesen.

Svar:
Hej Mai
Min nye serie 'Den gyldne skål' handler om en pige fra himmelpaladset, der kommer ned på jorden for at finde en skål af guld, som blev stjålet fra hende af en troldmand. Hun får en dreng og en abe til at hjælpe sig. Den første bog i serien hedder 'Dragens dom'. En anden bog er 'Una og enhjørningen' om en pige der hjælper en enhjørning med at flygte fra nogle jægere.
Hilsen Peter

Nikoline, 06.03.2014

Hej Peter
Kan du anbefale en bog hvor der er meget spænding i for der kan jeg godt lig

K.h nikoline

Svar:
Hej Nikoline
'Heksefuglen' synes jeg selv er spændende. Og serien om 'Elverdronningens børn' der skal finde hjem gennem et fremmed land med mange farer. Og serien om 'Det fortryllede slot' med de tre piger, der kommer på eventyr i fremmede verdener.
Hilsen Peter

Inge, 06.03.2014

Hej Peter skriver du også skønlitteratur
Hilsen Inge

Svar:
Hej Inge
Jeg skriver kun skønlitteratur. For skønlitteratur er bøger med historier, man finder på. Der findes også faglitteratur. Det er for eksempel kogebøger eller bøger om ridning eller skovens planter og dyr. Dem skriver jeg ikke nogen af.
Hilsen Peter

sofia josefine vestager yrsgård brage, 06.03.2014

hvor mange bøger har du lavet??????

Svar:
Hej Sofia
Jeg har skrevet 107 bøger.
Hilsen Peter

Freja 4.a, 06.03.2014

Hej Peter kan du ikke godt lave flere bøger for dine bøger er bare så gode ?? Hilsen freja for 4.a

Svar:
Hej Freja
Dejligt at høre I kan lide mine bøger! Jeg er i gang med at skrive flere: Serien om 'Den gyldne skål' med to børn og en abe på eventyr. 'Det skøre skelet' som er en morsom gyser. Og også nogle meget lette bøger om elverne.
Hilsen Peter

Karoline, 06.03.2014

Hej Peter
Hvor mange bøger kommer der i serien sort magi? Hilsen Karoline.

Svar:
Hej Karoline
'Sort magi' er den første bog i serien om 'Det fortryllede slot'. Der er 12 bøger i den serie.
Hilsen Peter

Mark.M, 06.03.2014

Hvad er din bedste gyser?

Svar:
Hej Mark
Jeg synes selv de er gode alle sammen. Men den bedste er nok 'Heksefuglen'.
Hilsen Peter

Anton, 06.03.2014

Hej Peter hvorfor skrev du kun tre bøger i serien elverdronninges-riddere

Svar:
Hej Anton
Der er tre serier, og der er otte bøger i de to første serier, og fire bøger i den tredje. Den første serie 'Elverdronningens riddere' slutter med bog nr. 8, fordi de bliver reddet og kommer hjem til slottet. Og det samme gælder for serien med 'Elverdronningens børn', de kommer hjem i bog nr. 8, og så er den historie slut. - Derfor.
Hilsen Peter

Siff polly, 06.03.2014

Hej Peter hvad er din yndlings bog

Svar: Hej Siff polly
Jeg har læst mange rigtig gode bøger. Men skal jeg vælge en af dem, bliver det den, der hedder 'The Faerie Queene'. Det er en engelsk bog, og det betyder 'Elverdronningen'.
Hilsen Peter

Mille, 06.03.2014

Hej Peter er det sjovt at der er mange der skriver til dig ?

Svar:
Hej Mille
Ja, det bliver jeg altid glad for.
Hilsen Peter

Songoku 2, 06.03.2014

Har du nogle gyser

Svar: Hej Songoku 2
Jeg har skrevet mange gysere:
Genfærdet i den sorte karet
Heksefuglen
De døde kommer om natten
Varulven venter i mørket
Grevinden med den sorte maske

Så bare gå i gang med at gyse!
hilsen Peter

Mathilde, 06.03.2014

Kan du ikke godt lave flere heste bøger og lave en om kaniner??

Svar:
Hej Mathilde
Jeg ved ikke så meget om heste og ridning, så det kan jeg ikke skrive om. I hvert fald ikke hvis bøgerne skal være gode. Og det eneste jeg ved om kaniner, er at de er søde. Det er for lidt til en bog.
Hilsen Peter

Kamma, 06.03.2014

Hej Peter hvor mange bøger har du skrevet?

Svar:
Hej Kamma
Jeg har skrevet 107 bøger.
Hilsen Peter

Mille, 06.03.2014

Hej Peter hvor mange år er du

Svar:
Hej Mille
Jeg er 67 år.
hilsen Peter

Songoku 2, 06.03.2014

Hvad vil du forslå for en bog til mig

Svar:
Hej Songoku 2
Det kan jo være en gyser, for eksempel 'Heksefuglen' eller 'Varulven venter i mørket'. Eller den spændende serie om Katla og Knøs, der skal finde et livsfarligt sværd. Du kan læse mere om dem her på siden, lige til venstre.
Hilsen Peter

Siff polly, 06.03.2014

Hej Peter hvor mange bøger har du skrevet

Svar:
Hej!
Jeg har skrevet 107 bøger.
hilsen Peter

SONGOKU 1, 06.03.2014

Hvad vil du forslår af en bog til mig og min bror er songoku 2

Svar:
Hej Songoku
Det kan jo være en gyser, for eksempel 'Heksefuglen' eller 'Varulven venter i mørket'. Eller den spændende serie om Katla og Knøs, der skal finde et livsfarligt sværd. Du kan læse mere om dem her på siden, lige til venstre.
Hilsen Peter

Mille, 06.03.2014

Hej Peter hvor mange bøger har du skrevet

Svar:
Hej Mille
Jeg har skrevet 107 bøger.
hilsen Peter

Nikoline, 06.03.2014

Hej Peter
Jeg kan rigtig godt lig dine bøger
Hilsen nikoline

Svar:
Hej Nikoline
Det er jeg glad for at høre! Jeg skriver bøger, fordi jeg synes det er sjovt, når børn læser dem og kan lide dem.
Hilsen Peter

Noahs ark (mark), 05.03.2014

Vil du overveje at lave tegneserier

Svar:
Hej Noah
Hvis man vil lave tegneserier, skal man være en dygtig tegner. Det er jeg ikke. Så jeg nøjes med at skrive bøger.
Hilsen Peter

Freya, 05.03.2014

Hej Peter hvor gammel er du

Svar:
Hej Freya
Jeg er 67 år, og jeg begyndte at skrive bøger da jeg var 37 år.
Hilsen Peter

Anna, 05.03.2014

Hej Peter. Vi er to fra fjerde klasse som har læst Det fortryllede slot og vil gerne vide hvorfor der ikke kommer flere end 12 bøger i serien. Vi syntes det er rigtig ærgerligt og vil gerne have at du skulle skriver flere. Det ville være cool at læse om pigerne: Pind, Pop og Manke der kommer til Egypten i gamle dage og måske møder mumier og gamle legender som Cleopatra og så må du selv finde på resten.

Svar:
Hej Anna
Det er nogle rigtig gode idéer I har fået. Men desværre kommer der ikke flere bøger i serien. De skal være ret billige, for at børn vil købe dem. Men det er blevet dyrere at lave dem, så derfor måtte forlaget stoppe med dem.
Hilsen Peter

Inge, 05.03.2014

Hej Peter
Jeg ville bare høre om du skriver bøger om heste

Svar:
Hej Inge
Jeg har skrevet en billedbog der hedder 'Gudernes hest'. Den handler om en vikingepige, der bliver ven med en hest. Og jeg har skrevet et par bøger med enhjørninger. Men ikke nogen hesteserie. Jeg ved ikke så meget om ridning, så det må andre forfattere klare.
Hilsen Peter

Gustav hansen, 05.03.2014

Hej Peter
Ville høre om der snart kommer en ny i serien det for tryllede slot?

Svar:
Hej Gustav
Nej, der kommer desværre ikke flere bøger i den serie.
Hilsen Peter

Frederik Jensen , 04.02.2014

Hej Peter
Jeg har læst serien om Katla og Knøs, og jeg vil gerne høre, om der er planer om, at serien skal filmatiseres.
Hilsen Frederik

Svar:
Hej Frederik
Nej, det er der desværre ikke. Det kunne ellers være spændende. Der bliver lavet mange mange bøger hvert år, og det er kun meget få af dem, der bliver filmatiseret.
Hilsen Peter

amalie, 20.01.2014

hej peter er klasse lærer i 3.d og vi har hørt meget om sort magi

Svar:
Hej Amalie
Jeg håber I kunne lide bogen 'Sort magi'. Det er den første bog i serien om Det fortryllede slot. Og bagest i bogen står der noget om overtro fra gamle dage om magi.
Hilsen Peter

Korskildeskolen, 17.01.2014

Hej Peter!
Tager du ud på skoler og fortæller om dine bøger og dit arbejde som forfatter?
Hvad koster det at få dig ud?
Hvor kan vi henvende os?
Med venlig hilsen Eva

Svar:
Hej Eva
Jo, jeg er tit ude og fortælle om mine bøger. Og jeg kommer også gerne hos jer. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere om et forfatterbesøg til tilbudspris.
Venlig hilsen Peter

Hajnal Orban, 16.01.2014

Hello,

We were trying to find an english translation of your book, Alvenes fiende, because my son needs to read it as a school project, but we couldnt find any.

If there is an english version, could you help us with a link or a sugestion of where can we find it.

Many thanks
Hajnal Orban

Svar:
Hello Hajnal
I am sorry that I can't help you, as there is no English translation of any of my books.
Greetings
Peter G

sofie, 10.01.2014

hej peter dine bøger er for fede issær giftige planer tak fordi du har skrevet den

Svar:
Hej Sofie
Det var også sjovt at skrive bogen. Især hvor de står i køkkenet og skal ordne grøntsager. Og jeg kan også godt lide kaliffens tamme leopard.
Hilsen Peter

laura, 10.01.2014

hej peter
jeg har hørt om dine bøger
og jeg vil gerne læse dem
men jeg ved ikke hvor man kan købe dem <3

Svar:
Hej Laura
Du kan købe bøgerne i en boghandel, eller på forlaget Carlsens hjemmeside. Det vil din far eller mor sikkert gerne hjælpe dig med. Du kan også låne dem på biblioteket. Der er tolv bøger i alt i serien om 'Det fortryllede slot'.
Hilsen Peter

Casper 2a, 10.01.2014

hej peter dine børger er helt
vil seje isæer sort magi ham der
drengen han er sej

Svar:
Hej Casper
Der er også to troldmænd i bogen. Jeg sørgede for, at den ene var ond, og den anden var god.
Hilsen Peter

elona, 10.01.2014

hej peter er du meget berømt jeg synes meget godt om det fortrylet slot

Svar:
Hej Elona
Jeg synes selv det var en sjov serie at skrive, med de tre piger, der er meget forskellige, men venner alligevel.
Hilsen Peter

Vibeke klasselærer i 2A, 10.01.2014

Hej Peter

2A arbejder med boganmeldelser.
Vi har lige hørt om Sort Magi og Giftige Planer. Bagefter var vi inde på din hjemmside. Eleverne er meget interesserede; det er dejligt, at man kan læse om dit arbejde, og om hvordan du får dine ideer.

MVH 2A

Svar:
Hej 2A og Vibeke
Jeg er glad for at høre, I synes godt om mine bøger. Og hvis I vil vide noget, der ikke står på min hjemmeside, er I velkomne til at spørge her.
Mange hilsner
Peter

Valdemar , 30.12.2013

Hej Peter jeg kan godt lide serien om ridder Bjarke de er bara for seje

Svar:
Hej Valdemar
Ja, han er en sej fyr, ham Bjarke fra serien om 'Katla og Knøs'. Og så kan han også forvandle sig til en bjørn. Og han er en god ven for Knøs.
Hilsen Peter

Anne Sophie, 28.12.2013

Kære Peter
En klog bibliotekar anbefalede mig at læse Una og enhjørningen for min 6-årige datter. Og sikke en skøn læseoplevelse vi har haft sammen om den historie. Tak fordi du skrev den :-)

Svar:
Kære Anne Sophie
Tak for de pæne ord. Det er altid dejligt at høre, når nogen kan lide mine bøger. Især 'Una og enhjørningen' som jeg selv synes er en af mine mest vellykkede historier.

Poul, 14.12.2013

Hej jeg er 8 år jeg har læst mange af dine bør. Jeg er iser vild med elver dronig

Svar:
Hej Poul
Jeg er glad for at høre, du kan lide at læse mine serier om elverne. Jeg kan selv godt lide at finde på, hvad der skal ske med elverne, og skrive om det.
Hilsen Peter

Frederik, 14.12.2013

Hej Peter jeg synes at dine bør mangler dyr

Svar:
Hej Frederik
I nogle af mine bøger er der ikke nogen dyr. Men jeg har nu også skrevet mange historier med dyr.
Der er en enhjørning i de tre bøger 'Una og enhjørningen' og '*enhjørningens tårer' og 'Enhjørningen Sølvhorn'. Hunden Snefnug har en vigtig rolle i bogen 'Sort magi', og i serien om Katla og Knøs er ponyen Ædedolk en af hovedpersonerne. Og så er der mine billedbøger om 'Kasper Kanin' og 'Frøen Frede' og 'En elefant kom marcherende' og 'Gudernes hest'. Og i bogen 'Dyrenes ABC' er der 29 forskellige dyr. Men det er måske ikke den slags dyr, du tænker på?
Hilsen Peter

Valdemar, 13.12.2013

Hej Peter. Jeg har læst det fortryllende slot jeg kan godt lide dem. Er der nogen nye på vej. Hilsen Valdemar.

Svar:
Hej Valdemar
Dejligt at høre du kan lide serien om Det Fortryllede Slot. Der kommer ikke flere end de 12 bøger, der er udkommet.
Hilsen Peter

christian, 07.12.2013

Hvad hed de to dværge som smede tyrfing fra Katla og Knøs to

Svar:
Hej Christian
De hedder Ferm og Kyndig. Fern er et gammelt ord, der betyder dygtig, og Kyndig er det samme som klog. Jeg synes de navne passede godt til dem, for de er jo dygtige til at smede.
Hilsen Peter

Julie, 23.11.2013

Jeg er helt vidt med dine bøger især elver bøgerne de er så gode jeg har næsten læst den alle sammen og jeg vil godt læse den næste bog i elver folkets skæbne hilsen julie

Svar:
Hej Julie
Dejligt at høre du kan lide mine elverbøger! Den tredje bog om elverfolkets skæbne hedder 'De glemte grave'. Den er lige udkommet. Den fjerde og sidste bog hedder 'Den forunderlige fløjte', og den udkommer til marts næste år.
Mange hilsner
Peter

, 19.11.2013

Hej Peter.
Jeg har en søn på 4 år, som er helt vild med Rikke og Rokke fortællingerne - vi læser dem igen og igen :-) Jeg kunne derfor godt tænke mig at købe "Jul på den gamle herregård", men kan tilsyneladende ikke finde den hverken i butikker eller her på nettet. Måske har du et tip om, hvor jeg kunne købe bogen. Tak for fantastiske børnebøger til børn i alle aldre :-)
På forhånd tak.
Mvh Lotte

Svar:
Hej Lotte
Bogen er ikke længere i boghandlen, desværre. Men jeg har selv et lille lager. Du er meget velkommen til at købe en. Send en mail til pgotthardt@stofanet.dk så kan vi aftale nærmere.
Venlig hilsen
Peter

Linus Weyde Myllerup, 8 år., 17.11.2013

Hej Peter.
Jeg har læst alle bøgerne om elverdronningens riddere og børn, og jeg har også læst de to bøger om elverfolkets skæbne, men hvornår udkommer nr. 3 og 4? Jeg er SÅ spændt. Bor du i København? Det kunne være rigtig sjovt at møde dig, vil du komme på min skole og fortælle om at være forfatter? Jeg går i anden klasse på Sortedam skole på Østerbro. Kh Linus

Svar:
Hej Linus
Dejligt at høre du kan lide mine elverbøger. Bind 3 hedder 'De glemte grave' og er lige udkommet. Bind 4 hedder 'Den forunderlige fløjte' og udkommer i marts 2014.
Jeg tager tit ud til skoler og fortæller om mine bøger. Det kunne også være sjovt at besøge din klasse. Prøv at tale med jeres klasselærer om det. Hvis hun eller han synes om idéen, kan hun/han skrive til min mailadresse pgotthardt@stofanet.dk .Så kan vi sagtens aftale et besøg.
Mange hilsner
Peter

Birgit Bruun Eriksen, 12.11.2013

Kære Peter.

Min datter Maika er vild med dine bøger, - hun har på ingen tid læst de fleste af dine serier. Hun skal holde et oplæg i sin klasse i december, og emnet; det er dig & dit forfatterskab! :-)

Jeg ville gerne give hende nogle af dine bøger i julegave, f.eks. "Enhjørningen Sølvhorn", "Feerne i Rosendalen" og "Grevinden med den sorte maske". Det er dog kun førstnævnte jeg kan finde på nettet, - ved du, hvor jeg ellers kan være heldig at finde dine bøger?

På forhånd 1000 tak for hjælpen.

Mvh. Birgit Eriksen

Svar:
Kære Birgit og Maika
Det var da en rigtig god idé med en julegave. 'Feerne' og 'Grevinden' er ikke længere i handelen, men jeg har stadig en stak eksemplarer. Hvis du er interesseret, så send mig en mail pgotthardt@stofanet.dk så vi kan aftale nærmere.
I kender måske serien 'Det fortryllede slot' som stadig er i handelen. Ellers er der en helt ny serie på vej, 'Den gyldne skål'. Første bind er lige udkommet. Man kan nu se den på min forside.
Mange hilsner Peter

Frejas mor, 02.11.2013

Hej Peter.
For det første vil jeg sige, at det er fantastisk du giver dig tid til at svarer alle børnene herinde.
Freja er rigtig glad for vi kan se at Arnold Busck har fået de glemte grave. Så ved vi hvad de næste 2 dage skal bruges på. Men hvad så! Så skal vi vente til marts :0)
Nåh men mit spørgsmål: jeg kan se at du har udgivet Ridderen af det røde Hyben. Forstår jeg det ret, at det er første ud af en serie ?
Det ville nemlig være en oplagt julegave og noget hun kunne begynde at samle på.
Pft.
Hilsen Tina

Svar:
Hej Tina og Freja!
God fornøjelse med bind 3. Det fjerde og sidste bind i serien hedder 'Den forunderlige fløjte'. Bogen udkommer i marts 2014, for den skal først illustreres, tilrettelægges og trykkes. Så I er nødt til at vente. Men jeg kan jo godt røbe, at det ender godt for elverne.
'Ridderen af det røde hyben' er den første bog i en ny serie, hvor der er mindre tekst, men til gengæld illustrationer på hver side. Den foregår også i elvernes land, men med helt nye personer. Den næste bog hedder 'Troldkvinden Sorte Ravn' og er under forberedelse. I må have god fornøjelse også med ridder Agern og hans kæreste Hyben.
Mange hilsner
Peter

Freja 7 år, 09.10.2013

Hej Peter.
Jeg venter rigtig meget på at den glemte grav kommer. Det er hårdt at vente. Først ventede jeg på det forstenede hjerte og nu skal jeg vente igen. Øv kom nu....
Du er rigtig god.
Hej fra Freja

Svar:
Hej Freja
Det varer ikke så længe. Jan er færdig med at tegne, og bogen skal trykkes nu. Den udkommer om en måneds tid. Og den kommer for resten til at hedde 'De glemte grave'. (Der er nemlig to). Den sidste bog hedder 'Den forunderlige fløjte' og den skal komme i marts måned 2014.
god fornøjelse!
hilsen Peter

Kate Gondolf, 30.09.2013

Til Peter Gotthardt
Jeg kommer fra skolebiblioteket på Munkekærskolen, Solrød Strand. Jeg vil høre om du vil/kan komme ud på vores skole i foråret 2014 og fortælle om dit forfatterskab til vores 4 fjerde klasser i forbindelse med læselyst?
Venlig hilsen
Kate Gondolf, Munkekærskolen, Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød Strand

Svar:
Hej Kate
Det vil jeg meget gerne. Hvis du sender en mail til pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
Mange hilsner
Peter

mette wagner, 05.07.2013

Hej Peter
Mine børn på 6&8 er vilde med feerne i rosendalen, findes der en fortsættelse af dem? Vi har lige opdaget dit univers, hvilke af dine andre bøger egner sig til børn i den aldersgruppe?
Vh. Mette,Emma og Ida.

Svar:
Hej Mette, Emma og Ida!
Der er desværre ikke flere bøger om de syv feer. Men jeg kan foreslå 'Hemmeligheden om tandfeen'. Hun er også en fe, og Emma og Ida har jo lige alderen. Ellers er der serien 'Det fortryllede slot' om tre veninder på eventyr. Mine serier om elverne passer også godt til den alder, og der er både spænding og lidt kærlighed. Og til jul var det måske en ide med 'Jul på den gamle herregård' (24 kapitler), som jeg selv synes er en af mine mest vellykkede bøger.
God fornøjelse!
Mange hilsner Peter

Eva Olsen, 24.06.2013

Kære Peter.

Jeg har en datter på 9 år, som har været svær at få i gang med at læse. Nu virker det omsider til, at hun er faldet for dine bøger i serien Det Fortryllede Slot.

Jeg bemærker, at flere på din hjemmeside nævner, at nogle af dine bøger er udgået fra forlag. Jeg vil blot gøre opmærksom på, at man kan prøve www.antikvariat.net, hvor man over nettet kan købe bøger fra antikvariater i Skandinavien.

Mvh. Eva

Svar:
Kære Eva
Det er skønt at høre, at mine bøger kan sætte noget i gang hos børnene. Det er også meningen med dem. - Og ja, antikvariat.net er godt. Der har jeg selv flere gange fundet bøger, jeg stod og manglede.
Mange hilsner
Peter

Claes Cristian freisleben Hansen, 15.06.2013

hej petter godtthard. jeg er
8 år. og kan ret godt lide at
læse. og især dine bøger er gode
alle i min klasse har lavet
en læse kontrakt med min lærer. og hvis man går ind og kigger på min læse kontrakt så har jeg
næsten kun læst dine bøger. jeg
har læst omkring 2000 sider af dine bøger. jeg har læst serien
det fortryllede slot og er næsten færdig med elver droningens ridder. og mig og min
mor har lånt mange forskelige børg som du har skrevet, på bibloteket. hvis vi ser nogen af dine bøger så siger jeg til min mor at vi skal have dem. du
er bare verdens bedste forfatter syndes jeg jeg kan næsten ikke lade være med at læse dine bøger. de er bare fantatiske.

Svar:
Hej Claes!
Tusind tak for dit flotte brev. Det er rigtig dejligt at høre, du er så glad for mine bøger. Min næste bog bliver nummer hundrede, så du har stadig nogle til gode! Rigtig god fornøjelse med dem.
Mange hilsner
Peter

amelie , 04.06.2013

Hvor kommer dine idere enlig fra

Svar:
Hej Amelie!
Mine idéer kommer mange steder fra. Jeg læser mange bøger og ser mange tv-serier. Når der er nogle ting, jeg kan lide, så får jeg lyst til at lave noget af samme slags. Når jeg så har ting nok, laver jeg om på dem og blander dem sammen, så det bliver min egen historie. Det er lidt som at bage en kage: man bruger mel og sukker og æg og alt muligt, men det ender med at blive helt anderledes og helst lækkert. Jeg får også idéer fra noget jeg selv ser eller oplever, og så bruger jeg det i en historie.
Mange hilsner
Peter

Victor, 30.05.2013

Kender du endlige dragon Ball z

Svar:
Hej Victor
Jeg har læst et par af hæfterne, men ikke ret mange. Der er også en tv-serie, som jeg ikke har set. Men jeg har læst nogle af de bøger, som tegneren har fået idéer fra.
Hilsen Peter

Victor, 30.05.2013

Hej jeg er 11 og skal skive lidt om en af mine ynglings forfatter håber at du vil skive lidt som svar inden 31 maj 2013

Svar:
Hej Victor
Prøv at klikke på feltet til venstre, 'Om mig selv og mine bøger'. Der står en del om mig, som du sikkert kan bruge. Et par ting mere: Jeg er 66 år og bor i Helsingør. Jeg kan godt lide at cykle lange ture og skrive bøger og se kinesiske tv-serier og lege med vores kat. Er der noget mere du godt vil vide, så skriv lige igen, hvad det er. Og så kan jeg jo lige fortælle dig, at når min næste bog udkommer, har jeg skrevet 100 bøger.
Hilsen Peter

Mathias, 26.05.2013

Hej Peter
Jeg elsker din bøger og har læst hele elverdronningens ridder-serien. Nu skal jeg i gang med elverdronningens børn - og så venter jeg spændt på de nye bøger om elverfolkets skæbne.
Det er virkelig nogle gode bøger, du skriver.
Hilsen Mathias 9 år

Svar:
Hej Mathias
Jeg er rigtig glad for at høre, at du kan lide mine bøger. Du kan også en gang prøve at læse min serie der hedder 'Katla og Knøs'. Den er lige så god som elverbøgerne, synes jeg selv, bare på en anden måde.
Hilsen Peter

Grete, 22.05.2013

Hej Peter.
Jeg er 9 år og har læst serierne om elverdronningens børn og riddere. ved du allerede nu, hvornår de næste 3 bøger i elverfolkets skæbne udkommer? Jeg glæder mig til at komme videre med serien.
Hilsen Grete

Svar:
Hej Grete!
Jeg er glad for at du kan lide mine elverbøger. Hvis ikke der sker noget uventet, skal bind 2 komme til august, bind 3 til november og bind 4 til marts næste år.
Mange hilsner
Peter

rasmus larsen 10 år, 11.05.2013

hej peter. jeg synes at din serie om elverdronningens ridder er sændende, at de er på vej hjem fra skyggekongens rige. dine anden serie om elverdronningens børn. mvh rasmus larsen 10 år.

Svar:
Hej Rasmus!
Det er dejligt at høre, at du kan lide serien om ridderne. Jeg håber du også bliver glad for serien om elverdronningens børn.
Hilsen Peter

Turid Madsen , 16.04.2013

Hej Peter Gotthardt.
Min snart 7årige søn, og jeg har fulgt meget interesseret og spændt med i Jagten på Mesterbogen og Mesterbogen på afveje. I dag sluttede det sidste kapitel i bog nr.2. Jeg har søgt og søgt på nettet efter bog 3 Truslen fra mesterbogen, men den er udsolgt og udgået overalt. Har du en på lager så vi kan få nysgerrigheden stillet med, hvad der sker med Mikkel og Jordbær? Ellers tak for en fantastisk medrivende historie der fanger små såvel som store. Mvh. Turid, og sønnen Cilas

Svar:
Hej Cilas og Turid
Dejligt at høre I kan lide mesterbøgerne! Jeg har et lille restlager af bind 3. Hvis du sender mig en mail på pgotthardt@stofanet.dk kan vi aftale nærmere.
mange hilsner Peter

Lene 79, 16.04.2013

Hei Peter Gotthardt. Jeg er fra en liten by i Norge og har en sønn på 8 år som elsker å lese. Han leser hver kveld og etter vi oppdaget dine bøker er han helt oppslukt i ditt univers. Nå holder han på med Katla og Knøtten, men vi har møtt på et problem: vi får ikke tak i de tre siste bøkene i serien. Så vi lurer på om de er utgitt i Norge?
Vennlig hilsen Lene og min sønn Vetle Elias.

Svar:
Hei Elias og Lene!
De tre siste bøkene er ikke utgitt endnu. Men de kommmer. Det er Front Forlag (www.frontforlag.no) der står for det. Kanskje I kan spørre forlaget, når de tre bøkene er klar?
mange hilsner Peter

matthew, 11.04.2013

tak for rådet

ida, 11.04.2013

hej Peter tak for dit råd

matthew, 11.04.2013

hej peter hvilken nogle bøger synes du jeg skal læse jeg vil nemlig begynde at læse bøger du har lavet

Svar:
Hej Matthew!
Der er mange, der kan lide mine serier om elverne. De hedder 'Elverdronningens riddere' og 'Elverdronningens børn'. Der er også en sjov serie om drengen Mikkel og hans eventyr. Den første bog hedder 'Jagten på mesterbogen'. Hvis du kan lide noget med vikinger og fare, så er der masser i serien 'Katla og Knøs'. - Du kan læse mere om de serier ude til venstre her på siden.
Mange hilsner Peter

christine, 11.04.2013

hej jeg er stor fan jeg har læst alle dine bøger

Svar:
Hej Christine!
Det er flot at du har læst så mange bøger. Og jeg er rigtig glad for at du kan lide dem.
Mange hilsner Peter

ida, 11.04.2013

hej Peter jeg har læst alle bøger i serien det fortryllede slot og jeg ved rigtig hvad jeg nu skal læse har du et bud på en serie du selv har skrvet

Svar:
Hej Ida!
Du kan prøve at læse mine serier om elverne. De er lige så lette som slot-serien. Den første serie hedder 'Elverdronningens riddere'. Den handler om elvernes dronning og hendes riddere, men dem man hører mest om er drengen Hassel og pigen Nellike, der bliver kærester. Den næste serie hedder 'Elverdronningens børn'. Den handler om dronningens datter Følfod og hendes venner, der kommer ud på en lang og farlig rejse. God fornøjelse!
Mange hilsner Peter

Andreas, 03.04.2013

Hej Peter. Jeg har læst de 5 første af Elverdronningens børn. Hvornår kommer Den døende dal? Jeg glæder mig nemlig. De er rigtig gode. Hilsen Andreas, 9 år.

Svar:
Hej Andreas!
Dejligt at du kan lide mine bøger. 'Den døende dal' er udkommet. Og det er bind 7 og 8 også, de hedder 'På liv og død' og 'Den sidste rejse'. Og så er jeg lige begyndt på en ny serie, hvor man hører mere om Følfod og hendes venner. Serien hedder 'Elverfolkets skæbne', og det første bind hedder 'De jernklædte krigere'. Så der er nok at gå i gang med. God fornøjelse!
Hilsen Peter

Thøger Finderup Ipsen, 26.03.2013

Hej Peter

Jeg er 7 år, og jeg er lige blevet færdig med sidste bind i Det fortryllede slot. Det er de bedste bøger jeg har læst, og jeg kunne godt tænke mig at læse flere bøger af den slags. Er der andre af dine bøger, du tror kunne være noget for mig?

Hilsen
Thøger

Svar:
Hej Thøger!
Ja, der er flere andre serier, du sikkert også kan lide. Der er to serier om elverne, de hedder 'Elverdronningens riddere' og 'Elverdronningens børn' Og så er der serien om 'Katla og Knøs' Du kan læse mere om dem her på hjemmesiden.
God fornøjelse!
Mange hilsner
Peter

jesper alex larsen, 12.03.2013

Hej Peter, Kan jeg købe Jul på den gamle herregård direkte hos dig? Min datter lånte den på biblioteket, men den er desværre blevet væk.
mvh Jesper

Svar:
Hej Jesper
Ja, jeg har nogle eksemplarer til salg. Men hvis jeg forstår dig rigtigt, vil I bruge det til biblioteket som erstatning for et bibliotekseksemplar, der er blevet væk. Det kan ikke altid lade sig gøre. De fleste biblioteker skal have kontant erstatning af hensyn til regnskabet. Så spørg først biblioteket, om de vil modtage en bog som erstatning. Hvis det er i orden (eller hvis I selv vil have bogen til evig arv og eje) så send en mail til pgotthardt@stofanet.dk Så kan vi aftale pris og forsendelse.
mange hilsner
Peter

Hej Peter
Hvornår kommer fortsættelsen til Elverdronningens børn? For jeg glæder mig meget til at læse mere.
Du skriver gode bøger som er rigtig spændende.
Kærlig hilsen Alfred 8 år

Svar:
Hej Alfred!
Jeg er glad for at du kan lide mine bøger. Den næste bog om elverne skal snart trykkes. Jeg har lige set Jan Kjærs meget flotte forside. Bogen hedder 'De jernklædte krigere' og er nok klar om en måneds tid.
Mange hilsner
Peter

Line, 30.12.2012

Hej Peter Gotthardt. Du er min yndlingsforfatter og jeg har feks læst heksefuglen og det fortryllede slot. Jeg synes at dine bøger er spændende og gode og jeg har lyst til at læse mange flere af dine bøger.
Mange hilsener
Line Bodeholt 8 år

Svar:
Hej Line!
Det er rigtig dejligt at høre. Tak for det. Jeg har efterhånden skrevet 50 bøger, foruden billedbøgerne, så du har stadig en del til gode.
Mange hilsner
Peter

Rose 8 år, 28.12.2012

Hej peter
jeg har læst dine bøger om elverdronningens børn og jeg synes de er rigtig gode hilsen rose

Svar:
Hej Rose
Det er jeg rigtig glad for at høre. Du kan også prøve at læse nogle af bøgerne i serien om 'Det fortryllede slot'. Dem er der også mange, der godt kan lide.
Mange hilsner
Peter

Mille, 17.12.2012

Kære Peter,

Jeg har mange gode barndomsminder fra højtlæsningsstunder med "Finn og hans mænd og den røde heks" - og tak for det! Nu vil jeg gerne finde et eksemplar til min søn, og er kommet til kort. Jeg kan simpelthen ikke købe den nogen steder. Alt udsolgt. Kan du evt. henvise til et sted, hvor man kan opstøve et eksemplar? Vh Mille

Svar:
Kære Mille
Ja, det er nogle herlige røverhistorier. Jeg har faktisk et enkelt reserveeksemplar, som du kan købe. Send en mail til pgotthardt@stofanet.dk , så vi kan aftale nærmere.
Hilsen Peter

Dennis, 16.12.2012

Hej Peter
Jeg synes at din seneste serie Katla og Knøs er fantastisk jeg læser mange af dine bøger og jeg har anskaffet mig den sidste og har hørt at du er i gang med ny serie glæder mig til at læse den næste år når den ud kommer ps elsker dine bøger

Svar:
Hej Dennis!
Dejligt du kan lide mine bøger. Du kan jo også prøve at læse nogle af mine gysere, for eksempel 'Grevinden med den sorte maske', hvis du ikke allerede kender den. Dem tror jeg også du vil kunne lide.

Hilsen Peter

Mingus Hall, 8 år, 15.12.2012

hej peter
jeg er vild med elverdronningens riddere
og elverdronningens børn jeg læser 1-2 hver dag. hvornår tror du elverfolkets skæbne kommer?
KH.Mingus

Svar: Hej Mingus
Vi er i fuld gang med første bind af den nye serie. Jeg har skrevet teksten, og Jan Kjær er ved at tegne illustrationer og har allerede lavet en superflot forside. Bogen er færdig om et par måneder, men helt hvornår ved jeg ikke endnu.
Mange hilsner
Peter
ps. Dit flotte foto forsvandt desværre i den nye udgave af hjemmesiden.

sebastian og dennis, 20.11.2012

skriv flere katla og knøs bøger
kom nu! ps elsker dinne bøger

Svar:
Hej Sebastian og Dennis!
Serien om Katla og Knøs slutter med bind otte, som lige er kommet. Så er historien om dem ikke længere. Men jeg starter på en ny serie, der hedder Fem og Morgengry. Den handler også om en dreng og en pige, der kommer ud på eventyr. Det første bind kommer til næste år.
Mange hilsner Peter

Maiken og Laura, 15.11.2012

Dine bøger er fantastiske.De kunne ikke blive bedre elsker dem elsker dem<3 :-)

Svar:
Hej Maiken og Laura!
Det er rigtig dejligt at høre. Jeg håber at den nye serie om elverne bliver lige så fantastisk. Det prøver jeg i hvert fald på.
Mange hilsner
Peter

Elin 7 1/2 år, 04.11.2012

Hei,
Jeg har lest katla og knøtten jeg har lest de tre første bøkene. Og elsker å lese de.jeg gleder meg til nummer 4 er oversatt til norsk.
Hilsen Elin

Svar:
Hei Elin!
Jeg er glad for at du kan lide mine bøger. Der er otte bøger i serien, og de skal alle sammen komme på norsk. God fornøjelse!
Mange hilsner
Peter

laurits, 27.10.2012

hej peter jeg har læst til nummer fem af dine bøger om elverdroningens børn. jeg synes de er gode.
Hvorfor har du skiftet tegner midt i det hele?

hilsen laurits

Svar:
Hej Laurits!
Jan Kjær tegnede til de første fire bøger, men så havde han desværre ikke tid mere. Heldigvis fik forlaget fat på de to dygtige tegnere Peter Snejberg og Magnus Værness til de fire sidste bind i serien. De har blandt andet lavet rigtig flotte forsider til bind 7 og 8, som du kan se et andet sted på hjemmesiden.
Mange hilsner Peter

Jonathan pettersson Schmidt, 04.10.2012

Hej Peter min morfar er din fætter, han hedder Tom. Jeg har læst alle 8 bøger elverdronningens riddere. de er rigtig gode.hilsen Jonathan.

Svar:
Hej Jonathan!
Ja, verden er lille, som man siger. Du må hilse min fætter Tom mange gange fra mig, når du ser ham.
Når du kan lide elverridderne, skulle du også prøve at læse den næste serie om elverne. Den hedder Elverdronningens børn.
Mange hilsner Peter

Sebastian, 03.10.2012

Elsker dine bøger med Katla & Knøs. Jeg læser hver aften og er blevet helt bidt af historen. Jeg glæder mig til at læse 7. bog. Men hvornår udkommer den sidste bog?
Hilsen Sebastian

Svar:
Hej Sebastian!
Den sidste bog hedder Lysets magt. Jeg er færdig med at skrive historien, og Tommy har lavet en superflot forside. Bogen er ved at blive trykt og udkommer engang i efteråret. Mere nøjagtigt kan jeg ikke sige det.
Mange hilsner Peter

Nicoline, 03.10.2012

Hej Peter jeg kan godt lide dine bøger. har du over vejet at skrive kærligheds romaner?
Mvh
Nicoline

Svar:
Hej Nicoline!
Der er altid lidt kærlighed med i elverbøgerne. Men en rigtig kærlighedsroman må andre forfattere hellere skrive. Det er de nok bedre til.
Hilsen Peter

clara, 03.10.2012

hej peter gotthardt
jeg synes du ser godt ud. du er rigtig god til at lave bøger. k.h clara

Svar:
Hej Clara!
Tak for de pæne ord.
Hilsen Peter

Alicia, 03.10.2012

Jeg kan virkelig godt lide dine bøger, især: Hemmeligheden om Tandfeen... Mvh. Alicia

Svar:
Hej Alicia!
Det var rigtig sjovt for mig at skrive den bog. Da jeg var barn, kendte ingen noget til tandfeen. Så jeg måtte læse om hvordan tandfeen kom til Danmark, og spørge folk, hvad de vidste om hende.
Hilsen Peter

laura, 03.10.2012

du er en god god rigtig god forfatter, jeg elsker alle dine historier. i love you.

Svar: Hej Laura!
Tak for de pæne ord.
Hilsen Peter

Frederik, 03.10.2012

Jeg synes at Una og enhjørningen er rigtigt god
Hilsen frederik

Svar: Hej Frederik!
Jeg synes også selv, at det er en af mine bedste bøger.
Hilsen Peter

Gustav Werk, 02.10.2012

Hej, jeg er i gang med den syvende bog af Elvedrønningens børn. Hvornår udkommer den sidste bog? Jeg kan ikke vente! !!!!!!
:-D

Svar: Hej Gustav!
Bogen hedder Den sidste rejse. Den er ved at blive trykt nu og udkommer nok om et par uger. Mere nøjagtigt kan jeg ikke sige det.
Mange hilsner
Peter

Noah & Andrea, 01.10.2012

Kære Peter
Vi har læst de syv bøger om Elverdronningens børn og kan næsten ikke vente til at læse den sidste nr.:8!!!
Hvornår er den færdig.
Kh Noah & Andrea (7 & 9 år)

Svar: Kære Noah og Andrea!
Bogen hedder Den sidste rejse og både tekst og tegninger er færdige. Bogen er ved at blive trykt og er nok klar om en lille måneds tid.
Mange hilsner Peter

Egon, 30.09.2012

Hej!

Jag gillar Alvdrottningens riddare. Kommer Alvdrottningens barn att översättas till svenska? Jag hoppas det!

Hälsningar från Egon.

Svar: Hej Egon!
Kul att du tycker om mina böcker. Jag vet inte, om Alvdrottningens barn kommer att översättas. Du får fråga förlaget:
B. Wahlströms Bokförlag
Box 6630, 113 84 Stockholm
Många hälsningar
Peter

Ida Sofie Egeberg, 23.09.2012

Hej Peter. Jeg har læst hele serien om Elverdronningen riddere og mangler kun 7 og 8 i Elverdronningens børn. Jeg glæder mig til at Den sidste rejse kommer. Kh Ida på 9 år p.s det er godt du har skrevet mange bøger for jeg læser minimum 1 om dagen i elverserierne.

Svar: Hej Ida!
Sikke du læser! Flot. Hvis du kommer til at mangle læsestof, kan du jo prøve et par af mine andre serier - Det fortryllede slot 1-12 og Katla og Knøs 1-8. Jeg synes selv de er lige så gode som elverbøgerne, bare på en anden måde.
mange hilsner Peter

Alexander, 23.09.2012

jeg elsker dine elver dronningen fra den første
til den siste

Svar: Hej Alexander!
Dejligt at høre. Så vil du sikkert også kunne lide den nye elverserie. Den hedder Elverfokets skæbne, og det første bind kommer efter nytår.
mange hilsner Peter

Paula platz, 21.09.2012

Jeg syntes elver bøgerne er vierkelig gode. Jeg har lest alle dem du har lavet intil vidre. selvom jeg ikke kan lide blod er det okey med en lille smule. Biledderne er rigtig flotte. Og jeg gleder mig til at 8. af elverdronningens børn kommer :)

Svar: Hej Paula!
Dejligt at høre du kan lide elverserien. Du kan roligt glæde dig til bind 8, for der flyder ikke noget blod. Det er farligt på en anden måde, men mon ikke elverne klarer at komme hjem.
mange hilsner Peter

Natasja, 14.09.2012

Hej
Verdens bedste bøger kommer fra dig

Svar: Hej Natasja
Tak for de ord. Det er jeg rigtig glad for at høre. Så må jeg gøre mig umage for at mine næste bøger bliver lige så gode.
Hilsen Peter

kim h, 31.08.2012

hej nu har jeg få dig på min hjemmesig une book and audiobook 1 og kan jeg få dit list så tak til din sig og nu skive jeg os om de bøger jeg købe elle få så der sker mas nyt hel tid her på
my website here http://www.123hjemmeside.dk/autographs

Svar: Hej Kim
Det lyder spændende. Jeg skriver en hilsen til dig på din hjemmeside.
Peter

william, 26.08.2012

Hej Peter
Er Katla og knøs bind 7 udkommet ?

Svar: Hej William
Ikke endnu, men snart. Den er ved at blive trykt og udkommer nok om en måneds tid.
hilsen Peter

Mathilde, 20.08.2012

Hej Peter
Hvor lang tid har du været forfatter.

Svar: Hej Mathilde
Min første bog hed Finn og hans mænd og den røde heks, og den udkom i 1984. Så jeg har skrevet bøger i 29 år.
Hilsen Peter

Mathilde, 19.08.2012

Hej Peter jeg har lige læst Heksefuglen.
Jeg synes den var helt vildt spændene.
Du er verdens bedste forfatter.

Svar: Hej Mathilde
Det er jeg glad for at høre. Du kan jo også prøve at læse de to bøger, der hedder Varulven venter i mørket og Grevinden med den sorte maske. De er også meget spændende, synes de børn, der har læst dem.
Mange hilsner Peter

Jacob, 19.07.2012

Hej Peter hvor mange bøger i alt har du udgivet? Hilsen din største fan

Svar: Hej Jacob!
Jeg er glad for at du kan lide mine bøger. Med den sidste nye bog, nr. 7 om elverdronningens børn, har jeg fået udgivet 92 bøger. Og der kommer snart to bøger mere om den magiske falk, og den sidste bog om elverbørnene, og de to sidste bøger i serien om Katla og Knøs. Til næste år begynder jeg på en ny elverserie, som skal hedde Elverfolkets skæbne.
Mange hilsner
Peter

sofie nielsen, 06.07.2012

hej peter hvorfor er du forfatter

Svar: Hej Sofie!
Jeg er glad for at høre, at du kan lide mine bøger om elverne og de tre piger på slottet. Jeg er forfatter, fordi jeg synes det er spændende at finde på historier og skrive dem, så de bliver så gode som muligt. Især hvis der så er nogle børn, der læser dem og kan lide dem.
Mange hilsner Peter

sofie nielsen, 06.07.2012

hej peter jeg kan rigtig godt lig din bøger elverdronningens riddere og det fortryllede slot

sofie , 06.07.2012

bøgerne er rigtige gode

Sean Møller, 24.06.2012

Hej Peter!
Jeg er MEGET glad for dine bøger, du skriver rigtig mange gode bøger for drenge.
Jeg vil spørge hvornår du tror at Katla og Knøs nr. 7 De levendes land og nr. 8 Lysets magt udkommer?
Mange Hilsner Sean

Svar: Hej Sean!
Herligt at høre du kan lide mine bøger. Det er meningen, at Katla nr. 7 skal komme efter sommeren, og nr. 8 sidst på året.
Mange hilsner Peter

camilla ørum, 09.06.2012

hej vi er fire piger der godt kan lide dine bøger om elverdronninges børn, vi venter alle på den syvende bog.Er du i gang med at skrive den? Vi venter spændte.

Svar: Hej Camilla og jer andre!
Den syvende bog hedder På liv og død. Den er færdig og udkommer på fredag 15 juni. Den ottende bog hedder Den sidste rejse. Jeg har skrevet teksten, og nu skal tegnerne til at lave illustrationer. Den bog udkommer til efteråret. Og til næste år starter en ny serie om elverne. Den skal hedde Elverfolkets skæbne.
Mange hilsner Peter

Emil, Nicolai og Victor, 23.05.2012

hej vi er stor fans af dine bøger.
Vi syntes elverdronningens ridder/børn

Svar: Hej alle tre!
Dejligt at høre I kan lide elverbøgerne. De to sidste bind om elverbørnene kommer i år. Til næste år starter der en ny serie om elverne. Den kommer til at hedde Elverfolkets skæbne.
Hilsen Peter

Ida 11 år., 29.04.2012

Hej peter. Jeg har lige læst den bog der hedder Una og enhjørningen. Jeg ville bare vide og der kommer en nr. 2 eller det bare er den ene bog?

Svar: Hej Ida
Der er kun den ene bog om Una, og der kommer ikke flere. Men jeg har skrevet to andre bøger om enhjørninger. De hedder Enhjørningen Sølvhorn og Enhjørningens tårer.
Hilsen Peter

Jacob 11 år, 26.04.2012

Jeg har læst den døende dal og jeg synes den er rigtig god. Venter spændt på
Den næste

Svar: Hej Jacob
På liv og død er ved at blive trykt nu, så den er klar om en måneds tid. Peter Snejbjerg og Magnus Værness har lavet en super flot forside til bogen.
Hilsen Peter

Jacob 11 år, 24.04.2012

Hej Peter hvorfor tegner jan Kjær ikke i den døende dal?

Svar: Hej Jacob
Jan har rigtig travlt med at skrive og tegne sine egne bøger, så han havde ikke tid til elverserien mere. Heldigvis fik vi fat på to andre dygtige tegnere, så serien kan komme flot i havn.
Hilsen Peter

Katrine , 15.04.2012

Hej igen Peter præcis hvornor udkommer 7eren i elver dronningens børn kh Katrine

Svar: Hej Katrine
Det kan jeg desværre ikke sige præcist. Bogen skal først trykkes, og det har jeg ikke noget at gøre med. Mit bedste bud er om to måneder.
Hilsen Peter

Katrine, 09.04.2012

Hej glæder mig sådan til at du får lavet på liv og død. har læst elverdronigens ridere og elsker dine bøger kh Katrine

Svar: Hej Katrine
Det varer heller ikke så længe, før bogen udkommer. Jeg har set tegningerne til den, de er meget flotte. Dejligt at høre du kan lide mine bøger!
mange hilsner Peter

Rikke Pedersen, 27.03.2012

Hej Peter.
Min datter læser med stor iver serien om Elverdronningens børn. Men jeg kan ikke finde omtale af bog 6 den døende dal på din hjemmeside.
Vi glæder os til at høre hvordan det går Følfod, Brombær, Anemone og de andre.
Med venlig hilsen, Rikke

Svar: Hej Rikke. Bogen er lige udkommet, så jeg præsenterer den snarest. Som I måske ved, kommer der to bind mere, inden Følfod og hendes venner når hjem. Og derefter planlægger en ny serie, som nok skal hedde Elverfolkets skæbne.
Mange hilsner Peter

Anne Marie Engell-Kofoed, 04.03.2012

TAK for fine bøger. TAK for et virkeligt godt kursus i Horsens den 2/3 12. Det gav lyst til at fordybe sig endnu mere. Hilsen Anne Marie

Svar: Tak i lige måde. Jeg er altid glad for at kunne fortælle om mine bøger og hvad der ligger bag dem.
Mange hilsner Peter G.

Anna, 28.02.2012

jeg har læst nogle af bøgerne om det fortryllede slot. men vor mange er der?

Svar: Hej Anna
Der er tolv bøger i alt i den serie. Den sidste hedder Troldenes dal.
Hilsen Peter

August, 03.02.2012

Ja fks hvordan du kom på ideerne og indholdet og alt sådan noget hvorfor du skriver om det her. og så Hvordan har du det med at dine forældre er meget bedre end de andre forfatteres

Svar: Om Dødens dronning:
Jeg fik idéen fra den nordiske mytologi, om verdenstræet Yggdrasil, der vokser på jorden med rødderne i underverdenen og når op til himlen. Hvad hvis nogen er dumme nok til at fælde det? tænkte jeg. Det blev så til en historie om nogle mennesker, der rydder naturen for at få bedre plads til sig selv, uden at vide hvor farligt det er. Og så passede det jo godt sammen med Yggdrasil, at nogle af de nordiske guder er med i bogen. Jeg syntes det var sjovt med en flok guder på en ganske almindelig campingplads. At de to børn overlever verdensbranden, stammer også fra mytologien.

Om Grevinden med den sorte maske:
Idéen fik jeg på et museum i Italien. Museet var et gammelt palads med en tilmuret dør. Jeg forestillede mig, at der var noget farligt bag døren, siden den var muret til. Et genfærd måske? Senere så jeg en statue af en helgen med et barn i armene, og en kilde med vokslys ude i skoven. Meget malerisk og italiensk. Idéen til genfærdet fik jeg ved at læse om de mange onde og brutale adelsfruer fra gamle dage. Så var det bare at tilsætte en dansk familie på bilferie for at få en gyser om en pige, der bliver indfanget af det onde, men slipper fri til sidst.

Hvorfor jeg skriver:
Mine bøger handler om noget, der optager mig, og som jeg synes er spændende. Og så skal det også være noget, som læserne har lyst til at høre om.

Gode forældre:
Jeg skrev i Palles Gavebod, at jeg havde gode forældre. Det betød naturligvis ikke, at andre forfattere har mindre gode forældre. Det ved jeg ikke noget om. Jeg mente bare, at det er en stor fordel for en forfatter at have en bred horisont og kende noget til mange forskellige ting. Og der er jo mest forældrene, der kan sørge for, at deres børn får nogle gode oplevelser.
Jeg håber du kan bruge dette.
Held og lykke med din fremlægning!
mange hilsner
Peter

August, 03.02.2012

Hej det mig igen. der er nemlig noget om nogle bestemte bøger der er fks. Dødens Dronning og
Grevinden med den sorte maske Hvis du måske ville svare på nogle få spørgsmål?

Svar: Hej August
Ja, bare spørg. Er det noget bestemt, du vil vide om dem?
Peter

Jacob Steinsøe 11 år, 02.02.2012

Jeg glæder mig meget til den 6. i elverdronningens børn bogen. venter spændt på den

Svar: Hej Jacob
Bogen kommer nok om en måneds tid, og den hedder Den døende dal.
Mange hilsner
Peter

Jacob Steinsøe 11 år, 30.01.2012

Hej Peter vil der muligvis komme flere serier om elverne. F.e.k elvernes historie. Nå hvad jeg kunne godt tænke mig at vide det.

Svar: Hej Jacob
Først kommer der lige tre bind mere i serien om elverbørnene. Men jeg er ved at forberede en ny serie om elverfolkets skæbne. Hvis det går som jeg håber, kommer det første bind om et års tid.
Mange hilsner
Peter

August, 27.01.2012

Hej Jeg Tænkte på Fordi jeg skal fremlægge om dig fordi jeg syntes dine bøger er spændene. men jeg mangler lidt oplysning om dig. så hvis der et sted jeg kan finde din selvbiografi så vil det være Super! :D eller andet indformation! :D

Svar: Hej August
Kig i menuen til venstre, hvor der står Om mig selv og mine bøger. Der kan du sikkert finde, hvad du skal bruge. Hvis der er nogle bestemte bøger, du vil vide mere om, så skriv lige igen, så skal jeg nok svare.
Hilsen Peter

gitte rasmussen, 24.01.2012

Kære Peter
Jeg er skolebibliotekar, og oplever derfor hvor populære dine bøger er. Jeg kunne tænke mig at vide, om du tager ud på skoler og fortæller?
Venlig hilsen Gitte Rasmussen

Svar: Kære Gitte
Jo, det gør jeg gerne. Hvis det bliver aktuelt med en aftale, så send mig en mail: pgotthardt@stofanet.dk
Hilsen Peter G

Lise, 18.01.2012

Hej Peter.
Min datter er lige begyndt i børnehaveklsse. Hun elsker, når jeg læser højt fra bøgerne om det fortryllede slot!! Og jeg selv nyder det ligeså meget, så tusind tak for det! :-)
mvh Lise, Vanløse

Svar: Hej Lise
Skønt at høre, at I begge to kan lide bøgerne. Jeg nyder også at skrive om de tre veninder og deres eventyr.
Mange hilsner Peter

Anne Christine Seidelin, 30.12.2011

Kære Peter

Jeg kan se at du er startet på en ny serie Den magiske falk, og det er jo bare super dejligt. Har du besluttet hvor mange bind serien ca. kommer til at omfatte?
Mange hilsner
Anne Christine, børnebibliotekar, og Paul, 7 år

Svar: Hej Anne Christine og Paul!
Indtil videre skal der komme fire bind. Det næste hedder Falken i lænker og udkommer til foråret. Om serien fortsætter efter bind 4, har forlaget og jeg ikke besluttet endnu.
Hilsen Peter

Charlotte griesen, 25.12.2011

Vi har med glæde læste 5 første bøger om Katla og Knøs.
Vi kan dog ikke få de sidste 3 bøger på kbh´s bibloteker, er de udkommet endnu

Svar: De tre sidste bøger i serien er stadig under forberedelse. Sjette bind, De dødes rige, udkommer om en måneds tid. De to sidste bind kommer senere i 2012.
hilsen Peter

Sisse Jakobsen, 29.11.2011

Hej, jeg har en søn, der går i 2. klasse og som er vild med serierne Elverdronningens riddere og Elverdronningens børn. Hvordan er sværhedsgraden af dine øvrige serier ???

Mvh. Sisse

Svar: Hej Sisse
Serien Katla og Knøs har samme sværhedsgrad som elverbøgerne. Det gælder også den nye serie Den magiske falk. De tolv bøger om Det fortryllede slot er en lille smule lettere. Jagten på mesterbogen og de to andre bøger i den serie er til gengæld en smule sværere. Så der er nok at gå i gang med. God fornøjelse!
Hilsen Peter

kim h, 01.11.2011

Hi my name is kim h lasen and Im 30 years old and Im dyslexic, and so I collect us autographs and I absolutely love you + jar because Im dyslexic, Ill be utroin happy if you will be sweet to send a greeting if it can do, I want more oplysmnger about you you. super many greetings from h kim h larsen bygvænget 21 1 TV 2750 Ballerup uk

http://www.123hjemmeside.dk/autographs

kim h larsen

Bygvænget 21 1tv.
2750 Ballerup
dk

Svar: Hej Kim!
Tak for din hilsen!Jeg sender dig en autograf med posten. Og jeg er da smigret over at du synes, jeg er en kendt person. Hvis du vil vide mere om mig, kan du se det her på min hjemmeside, i det felt der hedder Om mig selv og mine bøger.
Mange hilsner
Peter

Jacob Steinsøe 10 år, 28.10.2011

hej Peter.
Ja jeg kendër elverdronningens børn og er i fuld gang med at læse serien.

Hilsen Jacob

Svar: Hej Jacob
Den femte bog i serien kommer meget snart. Og til næste år kommer de tre sidste.
Hilsen Peter

Jacob Steinsøe 10 år, 27.10.2011

hej peter jeg har vundet den sorte ridder, Den hvide hjortog Det blod røde torn på din hjemmeside du kan sikkert ikke huske mig men stadig jeg elsker elver serien Glæder mig til jeg får den 4.

Svar: Hej Jacob
Dejligt at høre, du kan lide serien om elverne! Kender du så også serien om Elverdronningens Børn?
Mange hilsner Peter

ivar andreas, 15.10.2011

hvor kan man købe dine bøger?
og kan man købe dine bøger på denne hjemmeside?

Svar: Hej Ivar
du kan købe bøgerne i en boghandel. Hvis de ikke har bogen på lager, skaffer de den til dig. Du kan også købe dem på forlagets hjemmeside carlsen.dk eller i netboghandlen saxo.com.dk, men ikke her på denne hjemmeside.
Mange hilsner Peter

Clara Kristensen, 27.09.2011

Jeg var helt vild med bogen Una og Enhjørningen, kommer der en fortsættelse ?

Svar: Hej Clara!
Det er også en af de bøger af mine, som jeg selv synes særlig godt om. Der kommer ikke en fortsættelse. Jeg overvejede det, men kunne ikke finde på noget, der var lige så godt. Og så er det bedre at lade være.
mange hilsner Peter

annette nygaard, 26.08.2011

Hej Peter

Jeg har en 2. klasse og vil gerne vide om du tror Mesterbogen kan læses af dem.
Vi glæder os til at møde dig på samme hammel.
Vh
Annette

Svar: Hej Annette
Så vidt jeg husker har Jagten på mesterbogen ca. lix 24. Den er skrevet i klart sprog med korte afsnit, men det er ikke direkte en letlæsningsbog. Jeg vil tro at de gode læsere kan klare den, men ikke alle i klassen.
jeg glæder mig til at møde jer 5.10!
hilsen Peter

Flora Ciofu Laurell, 17.07.2011

hej Peter!
har laest din serie : Det fortryllede slot og jeg synes helt klart at 3 ern var den bedste. Jeg vil sporge om der kommer en 13 nder og om Varulven venter i morket er en serie

Mvh. Flora

Svar: Hej Flora! Der kommer desværre ikke flere bøger i serien om Det Fortryllede Slot. Men til efteråret starter en ny serie, der hedder Den Magiske Falk. Den handler også om tre børn, der kommer på eventyr i fremmede verdener. Det første bind hedder Den gale troldkvinde. Og varulvebogen er ikke en serie.
Mange hilsner Peter

Vibe Eriksen, 30.06.2011

Hej Peter.
Jeg stødte forleden på bogen, Chimpanse, chimpanse, har du lyst til at danse og blev helt vild med den! Den må jeg give mine børnebørn! Men, men, men den er udsolgt fra forlaget. Ved du, om det er muligt at skaffe den et eller andet sted? Mvh Vibe

Svar: Hej Vibe
Ja,den har været udsolgt længe. Men jeg har selv et lille lager. Send mig en mail på pgotthardt@stofanet.dk så kan vi aftale pris og forsendelse.
venlig hilsen
Peter

Laura suhr cameo 11 år , 13.06.2011

hej Peter Gotthardt jeg er vild med din bøger. jeg har læst rigtig mange. lige for øje blikket læser jeg elverdronningens børn og Katla og Knøs. de er vildt gode. jeg ville spørge om hvor mange der er af dem og hvornår de kommer. er vild stor fan :)

Svar: Hej Laura!
Dejligt at du kan lide mine bøger. Der skal komme otte bøger om elverdronningens børn. Den fjerde kommer snart, de fire næste kommer i år og i 2012. Katla og Knøs nummer tre er lige kommet. Den hedder Alfernes høje. Der skal komme otte i alt. Nummer fire og fem kommer i år, og de tre sidste i 2012. Til efteråret starter en ny serie, der hedder Den magiske falk. Den første bog i serien hedder Den gale troldkvinde. Jeg har også en serie på 12 bøger, der hedder Det fortryllede slot. Kender du den?
hilsen Peter

Marcus Holst, 19.05.2011

udkommer der en ny mesterbog

ps du er mmon ynglings forfater.

Svar: Hej Marcus!
Dejligt at høre du kan lide mine bøger! Nej, der kommer ikke flere mesterbøger. Serien slutter, da Jordbær flytter til Mikkels verden.
hilsen Peter

Marcus Holst, 17.05.2011

er vil med elverdronningens ridder og børn, det fortryllede slot

Svar: Hej Marcus!
Kender du så også den serie, der hedder Katla og Knøs? Den bliver du måske også vild med. Og til efteråret starter jeg en ny serie, der hedder Den magiske falk. Den kan du glæde dig til.
hilsen Peter

Kristofer, 09.05.2011

Jeg har lest Alvedroningens ridre de er kjempe spendene!
Hvordan fant du ut å skriv om alver?

Svar: Jeg har lest mange gamle bøker om alver og riddere og fået idéer fra dem.
Hilsen Peter

marcus, 23.04.2011

har læst heksefuglen den er meget god. kan du ikke skrive nr 2 af heksefuglen.

Svar: Hej Marcus!
Der kommer ikke en nr. 2, for heksen er jo død, og genfærdet Elsebeth har fået fred. Så der er ikke mere at fortælle.
Men jeg har skrevet et par andre gysere: De døde kommer om natten, Varulven venter i mørket og Grevinden med den sorte maske. Prøv at læse dem!
hilsen Peter

Tine Russotti, 15.04.2011

Hej Peter.
Jeg er læsekonsulent for voksne ordblinde, og dine klassikere har et sprog, som er dejligt tilgængeligt for mine kursister. Jeg kan ikke finde dem som lydbog, er de udgivet som sådan, eller har du ikke planer om det?:)
Venlig hilsen Tine

Svar: Hej Tine
De er desværre ikke indlæst som lydbøger. Det er ikke mig, men lydbogsforlagene, der afgør hvad der skal indlæses. Du kan evt. henvende dig til forlaget Biblioteksmedier (wwww.biblioteksmedier.dk ) og gøre dem opmærksom på, at der er et behov. De laver en del lydbøger, mest til bibliotekerne.
Der er planer om at lave nogle af mine andre titler som lydbøger, men de er for lidt mindre børn, så de er nok ikke så oplagte til dit brug.
venlig hilsen Peter

Nadia, 08.04.2011

Hej hvornår udkommer der flere bøger om katla og knøs. og Elverdronningens børn?.
Kommer der i det hele taget ikke snart nogle flere bøger lavet af dig?. jeg mangler nemlig noget godt læse stof til ferien.
Du er helt klart min ynglings forfatter.

Svar: Hej Nadia!
Dejligt at høre du kan lide mine bøger! Bind 3 af Katla-serien udkommer om et par uger. Bind 4 og 5 kommer senere på året. Bind 4 af elver-serien skal komme inden sommer. Til efteråret kommer det første bind i en ny serie Den magiske falk. Den handler om tre børn, der tager på eventyr med en prins fra en anden verden. Jeg har desuden skrevet en genfortælling af Kong Arthur og ridderne af det runde bord, som du måske ikke har læst?
Mange hilsner Peter

bokmalar från Åland, 19.03.2011

Jag och min son tycker väldigt mycket om dina böcker om alvkungens riddare och vill nu läsa mer. Nu undrar vi om böckerna alvkungens barn finns översatta till svenska.

Svar: Hej! Alvdrottningens Barn / Elverdronningens Børn er endnu ikke udgivet i Sverige. Men jeg håber at forlaget Wahlström fortsætter med den nye elverserie.
Min serie om Det förtrollade slottet findes også på svensk. Det var måske noget for jer bogorme? Prøv at se her: http://www.nyponforlag.se/lattlast-pa-svenska/svart-magi/
hilsen Peter

Vivian, 09.03.2011

Hej Peter.
Tusind tak skal du have!Det var en kæmpe hjælp. Stor ros til dig og dine bøger. Mvh Vivian

Vivian, 08.03.2011

Hej Peter!
Din bog de døde kommer om natten har jeg valgt som roman i min månedsopgave, og jeg vil bare lige spørge om, hvad er budskabet i den, og hvad er temaet? Mvh Vivian

Svar: Hej Vivian
Temaet er modsætningen mellem livets varme og dødens kulde. Det kan forstås på to måder, både bogstaveligt og i overført betydning. Bogstaveligt er det modsætningen mellem de to levende piger og de døde genfærd i havet. Sofie er død i kapitel 14, men sælerne givet hende livet igen, og på s. 86 står der: Hendes første tanke var: hvor er det skønt at være levende!
I overført betydning er det modsætningen mellem at være hjælpsom og misundelig. Sofie hjælper sælen i kapitel 6, og senere giver sælen hende styrke til at redde sin lillesøster, se side 92: Der strømmede ro og styrke over i hende fra det store dyr. Men dødegængerne er misundelige på de levende, se side 82: de tørster efter varmen, men alt hvad de kan er at stå udenfor og hyle misundeligt ... Så det er temaet.
Der er kun et budskab i mine bøger, hvis læseren selv finder et. Hvis jeg skulle finde et budskab i bogen, ville det være noget i retning af, at man skal glæde sig over livet, så længe man har det, og at den hjælpsomme har mere at glæde sig over end den misundelige.
Jeg håber du kan bruge dette!
I menuen til venstre *om mig selv og mine bøger står der lidt om min inspiration til bogen. Det kan du måske også bruge.
Held og lykke med opgaven!
Hilsen Peter

Rikke , 28.02.2011

men hvordan for jeg noget afvide om din barndom og din familie p.s ellers er det ok hvis du ikke vil hilsen mig Rikke

Svar: Ok, på den måde. - Jeg er 64 år og gift med Merete. Vi har en voksen søn. Og en sød lille kat. Jeg lever af at skrive bøger, og når jeg har fri, kan jeg godt lide at svømme i Øresund eller cykle i skoven. Eller høre musik.
Jeg håber du kan nå at bruge dette i opgaven.
Hilsen Peter

Rikke , 28.02.2011

hej Peter
jeg vil gerne hvide noget mere om dig og din familie for jeg er ved at lave en skole opgave til imorgen tirsdag om forfatterskab og jeg har valt dig og jeg ved ike ret meget om dit liv.p.s. den 1 marts.

med venlig hilsen
Rikke



Svar: Hej Rikke
Kig i linket til venstre: om mig selv og mine bøger. Der kan du finde noget. Et godt råd: skriv især om hvad det er for nogle forskellige slags bøger, jeg skriver, om hvor jeg får mine idéer fra. Det synes lærerne er vigtigt.
Held og lykke med opgaven!
hilsen Peter

mathilde, 05.02.2011

hej peter jeg er igang med serien det fortryled slot( mangler 8,9,10,11,12) de er fantastiske ind til vidrer tror jeg du min ønglings forfater

Svar: Hej Mathilde!
Det er jeg rigtig, rigtig glad for at høre! God fornøjelse med de sidste bøger om det fortryllede slot. Bagefter kan du jo læse de to serier om elverne, hvis du ikke allerede kender dem. De hedder Elverdronningens riddere og Elverdronningens børn. Dem tror jeg også du vil kunne lide.
Hilsen Peter

jasmin, 31.01.2011

hej peter dine bøger er super gode og jeg er ved at lave en boganmelse om giftige planer

Svar: Hej Jasmin!
Dejligt du kan lide mine bøger! Når du skriver din anmeldelse, kan du måske også bruge noget af det, der står til sidst i bogen om kaliffen Harun?
Hilsen Peter

mathilde, 30.01.2011

hvordan skriver du en god bog

Svar: Hej Mathilde!
Det starter gerne med at jeg læser en god historie og får lyst til at lave en ny historie af samme slags. Så finder jeg ud af, hvem der er med i historien, og hvad de laver. Jeg sørger for at starte på en spændende måde og afslutte historien rigtigt. Og så er det ellers tegneren, der sørger for en flot forside og spændende illustrationer. Du kan læse mere om hvordan jeg skriver bøger, hvis du kigger i Om mig selv og mine bøger i menuen til venstre.
Hilsen Peter

Nadia, 11.01.2011

hej peter. Kan du ikke lave nogle flere bøger om elverne. Jeg har læst Elverdronningens børn og Elverdronningens riddere og de er helt vildt gode

Svar: Hej Nadia!
Det er dejligt at høre du kan lide bøgerne. Der kommer seks bøger mere om elverdronningens børn, så dem kan du glæde dig til. Jeg ved endnu ikke, om der så kommer en ny elverserie til den tid om et par år.
Mange hilsner Peter

Oscar, 10.01.2011

jeg har fået min mor til at læse alle bøgerne om elverdronningens riddere og de 2 om elverdronningens børn. De er super gode og jeg kan slet ikke vente til der kommer flere bøger i serien. Hvornår kommer nr. 3 Jagets vild i butikkerne og hvor mange bøger kommer der i serien om elverdronningens børn? Du er bare en god forfatter. venlig hilsen oscar

Svar: Hej Oscar!
Jaget vildt kommer om en måneds tid. Der skal komme i alt otte bøger i serien, en hvert halve år. Dejligt at høre du kan lide mine bøger! Du kan også prøve at læse serien Katla og Knøs. Den minder om mine andre serier, bare med vikinger i stedet for elvere.
Mange hilsner Peter

Maureen Røpke, 09.01.2011

Har forgæves forsøgt at købe Finn og hans mænd og den røde heks - kan man mon købe den nogen steder !

Svar: Bogen er desværre udsolgt fra forlaget. Så vidt jeg kan se, er den heller ikke til salg privat på nettet. Men der er en anden mulighed: Bogen blev indlæst på cd af Danmarks Radio. Denne cd kan man låne på biblioteket, og det er heldigvis tilladt at tage en kopi til privat brug. Du kan bestille cden på dit lokale bibliotek eller på www.bibliotek.dk. Men bemærk at det skal være cd-udgaven DR Multimedier 2001, indlæst af Jens Arentzen.
Mange hilsner Peter G.

PERNILLE , 05.01.2011

HEJ PETER JEG HAR LEST DE DØDE KOMMER POM NATTEN ER IGANG MED HEKSE FUGLEN

Svar: Hej Pernille!
Jeg håber du kan lide dem. Der er for resten også den, der hedder Grevinden med den sorte maske. Du kan læse lidt om den her på min hjemmeside. Hilsen Peter

PERNILLE, 03.01.2011

hej jeg ville give dig ross for den bog der hedder varulve venter i mårket den er mega go,

Svar: Hej Pernille!
Dejligt at du kan lide bogen!Så kan du sikkert også lide mine to andre gysere. De hedder Heksefuglen og De døde kommer om natten.
hilsen Peter

Camilla Demuth Andersen, 08.12.2010

Kære Peter, Min datter på 7 år har læst næsten alle dine bøger. Nu venter hun i spænding på nr. 3 i Katla og Knøs serien - kommer den inden jul ? Ingen boghandlere kan oplyse mig om det...

Svar: Kære Camilla
Tredje bind, Alfernes høje kommer først engang efter nytår. Jeg kan ikke sige det mere præcist endnu. Der er desværre lidt forsinkelse i produktionen. Men den skal nok komme. Hils din datter fra mig, og god fornøjelse med bogen til den tid.
mange hilsner Peter

Heidi Slettemoen, 07.12.2010

Hei! Vi leser Hemmeligheden om tandfeen for andre gang, på dansk i Norge, og barna elsker den. Har du gitt ut noen bøker på norsk?

Svar: Hej Heidi!
Herligt at høre, at børnene kan lide min tandfe! Ja, to af mine serier bliver udgivet på norsk af forlaget Front. Du kan læse om dem her: http://www.frontforlag.no/boker
Mange hilsner Peter G.

Ditte Brinch, 24.11.2010

Kære Peter Gotthardt,
Den første bog vi læste af dig var Ballade i Monsterekspressen for en del år siden. Vi har to piger i familien og den store på 8 sluger flere dine serier selv nu, og den mindste på 5 holder af mange af dine billedbøger. Det er nogle fantastiske bøger, du skriver - i et skønt sprog, der også gør det til en fornøjelse at læse op. Vi glæder os hver gang der kommer nyt fra dig. TUSIND TAK.

Mvh.
Ditte

Svar: Kære Ditte!
tusind tak for de smukke ord. Jeg arbejder meget med udformningen af sproget i mine bøger, så det er dejligt at høre, at det virker!
Mange hilsner Peter

Sara, 23.11.2010

Hej Peter Gotthard, Jeg læser en af dine Bøger Truslen Fra Mesterbogen og skal skrive noget om dig, jeg har 2 dage og er Ret dårlig til at søge på nettet... Så da jeg fandt din hjemmeside tænkte jeg om du kunne skrive noget om dig selv?

Kh Sara 12 År

Svar: Hej Sara!
Jeg har skrevet en del om mig selv og mine bøger på Litteratursiden. Den finder du ved at gå ind på Links forneden til venstre her på siden, og der skal du så klikke på Litteratursiden. Der står noget, som du kan bruge. Held og lykke med opgaven!
hilsen Peter

jakob, 18.11.2010

hej peter gotthardt jeg elsker dine bøger specielt det fortryllede slot de er rigtig gode og du må meget gerne skrive fler.hilsen jakob 11 år

Svar: Hej Jakob!
Det er jeg rigtig glad for at høre! Desværre holder Det fortryllede slot en pause nu. Men til næste år kommer der en anden serie om tre børn på eventyr i fremmede verdener. Jeg skal nok skrive om den her på siden, når den kommer.
Hilsen Peter

pernille, 02.11.2010

hej peter jeg har let efter elver dronninges børn men uden resultat hvor kan jeg finde den mvh pernille

Svar: Hej Pernille!
Prøv at spørge efter bøgerne på skolebiblioteket eller børnebiblioteket. Du kan bede bibliotekaren om at bestille dem til dig. Man kan også købe dem i en boghandel.
Serien hedder Elverdronningens børn. De to første bøger hedder En ukendt verden og Skoven uden veje.
Hilsen Peter

carl, 26.10.2010

hvad er din nyste bog peter

Svar: Hej Carl
Der er lige udkommet to bøger, jeg har skrevet. De er så nye, at jeg endnu ikke har lagt dem på hjemmesiden her. Den ene hedder Kong Arthur og ridderne af det runde bord. Den anden hedder Grevinden med den sorte maske, og det er en gyser.
mange hilsner Peter

Julie, Mai og Dea, 12.10.2010

Hej Peter, vi er meget intrasert i dine bøger, Julie og Dea har skrevet til dig før men det har Mai ikke, HUN ER TOSSET!
Vi kan ikke finde dine bøger om elverdronningens børn, vi har kigget på vores skolebibliotek(vi går på Bakkeskolen) men vi har ikke kigget på biblioteket i Fredercia kommune endu!
Ved du hvor vi elders kan vi lede?
Hvor mange bøger er der i serien?!:)!?
M.V.H. Julie.Mai og Dea!
P.S. VI KAN GODT LIDE DINE BØGER!!!!!

Svar: Hej Mai, Julie og Dea
Indtil nu er der kommet to bøger i serien. De hedder En ukendt verden og Skoven uden veje. De har bøgerne på Fredericia biblotek, kan jeg se på bibliotekets hjemmeside. I kan jo foreslå jeres skolebibliotek at købe bøgerne. Der er sikkert også andre børn, som godt vil læse dem. Der kommer i alt otte bind i serien.
hilsen Peter

dea og Julie, 07.10.2010

Hej Peter, vi er i gang med et prosjekt om en forfatter, vi har valt dig som forfatter fordi vi godt kan lide serien om elverdronningens riddere, ville du ikke nok sende noget indformastion om dig selv og dine bøger?!
Hilsen Dea og Julie!

Svar: Hej Dea og Julie
Dejligt at I kan lide serien! Så kender I måske også den nye serie Elverdronningens Børn? Der står en hel del om mig og mine bøger (også om elverserien) på Litteratursiden. Den finder I ved at åbne den menu nederst til venstre på siden her, der hedder Links. Derefter skal I klikke på Litteratursiden. Hvis det ikke er nok, må I sende en mail til pgotthardt@stofanet.dk , så har jeg nok noget mere stof. Held og lykke med jeres projekt!
Hilsen Peter

Frank Nielsen, 19.09.2010

Hej
Min søn på 11 ønsker mesterbogen 1 og 3 men jeg kan ikke bestille dem nogel steder
han har allerede læst mesterbogen på afveje 4 gange ved du hvor jeg kan købe de 2 han mangler for han er en stor fan af dine bøger
Mvh Frank Nielsen

Svar: Hej Frank
Bøgerne er ikke mere i boghandlen. Men jeg har købt en del af restoplaget, så du kan købe dem direkte af mig til rimelig pris. Send mig en mail på pgotthardt@stofanet.dk , så vi kan aftale nærmere. - Dejligt at høre, at sønnen kan lide mine bøger!
Hilsen Peter

pernille og kasper , 08.08.2010

davs petter skriver du en om heste
hilsen os

Svar: Hej Pernille og Kasper
Jeg har skrevet en bog, der hedder Gudernes hest. Den handler om en vikingepige og hendes hest.
hilsen Peter

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk