Elverdronningens børn 1 - 8

En lille flok elvere er havnet i en fjern og fremmed verden. Deres største ønske er at komme hjem. Men de har en lang og farefuld rejse foran sig ...

 

En ukendt verden

Første bog. En ukendt verden. Illustreret af Jan Kjær. Carlsen, 2010. 68 sider.

Da elverdronningens børn rider en tur med deres venner, møder de en ond troldmand. Han rammer dem med sin magi, og alt bliver sort. Da børnene vågner igen, er de havnet i en helt fremmed verden, hvor mange farer lurer på dem.

Anden bog. Skoven uden veje. Illustreret af Jan Kjær. Carlsen, 2010. 72 sider.

På deres lange vandring skal elverne gennem en vildsom skov. Her møder de både drillesyge alfer og to væsner, der lokker dem i en dødbringende fælde.

Tredje bog. Jaget vildt. Illustreret af Jan Kjær. Carlsen, 2010.

Elverne må flygte for livet for de blodtørstige jægere. Kan de nå i sikkerhed oppe i bjergene?

Fjerde bog. Sværdets forbandelse. Illustreret af Jan Kjær. Carlsen, 2011.

I Sorgens Rige ligger kongen i en dødlignende søvn. Anemone vil prøve at vække ham og bryde det blodige sværds forbandelse. Men hun kan ikke klare det uden hjæp fra sine venner.

Femte bog. I fjendens lejr.

 Illustreret af Peter Snejbjerg og Magnus Værness. Carlsen, 2011.

Følfod bliver fanget af en flok jægere, og hendes venner må af sted for at befri hende. Men selv midt blandt sine fjender møder hun en, der vil hjælpe hende.

Sjette bog. Den døende dal. Illustreret af Peter Snejbjerg og Magnus Værness. Carlsen, 2012.

 

 

Følfod og hendes venner kommer til et land, hvor alt er ved at visne. Deres søgen efter vand fører dem ned i en hule under et gammelt tempel. Her er der fare på færde, og elverne og Morkel får brug for alt deres mod!

Syvende bog. På liv og død.

Illustreret af Peter Snejbjerg og Magnus Værness. Carlsen, 2012.

En gådefuld fremmed giver Følfod et sværd, der er smedet af solens ild. Nu er hun klar til den kamp, hun ikke kan undgå. Men hvem er den fjende, hun skal møde?

Ottende bog. Den sidste rejse

illustreret af Peter Snejbjerg og Magnus Værness. Carlsen, 2012.

På deres rejse hjem strander elverne på en ø ude i det store hav. Øens herre tager mod dem med åbne arme. Men han er ikke meget for, at de skal fortsætte deres rejse til elverlandet.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk