Tag med på eventyr i Det fortryllede slot!

Det mærkelige gamle hus er fortryllet. Hver gang pigerne Pind, Pop og Manke besøger det, havner de i en ny, spændende verden.

Nu er der 12 bøger i serien:

 

Enhjørningens tårer. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2010. 78 sider.

Pigerne møder den sidste enhjørning i verden og lover at følge med den hjem til den skjulte dal i bjergene. Det bliver en rejse fuld af farer og store overraskelser.

Dragens hjerte. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2010. 78 sider.

I dragernes dal ser de tre piger en lysende rubin. Da de rører ved den, sker der noget forbløffende. Kan pigerne klare sig i en verden fuld af drager?

Havfruens sang. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2010. 78 sider.

Midt om natten går den mærkelige pige fra fiskerhuset ned til havet. De tre piger lister efter hende for at se, hvad hun vil.

Troldenes dal. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2010. 78 sider.

Højt oppe i fjeldene møder de tre piger et lille, loddent væsen. De tror først, at det er en bjørneunge. Men de tager fejl!

Magiske huler. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2009.

 

Pigen Ala og jægerne fra hendes stamme redder de tre piger fra en flok glubske huleløver. Men er der også noget, som pigerne kan hjælpe Ala med?

Kejserens slave. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2009.

 

Den romerske kejser er vanvittig. Da han dømmer en uskyldig dreng til døden, bliver de tre piger bange. De prøver at forlade kejserens palads. Men hvorfor kan de ikke finde vejen tilbage?

Farlige vikinger. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2009.

 

En flok vikinger vil overfalde den gård, hvor pigen Ragnhild og hendes familie bor. Kan de tre piger og Ragnhild jage en hel flok bevæbnede mænd på flugt?

Brænd heksen! Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2009.

 

Alle i den lille by er bange for hekse og djævle. En dag bliver gamle Dorthe anklaget for trolddom og slæbt for retten. Kan de tre piger redde hende fra en grusom død på bålet?

Sort magi. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2008. 78 sider

Et sted på Slottet finder pigerne en ond troldmand, der har fanget en hund. Kan de stoppe ham, inden han bruger hunden til sin dødsensfarlige magi?

Det fortryllede slot

Ridderlig kærlighed. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2008. 78 sider.

Pigerne kommer til kong Arthurs hof. Her møder de en ung ridder og en skønjomfru, der hader hinanden. Kan pigerne få deres hjerter til at smelte?

Alfernes fjende. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2008. 80 sider.

Alferne er ved at dø af tørst, og deres grønne verden visner. Hvis pigerne skal bringe regnen tilbage, må de først narre den onde drage.

Giftige planer. Illustreret af Jan Solheim. Carlsen, 2008. 78 sider.

I kaliffens palads lægger den onde vesir lumske planer. Kaliffens liv er i fare. Pigerne prøver at blande sig udenom. Men kan de det?

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk